prima dragoste
Raspunsuri - Pagina 2
Tia spune:
hmmm... la mine a fost ca intr-o telenovela de prost gust (scuze, nu vreau sa supar pe nimeni ).. am oftat dupa el vreo 5 ani, incepand de prin liceu.. pana la urma s-a prins si am fost impreuna 2 ani.. dupa ce am stabilit nunta, rochia, restaurantul, facut vizite la socrii, etc, etc.. s-a gandit ca fosta sotie a prietenului lui cel mai bun e mai .. buna, i s-a varat in pat fara sa stea prea mult pe ganduri si l-a "sucit". cand am intrat eu in casa dnul a intors cearceaful pe partea cealalta .. a fost o despartire de doi bani, n-am iesit din casa un an, am suferit cumplit.. pana la urma am inteles ca a fost mai bine asa.. sotul meu este de fapt ceea ce mi-am dorit mereu.. ma bucur ca s-a intamplat asa!
ruxi spune:
Sigur ca da, prima dragoste...primul an de facultate...primul barbat...foarte romantic...brate intregi de trandafiri lasate noaptea la usa, batut in geam pe la 3-4 dimineata, vorbit de 10 ori pe zi la telefon si vazut de cel putin 2 ori, ce mai, superb. Doar ca dupa 1 an jumate am inteles ca nu ne potriveam, voiam lucruri diferite... banuiala ca l-am inselat cu un prieten de-al lui, caruia intradevar ii placea de mine, dar caruia i-o taiasem scurt, despartire cu scantei, apoi foarte buni prieteni pana 6 ani mai tarziu cand am plecat din oras si mi-am intalnit dragostea, sotul meu. Imi e drag si acum de el, cel de atunci, de vremurile acelea, dar pentru nimic in lume nu as mai putea fi cu el, nici macar daca as fi singura, darmite acum cu sot si copil. Amintirile sunt amintiri, trebuie lasate acolo unde le este locul.
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Elenalove27 spune:
hehehe !!!! PRIMA DRAGOSTE..DESIGUR CACI IMI AMINETSC PRIMA DRAGOSTE ,,ERAM PRIN CLASA A 7.a CIND MA INDRAGOSTISEM CA O ZAPACITA...LA CARE RELATIA A TINUT PINA IN CLASA A 10 ...SI DUPA PRIMA SENZATIE DE FACUT DRAGOSTE CU PANTALONI PE NOI EL MA PARASIT CACI EL MA INVATA CUM SA FACEM DRAGOSTE SI EU II SPUNEAM CACI DACA NU MA VA LUA DE NEVASTA NU O SA DAU PANTALONI JOS ...HAHAHAHAHA !!!! SI A SPUS CA NU ARE CUM SA SE INSOARE CU MINE CA PE ACELE VREMURI AL LUI PARINTI AVEAU PRETENTI,,FATA BOGATA CU AVERE ...ETC...SI EU ERAM O FETITA TARE AMARITA,,,DECI PINA LA URMA NU AM FACUT DECIT DRAGOSTE CU PANTALONI PE NOI SI EU ERAM INEBUNITA DUPA EL DAR CU TIMPUL MI-A TRECUT ...ACUM 3 ANI CIND AM FOST IN ROMANIA AM AVUT OCAZIA SA MA INTILNESC CU EL ..EL FIIND CU PRIETENI LA O BERICICA EU FIIND CU SURORILE MELE LA ACEASI BERICICA,,,,,,NU MA RECUNOSCUT SI TOT CE A INCERCAT SA FACA A FOST IMPRESIA ,,,LA CARE AM AFLAT DE LA SURORILE MELE CA ESTE INSURAT SI CA EL ESTE ACEL BAIAT CARE EU AM FACUT DRAGOSTE IMBRACATA ...IN ACEL MOMENT NU AM SIMTIT NIMIC PENTRU EL DAR PRIN CAP MIA TRECUT ACELE FAZE CARE LE AVEAM CU EL CIND ERAM TINERI SI INDRAGOSTITI......DOAR ATIT !
Elena cu burtica & sotul AL
ane2 spune:
Prima dragoste oare cine poate uita? La mine a fost cam asa:am trait 7ani o dragoste can filme dupa 7ani parintii lui cad de comun acord sa ne desparta de ce? BANII eu nu eram atat de bogata ca el.Acum le multumesc am un sot de milioane si un bebe pe cale sa vina.Cand mi-am cunoscut sotu inca mai suspinam dupa el,el fiind motivu ptr care am plecat din romania.Dar acum nu mi-as lasa familia ptr el, desi lam iubit enorm si nu o sal pot uita niciodata nu mas intoarce la el ptr nimic in lume.Cand ne-am despartit iam spus mamei lui "cat de mult am suferit eu,atat sa suferi si tu" si ia dat Dumenezeu dupa inima ei si acum isi blesteama zilele ca nu nea lasat sa fim impreuna.Nu stiu daca mam facut cat de cat inteleasa dar din pacate nu pot spune intreaga poveste.
anita
lulu77 spune:
cum sa nu imi aduc aminte de prima dragoste ,de cei 7 ani de vis ( gandeam atunci),de toate promisiunile,planurile facute ,de toate certurile cu parinti ptr. el ,de cate in luna si in stele. dar dupa cum ziceam ,dupa 7 ani ,domnul, s-a gandit ca totusi nu este pregatit sa se insoare si vrea sa mai copilareasca putin,si cand se va insura va vrea o sotie cu " buget mare" nu oricum.am suferit 2 ani ,am sperat ca se va intoarce, a plecat pana si din tara ca sa se poata distra mai bine. dar a iesit soarele pe strada mea ,am renuntat definitiv la el si la orice apartine lui,mi-am recapatat viata si l-am cunoscut pe sotul meu. saracul, el exista de mult in jurul meu ,dar nu eveam timp sa il observ . acum ,domnul s-a intors in tara, dar nu singur, ci cu un .....,ce-i drept de toata frumusetea.este disperat,m-a cautat ,a regretat ,dar orice greseala se plateste . nu l-as schimba pe sotul meu nici cu el nici cu alt barbat. este exact ce mi-am dorit toata viata, are exact ce domnului ii lipsea. acum imi aduc aminte de perioada de suferinta ,si sincer
VA PUP
adlemi spune:
Stii cum e: prima dragoste nu se uita niciodata. Si nici nu tine! Prima mea dragoste a fost la 18 ani (17 si un pic). Si-l iubeam ca o nebuna. Dar stii cum e: intotdeauna in dragoste e unul care saruta si celalalt care intinde obrazul! Asa a fost si la noi. E, si-l iubeam, si sufeream, si plangeam...Bineanteles ca si noi(cred ca mai mult eu) ne facusem planuri de casatorie...Pana in ziua in care ne-am intalnit si el mi-a spus ca a cunoscut pe alta, ca au facut dunga-dunga si ca el, saracul, e intr-o dilema-pe cine sa aleaga?Pe mine sau pe ea?Si din ziua aceea am plecat din viata lui.Fara certuri, fara scandaluri, fara reprosuri...Trei luni ma plans ca o nebuna si-mi repetam obsesiv "a murit"-pana cand am ajuns sa cred intr-adevar asta. Dupa ceva ani, ne-am reantalnit-fiecare avea pe altcineva si am incercat sa fim amici(mare prostie!). Cand l-am anuntat ca ma marit mi-a raspuns cu "nu-ti dau voie"! Si atunci, i-am spus un mare adevar, ce ma chinuise toti acei ani:"Ce naiba am vazut eu la tine?". Inutil sa-ti mai spun ce interzis a ramas.
Ideea e ca de aproape 7 ani am un partener minunat, care de 2 ani a devenit un sot minunat si care peste 5 luni va deveni un tatic si mai minunat. Sunt deplin fericita si-mi iubesc sotul mult mai tare decat il iubeam acum 7 ani cand ne-am cunoscut. Si prima iubire...E o joaca de copii. Dar e necesara!
Dana_ spune:
Binenteles,imi aduc aminte in fiecare zi.Acum 2 luni a murit intr-un accident de masina.Nici acum nu-mi vine sa cred acest lucru.L-am iubit foarte mult,am stat 4 ani jumate impreuna si el ma iubea.M-am casatorit acum un an,am un bb de 7 luni minunat,il iubesc si pe sotul meu dar nu atat de mult cat l-am iubit pe Radu(fostul).Intotdeauna il voi iubi chiar daca nu mai e printre noi.
Dana&bb Andy
rs-143 spune:
UFFFF prima dragoste ….cand ma gandesc mi se ridica parul in cap …..aveam vreo 17 ani si el ma stia din vedere …obisnuiam sa ma duc la cimitir zilnic (bunica ma trimitea sa aprind candela ptr bunicul care nu l-am cunoscut )si casa lui este pe stradutza care duce la cimitir …..imi povestea cum ieseam din cimitir bocind cu verisoara mea ….adevarat eu nu imi amintesc de el doar de masina lui care era un AUDI 80 galben iar eu in necunostiinta credeam ca este Mercedes …
Ne-am lipit la un chef de sf Ion la care frate-miu ma boscorodise iar de rusine am iesit pe terasa iar el fiind pe faza a venit sa-mi ofere o tigara ,,,, l-am iubit enorm si cred ca am sa-l iubesc o viata dar nu as vrea sa fiu cu el ptr nimic in lume …”nu este barbatul unei singure femei “ Sa nu va mai spun intensitatea cu care traiam clipa ...faceam dragoste pe unde puteam si cand puteam ....doamne ce copii mai eram .Aia o numesc dragoste adevarata ptr ca exista numai sentimentul nimic altceva ..nu constiinta nu viitor nimic material (dar totul este temporar).Anul asta in august am fost la nunta verisoarei mele si spre surprinderea mea si el avea nunta in aceeasi zi ….vai ce n-as fi dat sa merg si eu doar sa-l mai vad o data …..btw noi am ramas buni prieteni ….Cand eu am fost in tara sa ma casatoresc ….dupa casatoria legala m-am casatorit si la Mosque si vreau sa va spun ca el mi-a fost ghidul in bucuresti .
Mi-ar place sa mai traiesc o data povestea de dragoste dar tot n-as ramane cu el …special ca am un sot care ma iubeste si ma rasfata iar eu il iubesc enorm .
Pupici sa auzim de bine
alina constantin spune:
cine nu-si aduce aminte de prima iubire? sigur ca-mi aduc aminte. cat a fost, a fost. si a fost o iubire de adolescenta. nu m-as mai intoarce inapoi... sub nici o forma. de fapt, consider ca adevarata dragoste, profunda, nemarginita, adevarata am cunoscut-o alaturi de sotul meu. ne iubim ca-n prima zi....