Fete prin Paris sau regiunea pariziana?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bineinteles...........chiar la piciorul lui Grand Arche

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Buna!Si noi tot prin zona.....in Neuilly Sur Seine, linga Porte Maillot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

spuneti-mi si mie cum sa fac sa nu mai imi fac procese de constiinta - sotul munceste iar eu nu am drept de munca bineinteles- ma simt din ce in ce mai rau - psihic- nu stiu cu ce sa imi mai ocup timpul .
O sa incerc prin mai , cand o sa am diploma de facultate sosita din Ro- sa imi echivalez studiile si sa ma inscriu la o fac si sa am si eu drept de munca - insa pana atunci ...??? daca nici bb-ul nu vine nu stiu ce sa imi mai zic sa ma linistesc.

Va pup
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Caut o prietena,fosta colega de scoala,care a plecat in Franta,Paris,prin 1995,1996.Avea un baietel si in momentul in care a plecat era insarcinata in 8 luni.Lioara Stangaciu se numeste (Ciuca de domnisoara).
O cunoaste careva din voi?
Tare as vrea sa mai aflu cate ceva despe ea...

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

buna fetelor, noi nu suntem prin franta ,dar o sa aterizam si noi pe acolo spre sfarsitul anului.
daca poate sa imi dea cineva informati despre cresele de acolo si cum se procedeaza as fi profund recunoscatoare.
numai bine
venim si noi
florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Florina cu cresele pe aici e destul de nasol, depinde de orasul in care o sa locuiesti.Ca sa obtii un loc la cresa trebuie in primul rind sa ai loc de munca,iar in Paris si regiunea pariziana locurile in cresa sint foarte rare.Mamicile isi inscriu copiii la cresa cind ramin gravide,si nici atunci nu e sigur ca vor avea un loc.
Daca vrei mai multe amanunte,scrie-mi pe PM.
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Eu locuiesc in Sud Est-ul Parisului, in Vitry sur Seine (4-5 km de Paris, pe directia spre Orly).
Chaville (blue77) e chiar pe linia RER C care trece prin Vitry. Daca doresti ne putem intilni.
Eu nu prea am relatii alti cu rom^ni aici - in afara de citiva corespondenti prin email (fosti colegi, toti imprastiati prin lume)si de forumul acesta(dar cum lucrez timpul trece mai repede).
O zi buna si poate pe curind

PS : uneori ma mai duc la Biserica ortodoxa rom^na din rue Jean de Beauvais (Paris). Ai RER C direct pina la Austerlitz si de acolo M° linia 10 o statie sau doua, pina in Bd Saint Germain (chiar linga biserica)

reclama mascata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

salut Mihiasiro... probabil Mihaela

eu ma mut sapt aviatoare la Orly (nu , nu pe aeroport, ci-n Orly-Ville). O sa fim oaresticum vecine. Vrei sa ne intalnim undeva-candva?

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

RAspuns pentru oLo

Ne putem intilni in acest wkd de exemplu (30/01 - 01/02)
De la Orly la Vitry e linia de autobuz 183 directa, care imi e mai la indemina decit RER C.

Astept vesti pe emailul personal.
Mihiasiro e simplu de identificat : MIHaela_IASI_ROmania

reclama mascata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

salut mihiasiro
ti-am raspuns si eu pe personala - nu stiu daca ai vazut- am putea sa ne intalnim si noi in Paris eventual.
Astept vesti
Cristina

cristina si sufletelul de 4 saptamani

Mergi la inceput