Fete prin Paris sau regiunea pariziana?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Blue77, da cu noi nu vrei sa te vezi??? :))
Uite cum facem:
dupa ce ma mut la Orlyestii de pe Aeroport, punem de o intalnire?Pe la vreo padure (ca se topeste si zapada pana atunci, si se face fain) Care se aventureaza??? :))
Fetele din Vitryesti, Chavillesti, Parisesti, Neuillesti si de pe unde mai statzi, ce parere avetzi?

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Ba da Olo normal ca de aceea am si creat subiectul asta atunci cand l-am creat insa pana acum nu am simtit ca fetele chiar vor sa ne intalnim....
Sa ne intalnim toate ar fi super...pai atunci asa facem

cristina si sufletelul de 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Pentru blue77 :

Multumesc pentru raspuns, ti-am scris si eu direct pe adresa perso azi dimineata (joi). Iti propuneam sa ne intilnim miine dimineata in paris

astept raspuns pe perso

In rest, sint si eu "pour" in ceea ce priveste o intilnire in grup mai larg.

reclama mascata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Urmarea pentru blue77

mesajul pe care ti l-am trimis pe adresa de la care mi-ai scris mi-a fost returnat cu mentiunea (user unknown). De aceea iti raspund aici.

Iti propuneam miine dimineata, vineri 30 ian pe la 10h30 la biserica din Jean de Beauvais.
Iti las numarul la care poti sa ma suni diseara (dupa ora 19h00)ca sa ne punem de acord in cazul in care esti libera si dispusa.

Eu nu am acces pe computer decit de la serviciu si cum miine nu lucrez e inutil sa imi scrii pe forum incepind de azi ora 16h30.

O zi buna tuturor

reclama mascata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana24 spune:

Buna tuturor!
Buna Cristina
Si eu sunt in Franta, sotul meu lucreaza iar eu nu pot deocamdata... ....daca esti la Paris scrie-mi la adresa ana24@nomade.fr si poate ne intalnim... doua romance in imensul paris
Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana24 spune:

Ma puteti contacta de asemenea la adresa de email: andreeaneacsu@hotmail.com
Sunt nou venita de acest site, acum descopar cum functioneaza..dar sper sa ma ajutati sa ma adaptez.
Merci!
Andreea-mon vrai prénom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Atentie! Sa nu va inchida si voua subiectul, va invitam sa continuati la subiectul "La France(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Buna Andreea!Bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by delphin

Atentie! Sa nu va inchida si voua subiectul, va invitam sa continuati la subiectul "La France(4)

delphin, reao, ce vrei sa insinuezi?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput