Fete prin Paris sau regiunea pariziana?
Salut,
inca nu sunt mamica insa aspir, intre timp insa as dori sa aflu daca sunt mamici sau fete prin Ile de France.
Va pup
Cristina
Raspunsuri
emoison spune:
Buna blue, si bine ai venit!
Eu nu stau in Ile de France dar nici foarte departe nu-s (stau linga Chartres).
Cu bine,
Elena
Corina spune:
Bonjour Cristina si bine ai venit!!Eu locuiesc in Beauvais la 70km de Paris. Tu esti chiar in Paris sau pe linga?
Pupici
Corina si Anna nazdravana
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
e-Marius spune:
De romanasi aflati prin FR (preponderent in Ile-de-France) mai dai si pe forumul informaticienilor romani din Franta:
http://fr.groups.yahoo.com/group/France-Roumanie/
Uneori ne mai ajutam cu un pachetel din/catre RO/FR
Yasmine spune:
Ia uite-leeeeeeeeeee, shi eu cind scriam daca sunt fete din Paris nu mi-a raspuns nimeni.
Saptamana viitoare de vineri pana duminica suntem la Paris. O sa stam la Parohia Ortodoxa la preotul Constanti Tarziu in Paris.
Am o nelmurire, strada Rue Jeand Beauvais am scris-o bine?? Ca mi-a dictat la telefon, shi eu am cam chiulit la franceza.
Corinna
Corina spune:
Yasmine,ia uita-te mai bine, ca eu ti-am raspuns!!!Celelalte sint mai ocupate
Strada cred ca se numeste Jean de Beauvais, daca nu ma insel.
Mie mi-ar place sa ne vedem,da-mi un semn, cine stie poate mai vin si alte fete!
Pupici
Corina si Anna nazdravana
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
Otilia spune:
quote:
Originally posted by Yasmine
Saptamana viitoare de vineri pana duminica suntem la Paris. O sa stam la Parohia Ortodoxa la preotul Constanti Tarziu in Paris.
Am o nelmurire, strada Rue Jeand Beauvais am scris-o bine?? Ca mi-a dictat la telefon, shi eu am cam chiulit la franceza.
Eglise Orthodoxe Roumaine
9 bis rue Jean de Beauvais
75005 PARIS
01 43 54 67 47
Paris placut!
Otilia&LaAdelita