Retete rapide

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Băi fetelor, voi nu știți ce înseamnă RAPID: se ia una bucată pizza de orice fel ambalată la cutie, se desface folia protectoare, se introduce la cuptor pentru 10 min. (timp în care poți pregăti farfurii, cuțite, etc.) se scoate de la cuptor și se servește în funcție de bunul simț al fiecăruia cu mâna, furculița sau sos de roșii. Eu personal o servesc cu mare plăcere cu ...mâna...
Vă doresc succes la ... preparare!!!
Pupici,

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

OMLETA SPECIALA

3 oua
3 linguri de smantana
3 linguri cascaval ras
patrunjel si marar verde tocat fin

Se amesteca toate ingredientele si se pun la prajit in putin ulei sau in tigaia cu bulina (fara ulei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Saru'mana de retete..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

si eu mi le-am salvat pe computer si o sa le incerc. Va anunt care a fost cea mai delicoasa. Hai ca deja mi s-a facut de ceva bun si rapid

Eli de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

SALATA DE TON

Ingrediente: ton maruntit din conserva,paste Barilla care au forma de boabe de orez, ceapa, ardei gras verde, masline de preferinta fara samburi.

Se fierb pastele,se scurg foarte bine si cand s-au racit complet se amesteca cu celelalte care au fost taiate cat mai fin( nu mic)...Aaa...Cantitatile sunt in functie de gust...bunul simt sau...de buget...sau de cate persoane aveti la masa.
Pofta buna!
P.S.Daca v-a placut spuneti ca mai am.(Ma pricep la bucatarie mai bine decat la altele)
Mii de pupici,
LauraFlo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

pasta de peste.se ia doua cuti de peste(ton sau tuna fish)si se mixeaza cu mixerul,se pune 2-3 oua fierte maruntite maioneza si verdeata..patrunjel,marar si ce aveti pe acasa ...si am uitat sa zic un catel de usturoi.si e gata pasta(se pote umplea si rulourile de sunca.pofta maremona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

OMLETA PIZZA
• 3-4 cartofi, un ardei gras, 4 oua, 5-6 felii de salam, 100 g de cas (branza), sare, piper, ulei pentru prajit, patrunjel verde tocat.
•Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie pai. Se pun la prajit. Pana ce ei se prajesc, intr-un vas radem branza (casul), adaugam ardeiul taiat bucatele, salamul, la fel, taiat bucatele, ouale si batem compozitia, pe care apoi o condimentam cu sare si piper, dupa gust.
•Cand cartofii s-au prajit, ii scoatem cu spumiera intr-o tigaie de teflon, dar nu mai adaugam ulei, fiind suficient cel ce se scurge de pe cartofi. Se pune tigaia cu cartofi pe foc si asteptam pana ce cartofii incep sa sfaraie. Atunci turnam compozitia pe baza de oua si amestecam bine pana cand omleta se incheaga. Deasupra presaram patrunjel verde tocat.


Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brenda7777 spune:

ca aperitiv: chiftele de ton si mazare
200gr. de mazare fiarta,
60gr. de ton in ulei (din cutie),
80gr. de urda,
1/2 lamaie,
2 ridichi mai mari,
1 morcov,
1 castravete,
20gr. branza rasa,
Se pune mazarea in mixer cu urda, sucul de la lamaie,tonul,branza rasa si un varf de sare,se amesteca totul pana se obtine o compozitie omogena.
Se lasa in frigider pt. 5min. Dupa care se curata morcovul, ridichile si se spala castravetele, se taie legumele foarte fin.Scoatem compozitia de la frigider,si cu mainele umede facem mingiute care le dam prin legumele taiate fin, unele prin castravetii taiati, altele prin morcovul taiat, si altele prin ridichea taiata fin.Pe platou se pot pune feliute de castraveti, morcov, sau ridiche.(si salata , bineanteles)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Interesanta reteta de chiftele de ton cu mazare. Ma gandesc ca ies si mai bine daca se tavalesc chiftelele prin legumele rase pe razatoarea cea mai fina (in loc de a fi taiate marunt). Cred ca adera mai bine la compozitie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brenda7777 spune:

da Milia ai dreptate, poti sa le dai pe razatoare(mie imi plac mai mari)

Mergi la inceput