Fete din Austria gasim pe aici?
Raspunsuri - Pagina 4
anto spune:
,hey la toata lumea !Si eu locuiesc in Austria de aproape 13 ani,ma bucur ca v-am gasit!Ma primiti si pe mine?!
Toria i-ti multumesc ca mi-ai dat adresa acestui minunat site!
Babee spune:
Bine ai venit Anto... Sa ne spui mai multe despre tine..si pupici Victoriei ca te-a adus printre noi..Numai bine...
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
TORIA spune:
URAAAAAAAAAAAAAA ai reusit sa te loghezi vezi sa nu mai uiti parola,sa vezi ce o sa-ti placa aici de nu o sa mai ai timp sa intri pe altele ca mine
anto spune:
Bine v-am gasit!Ce faci TORIA, ma spui la toata lumea ca fac prostii?In sfarsit am reusit,binenteles dupa indicatiile tale am mai incercat altfel.Pai deja asa-mi place aici ca am uitat sa merg dupa fata la scoala (vine cu Bussu)! Numai bine la Salzburg ,la Wiena si...peste tot!
TORIA spune:
Ma dar numai prosti faci cum dumnezeu ai uitat tu de fata?Pai nu ti-am spus ca daca intri aici uiti de toate al meu mi-a zis ca-mi arunca compiuterul ca nu mai fac nimic in casa.
Babee spune:
hai ca sunteti simpatice...CUm sa uitati mai de copii???Sper sa nu mi se intample acelasi lucru...
Cred c-am fost singura harnicuta pe ziua de astazi..4 ore de calcat..oh, viata mea..si mai am nitel... Puneti-ma sa fac orice, dar sa nu calc....nu imi gasiti si mie o femeie sa vina sa-mi calce, ca serios sunt dispusa s-o platesc..dar sa nu-mi arda ceva, ca eu una nu am reusit (inca) performanta.
Anto, lasa ca te inveti tu ce si cum e cu forumul asta, adevarul e ca si eu stau ceva timp bun pe aici si casc ochii, dar al meu sot inca nu-mi arunca pc-ul.Sa nu mai uiti de copil, alta data...ca intra lumea la banuieli...ia-i o toacla c-asa ajunge.
Sa-ti traiasca fata, ca aflam ca exita si la tine un bebe dar mai mare..(ca si la Victoria de altfel...2 copii mai mari).
Ia sa-mi mai fac nitel curaj sa termin de calcat..
Pupici si uite ca si azi a fost o zi frumoasa de toamna..
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Babee spune:
Sa nu uit..Rog frumos un moderator sa ne mute subiectul la Prieteni dintotdeauna, eu cred ca ar fi mult mai bine acolo.Este gresit?
Multumesc.
anto spune:
Hai mai ca nu e chiar asa ,ce-i drept am uitat sa merg dupa ea dar au bus care-i duc si aduc(cand mai uita parintii)!
Da si eu sunt de parere ca la Prieteni dintotdeauna si-ar avea locul subiectu.Eu numa`ce-am venit si deja simt ca m-am imprietenit cu voi
alinah spune:
Bun venit Anto
Sper sa ne facem un grup maricel si poate organizam niste intalniri...mamici, bortoase, aspirante, figurante ... etc
In ce oras locuiesti?
Numai bine.
Alina
PS. Mi se pare nostim, ca noi d-abia facem cunostinta una cu cealalta si ne si mutam la "Prieteni dintotodeauna"
Babee spune:
Alina, eu am propus sa fie mutat aici subiectul acesta, pentru ca deja nu mai avea ce cauta la Calatoriile sufletului.Deja sufletele noastre au calatorit aici, si incercam sa devenim prieteni.
Nu vi s-a intamplat ca odata plecat de-acasa, din tara noastra, sa va fie dor de-o vorba spusa pe romaneste, sa te salute cineva pe limba ta?Eu cred ca este o buna incercare de a fi mai aproape de Romania, de familie, prieteni, tot ceea ce ne este drag.De-ati sti cat de mult imi plac mesajele de pe acest forum, cum ma gandesc ca eu sunt la numai 1200 km de parinti, dar ma gandesc la fetele de peste ocean...cat de des au ele posibilitatea de a merge acasa.Orice ar fi, casa spun si la parinti, si aici.Aici e familia mea actuala, in Romania este familia dintotdeauna.
Ma gandesc ca aici(forum) gasesc ceva frumos, oameni care stiu sa distinga binele de rau, maturi intr-un cuvant.M-am saturat de imaginea proasta pe care ne-am facut-o in fata austriecilor(ca dovada a nenumaratelor articole de ziar, s-a propus reintroducerea vizei pentru romani).As vrea sa putem demonstra tuturor ca un roman nu este toti, si nici toti unul.Imi pare rau ca sunt auzite mai multe rele decat bune despre noi, si mi-ar placea sa se faca cunoscut si binele.
Anul trecut, s-au sarbatorit 300 de ani de cultura romaneasca la Viena.A fost prezent ambasadorul Romaniei la Viena, doamna Atasat cultural al Ro in Austria, Preotul nostru ortodox(pe are il apreciez din tot sufletul), si multe alte personalitati (dar babuta am uitat ce reprezentau).Si oficialitati austriece, normal, si multi invitati.A fost munca pentru expozitie 'prestat' de 2 fratiori(Gabriel si Cristian Popa), si numai ei au stiut cat s-au muncit, de buna voie si nesiliti de nimeni.A fost frumos, cu micile incidente de rigoare, dar ma gandeam:nici un ziar nu a prezentat acest fapt, sa se mai auda si de bine de romani.Si e pacat..ca se mai intampla si lucruri bune..asta e..
Asa ca de ce sa nu incercam noi, fetele de pe acest forum sa facem ceva(dupa putinte) sa ridicam valul negru de pe chipul romanilor??Sa ne consideram prieteni si sa incercam sa ne fim alaturi de cate ori este nevoie.
Sper ca n-am suparat pe nimeni.
Pupici si toate bune