Fete din Austria gasim pe aici?
Raspunsuri - Pagina 3
ddeisl spune:
ma subscriu si io ca stau in viena..dar mamica nu sunt....
n-am avut timp sa citesc tot inca...
MonicaGj spune:
Ei , dragele mele , eu ajung la voi in vara lui 2004. Bine , ca inainte de sarbatori o sa mai fac o vizita scurta in Austria si va anunt cand vin acolo , ca poate , cine stie, vrea careva vreo chestie din Romania.
In primavara 2004 o sa vin mai des sa-mi aranjez treburile cum s-ar zice da' din vara vin de tot.
Va pup pe toate si mi-e drag de voi ca sunteti romance active si nu stati doar la tigaie.
Monica.
Babee spune:
Monica, noi te asteptam..sa fie totul bine...
Eu mai am prieteni ce merg tot la 3-4 saptamani in tara, si ii insarcinez cu luarea diferitelor chestii:))
Avem grija si de cratita, Monica, ca doar romance suntem..dar mai gasim timp si pentru altceva..ca nu putem sta asa...
Zi frumoasa..azi se pare ca e ultima zi calduroasa, de maine ploaie...
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
TORIA spune:
Babee draga in legatura cu carutul de bebe nu pot sa-ti spun multe eu l-am cumparat de la catalog si aici sint preturii mai mari pentru ca e zona turistica cred ca la voi e mult mai ieftin,am aici o adresa de catalog pt bebe poate il ai si tu www.baby-walz.at incearca sa vezi si poti pune si (de) pentru Germania si vezi si acolo ei au mai ieftin alte produse ca noi,numai bine iti doresc.
Babee spune:
Mercic Victoria, am si eu catalogul de la Baby-Walz..de dinainte de a avea burtica
Am fost si ieri sa ma uit de carucior..eu vreau ceva complex, si mi s-a pus pata, ca deh..asa sunt eu..pe unul de la Chicco, Trio 2003 se numeste..Mi se pare cel mai bun, am alergat ieri pe la spe magazine, dar tot ala mi se pare bun, si calitate, si pret..totusi...(stii vorba sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine).Acuma nu pretul face tot, are inclusiv scaun de masina, e musai pentru mine, dar mie asa mi s-a parut..mai bun.Si usor de manevrat, functii multiple..Mai avem nitel timp, ne decidem noi.
Am crezut ca in alte orase posibil sa fie diferente de pret, de-asta te-am intrebat.Am inteles ca in Italia(tara de fabricatie) au pretul cam cu 100 euro reducere..dar nu cunosc pe nimeni in nordul Italiei sa-mi spuna cocnret unde gasesc.oricum, poate dam o fuga in Germania in Noiembrie, si mai vedem ce si cum..
Alles gute Victoria
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
TORIA spune:
Parerea mea e ca dai un ban si cumperi un lucru de calitate si cei de la Chicoo au totusi calitate,pana in februarie mai aveti timp si o sa se mai faca si reducerii si daca e complet e mai bine si le puteti folosi si la urmatorul bebe ca sinteti tinerii si e tare frumos cu doi copii.Ti-am vazut pozele de la pagina sinteti frumosii amandoi am vazut ca aveti cateva si la Venezia si noi am fost in iulie pe acolo,sa mai pui poze noi cand mai ai,numai bine iti doresc si o sarcina usoara in continuare
Babee spune:
Multumim, am vazut si eu pozele de la Venetia ale tale..
Noi am fost in Iunie, la sfarsit, cu parintii mei.Sunt mai multe poze, dar la http://photos.yahoo.com/gbacanau...poti vedea..ca sunt ceva..ceva poze..Noi am fost si la Venetia, dar am stat o saptamana in Lido di Jesolo..e super..as vrea si la anul sa merg..dar..cat va fi posibil nu se stie...
Cat despre carucior..eu gandesc si pentru viitor..ca nu ma limitez la un copil.Eu am fost singura la parinti, sotul meu de asemenea, si e tare rau...am suferit mereu..Deci...TREBUIE sa vina si al doilea bebe, de-asta ma gandesc la ceva bun si rezistent, ca sa nu dau de mii de ori bani pe mii de lucruri...
Sanatosi sa fim, ca vin ele toate.
Pupici si la 'bebeii' tai..
cricri spune:
Buna fetelor!
Eu sunt deja mamica, si de aceea imi ramine foarte putin timp ptr. forum.
Sunt de 3 ani in Austria,in apropiere de Graz.
Am nascut aici, in Ianuarie, o fetitza, Viktoria.
Pe forum la rubrica Nasterea pe glob, si apoi Nasterea in apa, am detaliat "ceva" despre cum a decurs nasterea fetitzei mele.
Dar in timp, cind am recitit, am remarcat ca mereu am uitat cite ceva.
Babee, o sa-ti trimit un email personal.
Din cite stiu eu, mai sunt 2-3 mamici in Viena.
Pe curind.
cricri
MonicaGj spune:
Neata tuturor, azi, 24 septembrie 2003.
Am program super incarcat azi , cu deplasari la Craiova, in interes de serviciu. Laptop n-am asa ca astazi stau putin pe tusa.
Va doresc numai bine atat la mamici cat si la burtici.
Monica
Babee spune:
Neata cam tarziu..deja e pranz...
Drum bun Monica, tare as vrea si eu sa merg cu tine la Craiova.... asa mi-a placut orasul asta..mamaaaaaaaa
Laptopul il iei data viitoare, nu-ti face griji, ce sa-l cari atata cu tine???O zi faina si usoara