Fete din Austria gasim pe aici?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

"Fete din Austria gasim pe aici?"
- Gasiti, gasiti! Uitati-va aici!
Bine v-am gasit!
Fetelor, eu am descoperit pagina si forumul asta implicit, acum cateva zile...cand m-am hotarat ca e vremea de un bebe. Am dat un search pe gooooooogle, ca tare destept mai e, si am dat de voi, toate! Va spun ca de acele cateva zile nu ma mai dezlipesc de site si mai ales de forum, nu ma mai satur citind.
Dupa cum ati vazut, dupa stegulet, sunt si eu in Austria, de-aia m-am bagat cu anuntul aici, sa-mi anunt prezenta printre fetele din Austria si sa ma adaug pe lista...sa facem o contorizare, sa vedem cate suntem.
Numai bine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Monica am uitat sa-ti spun BINE AI VENIT printre noi,numai bine iti doresc,pe cand ajungi in Austria?

Mergi la inceput

Alina si pentru tine BINE AI VENIT ma bucur ca ne-ai gasit,unde locuiesti in AUSTRIA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Alina...bine ai venit..sau ca sa fim mai glumete..'aidi uilcom'
Te asteptam si pe tine...cum sa nu...Numai bine..

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Bine v-am gasit si eu pe voi, ma bucur ca pot sta la o "barfa" in romaneste...in Austria hehe
Eu sunt de 2 ani in Austria si stau in Linz. Deocamdata.
E cineva de prin imprejurimi? Vad ca suntem cam imprastiate...Salzburg, Viena, hop si io tocma-n Linz :(
Dar tot e bine ca macar forumul ne face de-a dreptul vecine ;)
Toate sunteti mamici? Numai io sunt cu mot? :)

Mergi la inceput

Alina, departe tare chiar nu esti..si apoi ce mai conteaza cativa kilometri, nu??
Stai ca nu inteleg ce e cu 'motul''?Salutari la Linz

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

Babee si Alina ce vreau sa va intreb ,voi ce legatura de internet aveti si cat platiti lunar,eu am de la safe si platesc 30 de euro pe luna si pot sta cat vreau ,cum sint la voi preturile ca noi am vrea sa ne mutam dar nu anul acesta si vreau sa fiu un pic informata unde e mai rentabil sa-mi fac legatura de internet.

Mergi la inceput

Toria, eu am internet prin cablu de la firma "LIWEST".
Abonamentul se numeste "24 Speed privat-XL", iar asta inseamna ca in cei 48 de euroi pe care ii platesc pe luna sunt incluse programele TV, vreo 37 la numar, abonamentul telefonului fix si internetul non-stop, 10 G limita de download si viteza 1024 cu 256 kb/s !! Zboara de-a dreptul! :)Cred ca e una din cele mai bune oferte, poate daca nu chiar cea mai buna. Daca ai ocazia sa iti iei "Liwest", ia-l fara sa te indoiesti. Este foarte bun. Nu platesc nici un cent in plus pe telefon, ca la dial-up UUURAAAAA !!!
Paaaa

Mergi la inceput

Babee, faptul ca nici macar nu-s gravida, ma cam face minoritate pe aici, printre atatea mamici. Vad ca tu esti in devenire. Cand trebuie sa vina bebica?
Bine te-am gasit...
Voi de cand sunteti pe aici, prin Alpi? Toria, am vazut, e deja o veterana...13 ani...pfuuu
Bine te-am gasit si pe tine, Monica! Sper ca poate ne vedem la anul. Pentru inceput, eu zic ca e bine sa locuti unde are sotul tau jobul sau in apropiere. Nu va obliga nimeni sa ramaneti intepeniti acolo. Dar dupa ce prindeti ceva cheag, altfel se pot aborda lucrurile si e mai usor sa faceti schimbari. Pe primul loc, dupa mine, trebuie sa fie siguranta zilei de maine, iar apoi incetul cu incetul lucrurile se indreapta si vei vedea unde-i cel mai bine pentru familia ta sa se "aseze". Asa ai si timp de prospectare si "recunoastere"...
Toate cele bune tuturor.

Mergi la inceput

Sara buna fetele...
Noi am fost la plimbarica pe la tara...sa respiram aer curat..si apoi la un mustulet, sa ne-amintim de casa...Lunga si faina plimbarea..Si apoi beneficiem si noi de ultimele zile calduroase...
Am citit ce v-ati conversat voi intre timp.Ia sa raspund si eu, in ordine.
Alina, 'motul' tau va veni si el..si cum a fost la noi, nu cand am vrut, ci cand a trebuit..deci..rabdare....Sanatoase sa fim..ca uite ce ne mai rezerva soarta.....Eu sunt de 3 ani aici (din care scadem jumatate de an, de nesiguranta si incertitudine..cu Universitatea asta...), sotul meu de aproape 15 ani..destul timp, spun eu sa se acomodeze cu tot.Dar sa fie bine, ca e cel mai important.
Conexiunea la internet am facut-o prin Universitate(serverul lor si provider Chello), platim cam 17 euro..asta datorita faptului ca sunt eu implicata in munculita la Univ...in mod normal orice student isi poate face o astfel de conexiune, cu 35 euro lunar,nu exista limita de download(hipiiiiiiiii ce bine e...vedem filme, viteza este destul de mare, foarte buna as spune..Dar cablul il platim separat, cam 17 euro, cam asa ceva..iar telefonul fix l-am scos cand ne-am mutat unde stam aici, era prea mult 3 telefoane..si vorbeam de pe fin in Romania, de ma lua groaza la sfarsitul lunii cand vedeam facturaImi promiteam eu ca nu mai vorbesc atat..dar daca-mi era dor de mama, nu sunam si eu zilnic 5 min, ci zeci de minute:(((
In rest..toate bune si frumoase, eu am intrat deja in prenatal, ca nu am chef de alergat si stat ore in sir la Univ, si caut sa gasesc ceva cu ora, poate gasesc ceva, sa nu ma tampesc de tot acasa....
Am fost acum un an la Linz, am avut un proiect de luat, dar am mers fulger si m-am intors lumina, era musai sa ajung in aceeasi zi.Din cate am vazut ..e tare frumos..Am vrea eu si sotul meu sa ajungem si la Salzburg...dar ajungem noi..poate daca sunt cuminte ajungem anul astaLa el e mai greu ca nu are fix sambata si duminica liber, si cam greu ne nimeream liberi(niciodata chiar) in cursul saptamanii.De-acum incolo ne-am promis multe.La Graz am ajuns destul de des...facem drum..
sa nu uit, vroiam sa va intreb (te rog) cum sunt preturile pe la voi..Victoria..la Salzburg mai ales la produsele de la Chicco.Ne trebuie carucior, am vazut unul complet, cu tot cu scaun auto, dar aici e cam 450 euro..daca e ceva mai ieftin,ar fi fain..motivez si p plimbarica.Sa vedem cum e ...
Pupici la fete si somnic usor, ca noi ne indreptam pasii catre nani..ieri muzee, azi plimbare..ajunge.....pana maine.
Alles gute!

Mergi la inceput