Fete din Austria gasim pe aici?
Raspunsuri - Pagina 5
anto spune:
Stau intr-un sat nu chiar departe de Graz unde nu e chiar nici un Roman,am o prietena cu care ma vad o data sau de doua ori pe saptamana ca e cam la 30km. si mai am una virtuala cu care ne-am imprietenit din prima si sper sa ne si vedem cat de curand,pacat ca esti atat de departe Toria de mine ,asa ca ma bucur mult ca am dat peste voi si faptul ca suntem Romance si traim in aceasi tara (Straina)cred ca ne apropie (ar trebui)si mai mult.
Sper si eu sa vina la noi in club (de ce nu?)CAT MAI MULTE Romance sau Austriece romance (cum vreti) , va asteptam ...
Ps.Babee ,felicitari pt.randurile scrise !
TORIA spune:
Asa e fetelor e tare bine sa mai discutam intre noi mai ales cand nu ai pe nimeni linga tine,cu imaginea romanilor in Austria e cam greu in ultimul timp nu stiu cum am putea noi sa facem ceva,la noi aici e o zona tare linistita nu sau intamplat lucrurii rele pana in iunie cand o fetita de 9 ani a fost violata la ea in camera,nu sau dat prea multe detalii unde au fost parintii de nu au auzit si pana acum cateva zile nu l-au prins si ce credeti ERA ROMAN din Moldova a lucrat la negru prin Austria si nu era nici unde inregistrat si acum ci interpolul au reusit sa-l gaseasca,si atunci ma intreb cum sa reusim sa schimbam imaginea despre Romanii,nu-mi este rusine sa spun ca sint ROMANCA si nu ne pot baga pe totii in aceeiasi oala dar pe undeva exista o retinere la austriecii si ma gandesc ca au dreptate,poate pe o parte ar fi mai bine sa se bage vizele dar din cate am citit Austria nu poate hotara singura.Normal ca ei nu scriu in ziare despre faptele noastre bune ca nu au interes dar cand e o fapta rea o scriu pe prima pagina ca lumea sa stie ce fac romanii.Cum am mai spus eu sint mandra ca sint ROMANCA ,pentru ca la o adica nici o natie nu este perfecta fiecare padure are uscaturile ei.O zi buna va doresc la toatepentru TOTII ROMANII.
MonicaGj spune:
, n-am prea mult timp zilele astea , da' tot mai intru scurt sa vad ce mai faceti.
Am program prelungit de si ma bate gandul sa ma apuc de cura cu cirba de varza ca sunt cam .
Toata ziua muncesc ca o , pana cad lata si dupa aia, ca ma trezesc greu.
Despre romancele din Austriaiar aia care ne fac de ras pe acolo.
Trebuie sa ca sa schimbam imaginea romanilor in lume.Asta ca sa nu ne mai arate occidentaliisi si.
Nu suntem nici, si nicisi nicisi nici.
aveti grija de si poate ei vor reusi sa mai imaginea romanilor in lume.
va pe toate.
Monica
Babee spune:
Salutare fetele...ce e linistea asta??
Nu a mai scris nimeni nimic, ce e cu voi??La noi n-a venit cutremurul, sa ne fereasca...Domnul..dar liniste??
Noi ca de obicei somnorosi, stomacul face urat si am o stare tare ciudata.M-am mai si intristat dupa ce am mai citit pe aici cate ceva...
Toria, ieri am fost cu Madalina la plimbat si cascat ochii la SCS si am gasit alt carucior NU cu 4oo si de euroi, cu mai putin, si acum suntem la capitolul discutii cu sotul.Cred ca pana nasc sa nu mai fie alte mii si mii de idei si lucruri, ca nu-mi place.
Ce faceti week-end-ul asta??Monica e ocupata, nu o deranjam ...glumesc...Monica..sa nu te superi....
Pupici si vreme frumoasa, eu mai ies la o plimbare cu burtica, ca nu ploua, si sa profit de soarele de-afara(cu dintisori, da merge).
Week-end linistit si placut.
Gabriela
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
TORIA spune:
La noi e totul bine acum am fost cam racita acum mie mai bine Jan doarme Alice e la cursul de dans,si aici e soare si cald si dupa masa mergem si noi la plimbare,ca sa cumperi carut mai aveti timp pana in februarie si normal ca tot timpul gasesti altceva mai frumos,la hainute sa nu cumperi asa multe ca in primele 3 luni creste mult bebe dar poti sa cumperi marimi mai mari,doamne cand ma gandesc si mie ce greu mia fost eram cat un elefant am pus peste 30 de kg pe mine nu mai vedeam nici la cantar cate kg aveam dar a trecut si am ramas cu amintirile,pimbate mult si bucurate acum de toate cand e bebe aici nu mai poti sa le faci asa ca acum.Numai bine iti doresc si sa aveti grija de voi.
Babee spune:
Toria, la mine e prea liniste si nu sunt obisnuita.eu o fire mai activa de fel..cu atat de multa liniste..e cam ciudat.Am mai tras un puiut de somn intre timp, si ma simt putin mai bine, dar am o durere de cap.....
Eu inca nu m-am ingrasat mult(3.5 kg in 5 luni), si sper mult tare sa nu iau, ca o sa ma fac cat un tanc...Pentru bebe nu am luat multe, cateva costumase marimea 56 si mai multe 68(pentru la vara), pe ultimele le-am tot gasit la reducere, si le-am luat, de ce sa pierd.Am mai gasit acum 2 zile o caciulita tare frumoasa....si oricum in primele luni nu-i iau multe lui bebe.Stiu ca e in crestere si nu ma agit cu hainele prea mult.Ma axez pe altele cele necesare, aseara ne-am uitat pe catalogul de la Zwerger Land(poate il stii) si au oferte destul de bunute la biberoane, castronele, etc.Fac colectie de cataloage de bebei, umblu prin magazine si compar preturiMa pregatesc intens .
Fug ca m-a luat o foame.........pupicei..
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
anto spune:
Ieri am fost eu ocupata am lucrat aproape toata ziua ,am venit acasa rupta-n doua si seara sa ne mai "delectam" si noi un pic am mers cu colegele la film la Fluch der Karibik cu Johnny Deep (mie-mi place tipul)a fosr super pt.stare in care am fost ,azi am iar un pic de stress dupamasa ca sunt invitata si eu la o Orientalischer Abend cu Buffet ,le ajut la aranjat mesele si am de aranjat si cateva din dansatoare dupa ce e gata le ajung sa stranga o sa se faca sigur 1 noaptea cand o sa ajung acasa dar va fi fain ca am mai fost la programe de-astea ,vine si fiica-mea ca va danansa o prietena de-a ei .Azi e timp frumos pt.cele cu copilasi mici,profitati cat mai puteti de Dl. soare .
Ich wünsch euch ein schones Wochenende und viel spaß![cina
Babee spune:
Anto, vad ca si tu esti ocupata astazi.Din cate am inteles eu, esti in gastronomie(implica multe..dar eu astfel am inteles)..mult succes si sa fie cat mai lejer, dar dupa cate ai spus ca vor fi si copii, cam slabe sperante
Si eu is ocupata seara asta, am o traducere(slava domnului ca e romana-engleza , engleza-romana, simultan si nu pe germana ca oricum nu ba bagam), si la mine se prevad cateva ore bune.Si m-am distrat aseara ca m-anunta sotul ca in seara asta mergem nu stiu unde().Eu am uitat ca el lucreaza de la 12 la 21, si el ca eu am de la 18 la..fara numar(probabil nu mai tarziu de 12, ca is femeie cu burtoc si trebe sa dorm).Si-uite-asa ii dau planurile omului peste cap...cand isi pune si el in cap ceva ii narui eu sperantele..Las ca trec toate.Si week-endul, deja e sambata, maine duminica si uite-asa apare lunea
Sa ne fie usor si cu profit sambata seara
Sa ne-auzim cu bine
anto spune:
Ba da Babee sunt sperante de ca nu prea sunt copii mici decat fiica-mea care are 12 ani si ce-a care danseaza are 15 ani in rest sunt toate purisane...
Trebuie sa le aranjez la par pe cateva dintre dansatoare si le ajut sa puna si sa ia(cand se termina spectacolu)de pe masa ,sunt policalificata ,asta e
Ps.´Tu in loc sa te bucuri ca sotu i-ti face surprize(placute),tu ii dai planurile peste cap... Mai ce soti aveti,nu ca al meu ocupat la sfarsit de saptamana
Babee spune:
Ziua buna fetelor..ce e linistea asta aici .
Uite ce zi frumoasa e azi..ieri cu toata ploaia si ne-am luat portia de plimbarica..azi...Mi-am amintit de ce spunea mama lui Nica(din celebrele Amintiri) 'iesi copile cu parul balai....' stiti voi bine continuarea.
A trecut si week-endul, bun, rau, frumos, agitat, cum a fost la fiecare, gata, saptamana a inceput de ieri..
ieri am tras si eu o fuguta la Universitate si mi-am depus cererea de 'pauza' de 2 semestre..ma gandesc cu groaza ca ce fac eu la anu, mi-am luat nervii de rigoare dar i-am descarcat plimbandu-ma si cascand ochii la magazine.Normal ca s-a mai usurat buzunarul putin, dar asta e
Bebe nostru s-a apucat de mutat mobila, se misca burtica de zici ca am cine stie ce e inauntru, dar sanatosi sa fim.
Alinah, numai bine in calatorie, vad ca sunteti pusi pe lucruri serioase, iar in ceea ce priveste calatoria eu zic ca nu ai de ce sa te temi.Vorba ta, daca e sa ti se intample, pica un mar din avion, si doamne fereste, tot e..Numai bine si asteptam detalii....
Monica stiu ca este ocupata cu sotul, dar Anto, Toria, celelalte ce fac?????Hai fetele ramanem in urma cu vestile..Eu merg la plimbarica acum , ma papa talpile sa ies, si ne mai 'auzim' mai tarzior.
Pupici si sa fim iubite
Iubi si dansatorul de 21 saptamani