Detergent lichid sau praf?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

daca tot aflam aici ce detergent spala bine, eu spal de foarte mult timp cu detergent granule de la OMO... (eu cumpar sac de 14 kg de la Metro, mi se pare ca acolo e si cel mai rezonabil pret decat la alte hipermarketuri)... doar pete de citrice (portocale) nu mi-a scos pana in prezent, insa absolut toate hainele ies curate indiferent cu ce s-ar fi murdarit.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu pentru bebe folosesc detergentul praf dermalin.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

karligutza
multumesc de idee

Mergi la inceput

Cred ca raman la lichid.
Mai nou, mi-a spus si o prietena ca se dizolva si mai bine si deci se clateste mai bine si repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

nu are nici o importanta daca e lichid sau praf

la primul copil imi puneam si eu intrebari din astea, dar am constatat ca nu aveam dreptate, nu trebuie sa exagerezi pentru ca nu conteaza prea mult

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

Ce detergent e mai recomandat pt hainute de bebei? Lichid sau praf?
Multumesc!
Pentru ca fetita mea se irita atat de la detergentul sano sensitive pt.copii, cat si de la spalarea manuala cu sapun de casa si de la hainutele fierte cu sapun de casa, i-am spalat hainutele cu detergent lichid cu aloe vera. Nu mai are nici-o problema. Specific ca are pielea foarte sensibila. Se irita de la caldura, scutec, pampers. Detergentul este un pic cam scump dar pentru mine a meritat. E foarte concentrat si se clateste foarte usor. L-am folosit atat la masina de spalat mica manuala(pt.1kg rufe), la o temperatura mica, cat si la masina automata la temperatura mai mare. Albeste rufele albe (care nu sunt de un alb imaculat) si nu le afecteaza pe cele colorate pt.ca nu contine inalbitori. Folosesc dintr-un bidon de 1,89 l de 5 luni si mai am pt.vreo 2 luni. Pun foarte putin. Rufele patate de fructe, legume si nu numai le las putin in vanish la inmuiat si apoi le spal cu acest detergent. Sunt foarte multumita. Are miros usor, foarte putin sesizabil. Le clatesc cu balsam de la sano si miros de innebunesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu personal folosesc doar detergent lichid (si pentru rufele mandrei, si pentru ale noastre). Mi se pare ca spala mai bine decat cel praf, se dizolva mai bine si nu raman urme de praf pe haine.

Acum spal cu Persil sau Ariel. Cand era copilul mai mic hainele ei le spalam cu detergent Dalin pentru copii.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Eu folosesc Persil tablete pt bebelusi si neaparat balsam.Dar sincer nu cred ca are nici o importanta daca e lichid, praf, granule, tablete.Mai putin daca copilul are alergie severa.
Mony cum functioneaza masina de spalat manuala?Invarti la vreo manivela ca nu inteleg..

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Eu folosesc Persil tablete pt bebelusi si neaparat balsam.Dar sincer nu cred ca are nici o importanta daca e lichid, praf, granule, tablete.Mai putin daca copilul are alergie severa.
Mony cum functioneaza masina de spalat manuala?Invarti la vreo manivela ca nu inteleg..

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Am zis ca e manuala pt.ca nu e automata. Adica trebuie sa-i pui tu apa, detergent iar ea invarte hainutele. Cand termina programul trebuie sa scurgi tu apa, sa clatesti rufele, sa le storci. Practic faci mai multe operatiuni cu mana decat cu masina. Si din cauza aceasta i-am zis manuala, ca nu stiu altcumva sa-i zic. Mie personal mi-a fost de mare ajutor pana acum.

Mergi la inceput