Detergent lichid sau praf?

Detergent lichid sau praf? | Autor: makydenis

Link direct la acest mesaj

Ce detergent e mai recomandat pt hainute de bebei? Lichid sau praf?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Depinde de bebe, recomandat este unul antialergic...dar nu este o regula.
La inceput, am spalat ptr Luca numai cu cel praf de bebe de la SANO, apoi treptat l-am inlocuit cu un Persil Lichid.Acum am de la AMWAY praf ,dar numai si numai ptr faptul ca scoate toate petele.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Multumesc LULU77, noi nu avem probleme de alergie, speram nici sa nu avem; ma interesa asa in general.
Acum am inceput diversificarea si toate babetelele sunt patate, nici macar Arielul nu scoate petele de fructe. o sa incerc si ce mi-ai propus.

Mergi la inceput

markydenis, ptr pete rezistente, recomand detergentul SAB AMWAY Praf si inalbitorul tot din aceeasi gama ,tot praf.100% randament pete de fructe ,mnacare, rugina.
Succes!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

nu stiu daca politica sitului permite: imi poti spune unde pot gasi detergentul SAB AMWAY?
Multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Eu spal cu ariel sau persil praf, cand sunt prea patate le pun 2-3 zile la inmuiat, in vanish. Petele de fructe mai ies cu helas sau suc de lamaie, iar petele de morcov ies la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Persil lichid

Si neaparat clatire suplimentara.... cand era Cristi micut, spalam intai cu detergent si pe urma mai spalam un ciclu intreg fara detergent.. super clatire

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

makydenis, detergentul il iau direct de la distribuitorii AMWAY.
Si da ,am uitat si eu sa precizez, cand era mic Luca( pana pe la vreo 7-8 luni cand mi-am dat seama clar ca nu este alergic la detergenti) ,foloseam si caltirea suplimentara, acum nu prea .

Mergi la inceput

multumesc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

asa in general conteaza cand alegi detergentul lichid sau praf in functie de materialele din care sunt rufele, temperatura de spalare.. etc! adica nu speli rufe din lana la 30/40 grade cu detergent granule/praf pt.ca risti sa mai gasesti pe rufe la finalul programului.

apoi daca vrei sa afli o parere vis-a-vis de detergent si hainele copilului, cumperi si testezi ce-ti place cum spala si cum au zis fetele, daca bebe e predispus la alergii din cauza detergentului de rufe.

in rest, sper ca ti-ai rezolvat dilema; deci? lichid? sau praf/granule? ce ai ales?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarius spune:

ariel lichid,iar pentru pete eu il recomand cel de la SANO,pe linga vanish e super bun,dar in general produsele SANO sunt bune.

Mergi la inceput