Detergent lichid sau praf?
Ce detergent e mai recomandat pt hainute de bebei? Lichid sau praf?
Multumesc!
Raspunsuri
lulu77 spune:
Depinde de bebe, recomandat este unul antialergic...dar nu este o regula.
La inceput, am spalat ptr Luca numai cu cel praf de bebe de la SANO, apoi treptat l-am inlocuit cu un Persil Lichid.Acum am de la AMWAY praf ,dar numai si numai ptr faptul ca scoate toate petele.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
makydenis spune:
Multumesc LULU77, noi nu avem probleme de alergie, speram nici sa nu avem; ma interesa asa in general.
Acum am inceput diversificarea si toate babetelele sunt patate, nici macar Arielul nu scoate petele de fructe. o sa incerc si ce mi-ai propus.
lulu77 spune:
markydenis, ptr pete rezistente, recomand detergentul SAB AMWAY Praf si inalbitorul tot din aceeasi gama ,tot praf.100% randament pete de fructe ,mnacare, rugina.
Succes!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
makydenis spune:
nu stiu daca politica sitului permite: imi poti spune unde pot gasi detergentul SAB AMWAY?
Multumiri
Claudi@ spune:
Eu spal cu ariel sau persil praf, cand sunt prea patate le pun 2-3 zile la inmuiat, in vanish. Petele de fructe mai ies cu helas sau suc de lamaie, iar petele de morcov ies la soare.
ingridnen spune:
Persil lichid
Si neaparat clatire suplimentara.... cand era Cristi micut, spalam intai cu detergent si pe urma mai spalam un ciclu intreg fara detergent.. super clatire
Ingrid si Cristi 6 ani
lulu77 spune:
makydenis, detergentul il iau direct de la distribuitorii AMWAY.
Si da ,am uitat si eu sa precizez, cand era mic Luca( pana pe la vreo 7-8 luni cand mi-am dat seama clar ca nu este alergic la detergenti) ,foloseam si caltirea suplimentara, acum nu prea .
karligutza spune:
asa in general conteaza cand alegi detergentul lichid sau praf in functie de materialele din care sunt rufele, temperatura de spalare.. etc! adica nu speli rufe din lana la 30/40 grade cu detergent granule/praf pt.ca risti sa mai gasesti pe rufe la finalul programului.
apoi daca vrei sa afli o parere vis-a-vis de detergent si hainele copilului, cumperi si testezi ce-ti place cum spala si cum au zis fetele, daca bebe e predispus la alergii din cauza detergentului de rufe.
in rest, sper ca ti-ai rezolvat dilema; deci? lichid? sau praf/granule? ce ai ales?
karligutza
sunt mamica Adelutei
adarius spune:
ariel lichid,iar pentru pete eu il recomand cel de la SANO,pe linga vanish e super bun,dar in general produsele SANO sunt bune.