Clubul japoneze(i)lor

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

DA, Lia,la codul numeric personal ma refer pentru ca am trimis-o pe mama la OSC din sectorul de care apartzinem,ca sa afle SIGUR ce acte ne sint necesare pentru a-i trece Naomiei acest CNP pe certificatul obtzinut la Ambasada din Tokyo shi de acolo i s-a spus mamei ca inafara certificatului de nashtere original obtzinut aici,ne mai trebuie certificatul de nashtere japonez tradus shi actele ce le v-or trimite cei de la Ambasada.Mama a intrebat CE acte dar tanti de la ghisheu i-a spus ca shtiu cei de acolo ce shi cind sa trimita.Io sint in ceatza shi de aceea am zis sa intreb shi alte mamici de pui nascutzi pe meleaguri japoneze,care-i treaba cu bagatela asta.
No',daca-i asha cum zici tu,pai nu-mi mai fac probleme shi nici nu-mi mai bat capu' sa sun la Ambasada;adevaru-i ca nici nu shtiu ce shi cum i-ash intreba?Oricum,multzumesc frumos ca m-ai luminat iarashi.
Nati,de cintareatza cheala ai auzit?Io,cred ca daca nu se va opri aceasta cadere a parului,in curind ajung ca ea:cu capu'-n pielea goala,sa aiba becurile ce invidia

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Mei Eddy,sa nu bat campii,dar maica-mea n-a dus nimic altceva decat certificatul de nastere romanesc si a fost OK. Andy avea deja trecut in certificat codul numeric personal cand am fost in tara.probabil restul hartiilor tre sa le trimita cei de la Ambasada Romaniei din Tokyo.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Nati, Yurika a plecat in septembrie in tara si se intoarce pe 20 noiembrie in Japonia. O sa dea un semn de veste cand revine, sunt sigura!
aici in grupul celor care au probleme cu parul. (Scrisesem si aseara un mesaj super lung, dar l-am pierdut.)In Romania imi taiam parul cam la 3 ani deoarece, credeam eu, atunci cand imi ajungea aproape de mijloc incepea sa cada foarte tare.
Acum 5 saptamani mi-am taiat iar parul, era pana la mijlocul spatelui si nevopsit niciodata, des si sanatos, spuneau cei care ma cunosteau. Dupa cateva luni de intrebari (cum mi-ar sta mai bine, ce sa fac, dar de ce sa nu-l tai, dar poate nu va mai cadea, nu?)m-am hotarat intr-o vineri sa il frizez si am fugit la coafor, mi-am facut programare ca nu cumva sa ma razgadesc, mai ales ca meu ii placea foarte mult cum imi statea cu parul lung, Dar pentru mine era lung si atat, il purtam fie pe spate, fie in coada deoarece nu aveam nici chef si nici nu e stilul meu sa il mai fac si altfel. La-m frizat destul de scurt si am fost incantata de noul meu look. De atunci am facut un pact cu mine ca de fiecare data cand il voi friza sa testez o noua coafura. L-am taiat si , tind sa cred spre binele meu, ca nu imi mai cade asa de tare. Si totusi cand il aveam lung poate mi se parea ca imi cade foarte mult pentru ca firul de par era lung.
Stiu ca parul lung consuma mult mai mult calciu decat cel scurt si poate noi consumam aceeasi cantitate de calciu si vitamine, ca si de astea are nevoie, la fel ca atunci cand era scurt si de aceea ar cadea. Mai e si stresul si multi alti factori care influenteaza caderea parului.
In tara mai incercam sa il spal cu galbenus de ou si zeama de lamaie, iar aici am incercat acum ceva timp KAMINOMOTO si parca daduse ceva rezultate pozitive. Mai intrebati la coafor sau in magazinele specializate cu produse pentru ingrjirea parului caci aici sunt multe chestii, poate se gaseste si cea care sa prinda bine parului vostru. Mama mea a mai incercat produse de la Aloe Vera.
Oricum, mult succes in alegerea decizei cele mai bune, dar fetelor, carora va place sa aveti parul lung, nu va taiati parul doar in speranta ca nu va ma cadea (cel putin nu asa de mult)!

O zi placuta!
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Mersi mult Eli,chiar nu mai stiam nimic de yurika,ma gandeam doamne fereste are ceva necazuri prin tara.
In legatura cu podoaba mea capilara,ohoho,ce as tunde putin din el,da ti-ai gasit,nu-i place la jupan,ca el stie,ma lasa de capul meu la coafor,vin acasa tunsa ca un baietoi,cat mai scurt cu putinta daca se poate.
Cum am mai spus,imi sparg niste oua in cap si gata,o da randament bine,de nu,coafor scrie pe mine.
V-am pupat!

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Fetelor eu folosesc sampon Vidal Sasson si sunt multumita de rezultate dar daca aveti asa mari probleme rugati pe cineva care vine din tara sau pe parinti[rude ]sa va trimita samponStop chel sau samponul Nizoral sunt produse foarte bune si eficiente din cate am auzit de la prietene pt ca eu una personal nu am folosit aceste produse !Incercati si voi !stiu ca un sampon Nizoral costa cam 260000mii lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Gagici, ma alatur grupului chelitor :)))))

Si mie-mi cade bunatate de podoaba intr-o veselie, dar nu vreau sa-l tund...

Ma gandesc din ce in ce mai serios sa-mi cumpar o solutie dintr-aia pt. barbati sa vad daca are vreun rezultat.

Problema este, din cate am auzit/citit, datorata greutatii prea mari a firului de par de la un moment dat incolo (adica de la o anumita lungime a firului de par incolo...). Ca si parul meu se apropie de talie....Solutia ar fi intarirea radacinii firului de par. Cum? Ei, daca as sti...:))))

Mersi, pengunica, pentru sugestia cu "Stop-chel" (m-am prapadit de ras, desi treaba-i de plans), peste o luna merg in tara si ma aprovizionez.

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Lia,sa intzeleg ca tu i-ai trimis mamei tale certificatul lui Andy,mama ta a mers la OSC unde i s-a trecut CNP shi apoi tzi l-a trimis inapoi aici?Ai zis ca Andy avea deja CNP in certificat cind atzi mers in Romania.Am preceput bine,nu?Shi daca tot te-am bagat la kestionar,mai pun o intrebare:i-ai facut lui Iepu pashaport romanesc?Daca da,cit timp a durat?Noi stam in tzara o luna juma' shi tzinind cont ca prindem shi ceva zile de vacantza datorate sarbatorilor,ash vrea sa fiu sigura ca apucam sa-i facem pashaportul Naomiei.Hai ca te-am zapacit cu atitea intrebari din toate domeniile shi pe toate forumurile.Scuze dar...daca m-am prins ca shtii multe,am zis ca este musai sa ai shi raspunsuri la intrebarile mele. shi
Nati shi Eliana,vedetzi mey ca se face gashka mare?Ia uitatzi cum au mai aparut doua fetitze(in curind fara funditze ca nu mai au la ce sa le puna )dornice sa intre in gruparea becurilor?Poi daca ne inmultzim asha,cred ca avem shanse s-o punem de-un partid !Cum va place "Partidul Capetelor Luminoase" Vaaai,fac io mishto da' zau ca nu-i a buna.Io am decis ca in Romania sa scurtez olecutza din podoaba capilara ramasa shi sa-mi trag nishte shuvitze blonde.Poi daca tot pica pleata,sa dau vina pe blond,nu?
Pengunica,in 4 ani juma de cind sint aici nu shtiu daca mi-a scapat vreun shampon netestat pe scufitza.Am inceput cu Vidal Sasoon de care m-am lasat repejor,apoi am luat la rind tot ce bagau la tv reklame:Lux Super Rich(cre'ca vor sa spuna de fapt ca ie pentru cei super rich in par ),Elseve,Essential shi nu-mi mai vin in minte numele lor dar crede-ma ca sint muuulte shi fara nici un rezultat Am ramas la Pantene verde momentan dar cred ca-mi v-oi face iar stock de shampon din tzara,ca acum 2 ani.Multzam de sugestii
Mey Julie,ai grija in ce cantitatzi cumperi Stop-chel-ul ala,ca mai vin shi altzi dornici prin Romania shi daca nu gasesc,ai toate shansele sa te caut in Japonia sa-tzi imputzineze rezervele.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Hop si eu in club.Mey fetelor sa nu va luatzi ca daca il tunde-tzi gata a-tzi rezolvat problema ,nu nu e asa ,eu mai rau am patzit-o Hai sa va spun si eu povestea mea cu parul.Am avut parul lung pana la mijloc jos atingea cu varfurile de poponeatza ,era blondul ala mai spre alb , il vopseam de ani de zile adik de 8 ani si sincer va spun ca nu am avut niciodata probleme cu el in sensul ca: nu stiam de matreatza nu-mi cadea parul ,decat normal cand il mai periam ceea ce e normal sa cada cat de cat ,sincer nu aveam motive sa ma plang de el.Acum ce sa intamplat, ma mancat in partea dorsala sa-l scurtez si sa-i skimb culoarea ca de ma saturasem si daca tot m-a incurajat si sotzul am dat fuga la coafor .Deci l-am mai scurtat pana pe la mijlocul spatelui ,l-am tuns mai in V si m-am gandit sa-i dau si o alta culoare asa ca l-am skimbat in saten deskis care acum sa facut un blond mai inkis,defapt nici eu nu mai stiu ce culoare are,ei bine nu am avut ce face de atunci a inceput sa-mi cada parul si m-am jurat ca nu mai calc pe la coafor sa ma tunda aia sincer nu am fost multzumita deloc ,au trecut 5 luni de atunci dar parul meu parca nu-si mai revine ,pe la varfuri pare tocit ,culorea nu mai e culoare ,am dat si in boala matretzii si una peste alta nu se putea sa lipseasca si cazutul parululuiasa ca nu mai calc in viatza mea pe acolo ,pai nu faceam eu bine cand mi-l tundeam singura ??Acum eu ma gandeam ca poate matreaza si cazutul parului o fii de la sarcina insa nu stiu parca nu mai stiu ce sa cred ,prea le am pe toate asa deodata .Voi ce parere ave-tzi??Eu va dau un sfat mai bine il tunde-tzi singure ,macar de se intampla ceva e vina voastra si nu va da-tzi cu capul de peretzi din cauza altcuiva .

Hai ca m-am intins cam mult,v-am pupat si ma vb.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

quote:
Originally posted by Julie

Gagici, ma alatur grupului chelitor :)))))

Fetelor o sa ajungem sa ne facem freza cu prosopul.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Erika,nu mai pot de ras,faza "ne facem freza cu prosopul",eu sunt prima care am sa apelez la prosop.Experiente cu fumeile de la coafor,am gramada.Ce nu suport cand merg sa ma tund este ca,sunt vreo 4 fumei in capul meu,una ma piaptana,alta imi face carare,alta ma tunde,mai vine alta sa ma usuce pe par.Faza,vroia sa-mi puna nu stiu ce tratament in par,si-l intreaba pe sot daca vreau sau nu tratamentul.
Al meu ii spune,doamna,pune-ti tratamentul in par,dar nu-i spune-ti sotiei ce-i faceti ca asta face scandal.Si incepe aia sa-mi puna tratament in par,la care eu,da ce-mi pui acolo,saraca amutise,pai sa vedeti va samponez,am luat foc,ce sampon femeie,ca mai samponat deja,asa de murdar e parul de necesita doua spalarii?
Nu mai vin la dumneata daca nu faci ce-ti zic,saraca femeie,pai stiti ca sotul a zis ca e ok.....scandal ce am avut si cu al meu pana acasa.
Daca nu stiu ce contine tratamentul ala,nu-mi pui nimic in par,cert e ca,a fost singura data cand mi-a pus tratamentul,si de atunci imi cade parul in nestire.De atunci nici ca-mi mai trebuie coafat si toate nebuniile unui par tratat la coafor.
Atat, un tuns la rece si nimic altceva!
Julie dupa ce te intorci din tara,si probezi sampoanele pe par,sa ne spui daca are vreun efect ceva,sa dam telefoane pe acasa,sa ne trimita salvarea parului.
V-am pupat!

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput