Clubul japoneze(i)lor
Raspunsuri - Pagina 8
Eryka spune:
Julie are dreptate si eu tot asa stiam.
Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)
Nati spune:
Fetelor am o mare problema!
Imi cade parul intr-o mare veselie,am pus-o pe baza toamnei,dar de acum suntem in sezonul rece.Plus ca trebuie sa ma spal in fiecare zi pe cap,asa de repede se ingrasa.
Sampon si balsam folosesc LUX SUPER RICH,acum mi-am mai luat ceva pe baza de namol,fusesem la onsen,unde vazusem chestia asta din namol,si mi-a placut cum imi simteam parul.
Dar degeaba,tot imi cade.Dati-mi si mie o sugestie,un sfat,orice,ca altfel ma apuc sa-l tai,si are sa-mi para rau dupa aceea,e pe la jumatatea spatelui lungimea parului.
Va multumesc si va rog sa ma ajutati daca puteti.
Va pup,pa!
Nati
Sa auzim numai de bine!!!
Dana Claudia spune:
Draga Tiara, noi avem rezidenta pe 3 ani in Japonia, iar sotul meu si-a schimbat Pasaportul aici, la Ambasada Romaniei in Japonia! E un fel de a spune ca l-a schimbat, pentru ca a depus toate actele si a platit, cred ca prin iulie-august si i s-a spus ca dureaza 2 luni, dar Pasaportul inca nu a sosit din Romania! Se pare ca trimiterea actelor in si din tara se face prin curier o data la doua luni...Oricum in principiu problema se poate rezolva si de aici, daca nu ai cum sa mergi in Romania! In legatura cu viza asa cum ti-au raspuns si fetele, ramane valabila si v-a trebui sa calatoresti cu doua Pasapoarte! Succes.
http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html
Eliana spune:
Neti si eu am avut parul tot cam atit de lung si m-am tuns in speranta ca nu o sa-mi mai cada parul atit de mult dar degeaba . La mine sint perioade cind imi cade foarte mult dimineata cind ma trezesc perna este plina de par si sint zile in care nu prea imi cade deloc .
Poate fi si din cauza stresului pentru ca sotul meu atunci cind este foarte obosit sii stresat din cauza serviciului si lui ii cam cade parul .
EDDY spune:
Nati shi Eliana,may I join the club ?Shi mie imi cade parul foarte mult dar numai dupa ce-l spal iar pierderea lui a inceput dupa ce am nascut terorica.Io foloseam shampon shi balsam Elseve dar de cind am vazut reclama noua la Pantene imbunatatzit cu nu shtiu ce vitamine,m-am intors la prima "dragoste" shi parca-parca se simte ceva.Nu shtiu ce sfat sa va dau,caci nici eu n-am gasit solutzia miracol dar poate va incalzeshte cu ceva faptul ca nu sintetzi numa' voi in aceasta situatzie.Shi eu am parul pina aproape de talie shi doresc sa-l scurtez cind merg in Romania dar nu sa-l tund prea tare ca sotzului nu-i place.
Acuma,legat de acte,am shi io o intrebare:dupa ce i-am facut Naomiei certificatul de nashtere romanesc,cei de la Ambasada au trimis actele in Romania imediat sau trebuie sa ii sun sa ii rog sa o faca?Intreb deoarece vreau sa-i fac in tzara shi pashaportul romanesc shi nu vreau sa apara cine shtie ce probleme.Daca shtitzi ceva,va rog sa-mi spunetzi shi mie.
shi de la noi,
Eddy & Antonia Naomi
remy spune:
Eu am obtinut de la ambasada noastra o prelungire a pasaportului pe inca cinci ani si nici nu a costat mult.Daca suni la ambasada iti vor spune ce si cum si de ce acte ai nevoie.
MLDiana spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Mie imi expira viza de 3 ani in aprilie.MA gindeam sa-mi fac viza permanenta intre timp, ca pentru cetatenie probabil ca trebuie sa mai astept.PAsaportul imi expira la anul in vara .Buletinul inca mai e valabil pina nu stiu cind,deci nu e o problema.DAca imi iau viza de permanent intre timp o sa fie mai simplu?Mi se pare ca viza asta dureaza ceva timp pina mi-o da .Nu stiu sigur.Iar daca se expira pasaportul intre timp ce o sa se intimple?Chestiile astea cu actele ma omoara .MA umplu de nervi.TRebuie sa dau tel.si la imigration sa vad daca pot sa depun actele mai devreme.
Fetelor nu am timp sa mai scriu.Azi am zi de excursie cu familia si tre' sa ma pregatesc.Pupici.
Lidia ,Tiara si David D.
Nati spune:
E clar,sa-mi tai parul nu e o solutie,cred ca ramane sa-mi sparg niste oua in cap,si sa-l clatesc si cu otet,auzisem de ceva cu usturoi si gaz,dar daca aplic metoda asta,sigur ma da afara pe terasa sotul,imi moare si hamsterul de la mirosul de gaz cu usturoi.
Acum serios,incepe sa ma alarmeze situatia asta cu parul,mai am putin si raman cu capul gol.Am tot luat vitamine si toate porcariile posibile,comandase sotul niste pastile pe baza de stup,ROYAL JELLY 1000,mama, o caruta de bani,si tot degeaba.
EDDY iubita,nu stiu nimic de rezolvarea problemei tale cu printesa ta,poate JULIE te poate ajuta,ea intodeauna e pusa in tema cu probleme de genul asta.Scuze ca nu te pot ajuta.
Eliana,EDDY mersi mult de ajutor,asta e,poate o scoatem la capat cu caderea parului,ca eu in curand nu am sa mai am par dupa care sa plang.
Spor la pregatiri de craciun,sa fiti odihnite cand mergeti la cumparaturi,ca este de alergat.
Va pup si mai vorbim!
Nati spune:
Fetelor mai vroiam sa va intreb ceva.Voi mai stiti ceva de YURIKA?
Stiu ca a plecat in tara prin septembrie daca nu ma insel,de atunci nu mai stiu nimic de ea.Este bine?
V-am pupat!
Lia spune:
Salutik la toata lumea!
Eddy,tu vorbesti despre codul numeric de pe certificat?
La Oficiul Starii Civile mergi cu certificatul si in cateva zile obtii "numarul personal"al fetitei.
Lia&Andrew