Clubul japoneze(i)lor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Salutare fetelor si bine ai venit Aiko

Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Fetelor am uitat sa va spun . Azi am aflat si eu ca sunt cu burtica,nici nu va inkipuiti cat de fericita suntAm sa mai intru pe aici sa vad ce se mai intampla si sa fiu pe faza cu intalneala.

Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko spune:

Eryka,MULTE FELICITARI!!!!.
FETELOR SUNTE-TI EXTRAORDINARE,MULTUMESC PT. TOT..

AIKO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Eryka , multe, multe felicitari. Cred ca esti super fericita. Sa ai o sarcina usoara. Multa sanatate amandorura!

Eli din

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

FELICITARI,ERYKA!!!
Sa ai parte de o sarcina ushoara shi un "samburel" sanatos!
Uite-asha se mareshte gashka de japonici
de la noi,

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Tot io ,ca am uitat sa-i urez lui AIKO,BUN VENIT IN FAMILIA !Shedere placuta shi ai grij' ca acest site produce dependentza !

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Aiko bine ai venit in familiaEryka felicitari si sa ai o nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko spune:

VAI,FETELOR VA MULTUMESC MULT PT. URARE,SUNTETI ASA DE DRAGUTE....
DACA SUNT TOT PE AICI ,IA SA VA INTREB,E CAREVA CARE LUCREAZA???SI DACA DA,CUM ESTE????CA SUNT TARE CURIOASA,CA EU NU AM LUCRAT NICIODATA.....SI DACA NU,CUM VA UMPLETI TIMPUL LIBER?????
VA DORESC O ZI MINUMATA DE MARTI..

AIKO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

AIko bine ai venit!
Felicitari Eryka.Iti doresc un bb frumos ,destept si sanatos.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Eu acum nu lucrez, dar am cu ce sa imi umplu timpul peste zi. Fac curatenie, gatesc, invat limba japoneza, ma intalnesc cu (de fapt romance), care stau mai aproape de mine, una din ele sta doar la 5 minute cu . Palavragim, mai practicam din cand in cand inotul sau fitnessul, alteori mergem la cumparaturi tot cu . Imi petrec mult timp si pe . Mai nou citesc carti aduse de curand de mama mea din Romania si mai si impletesc. (A, timp de o luna au fost aici mama si aora mea si imi erau zilele pline, nici nu stiam cand s-a facut seara.) Iar serile si zilele de weekend sau libere sunt dedicate iubitului meu caci si asa petrecem putin timp impreuna. Recunosc, la inceput ma plictiseam, nu cunosteam pe nimeni aici si nici nu stiam sa folosesc computerul, mai ales caci era in japoneza si-mi era frica sa ma apropii de el ca sa nu il stric. Dar pana la urma mi-am facut curaj si ceva timp , mai ales dupa ce mi-am cumparat Windows in engleza, computerul a fost prietenul meu cel mai bun peste zi. Acum sta altfel situatia si ma bucur. Dar este loc si de mai bine!
AIKO ti-am trimis un PM.

Eli de si

Mergi la inceput