Clubul japoneze(i)lor
Sunt Eli. Locuiesc in , Tokyo. Cei care locuiesc in Japonia, haideti sa ne intalnim cu totii la acest subiect si poate punem si de o intalnire, nu doar virtuala. Ce ziceti? Pana atunci sa ne adunam si sa povestim impresii, sa ne sau pur si simplu sa ne spunem oful, aici intre prieteni, caci tot suntem departe de .
Eli din
Raspunsuri
EDDY spune:
la taclale,la o birfa,o parere sau un sfat dar numai atit,caci la intilneala...treb'e sa zik PAS,tzinind cont in care capat al Japoniei locuiesc
Eddy & Antonia Naomi
Julie spune:
Iaka si io in klub :))))... de pe coasta vestica a Japoniei :))))
Problema e ca s-a mai facut un club asemanator la calatorii. Nu-i nimica, zic eu il aduc aici.
Julie
eli spune:
Bine ati venit fetelor. Mai asteptam sa vina si altele pe aici ca e cam gol deocamdata.
A, da Julie, s-a mai facut un subiect asemanator Calatorii, dar cum nu era la Prietenii m-am gandit ca poate aici intra mai multa lume ca sa se gaseasca. Ar fi foarte bine daca ai putea aduce si subiectul acela aici. Ai avut o idee foarte buna.
Japonezelor cum va descurcati cu caldura si umiditatea? Eu am impresia ca la mine aerul conditionat nu mai face fata. Iar de gatit, nici nu stiu cand sa o fac, caci mereu e foarte cald, chiar si noaptea.
Eli din
hannen spune:
Eli ,Eli ete acush i-ti gasishi de intalneala cand plec io.
Da` lasa ca ma intorc si poate cine stie iese si de o intalneala
Deocamdata punetzi-ma pe lista.
Va pup si poate mai vorbim.
Nicole&Amira
aiko spune:
BUNA,FETELOR IMI PARE BINE DE CUNOSTINSA,SUNT NOUA PE AICI SI NU PREA STIU CAM NIMIC,DOAR CA DIN GRESEALA AM DESCOPRTIT ACEST MINUMAT SITE,
SI M-AM GANDIT SA TRAG SI EU O PRIVIRE.CU PERMISIUNEA VOASTRA,VREAU SA MA INSCRIU SI EU IN ACEST CLUB.MULTUMESC.
AM SI EU NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU,INTREBAREA MEA ESTE ,CUM REUSITI SA COMUNICATI???CUM ATI INVATAT LIMBA JAPONEZA????VA ROG SA-MI IMPARTASI-TI SI MIE SECRETELE VOASTRE,DACA DORITI BINEINTELES.
aiko spune:
ELI,MULTUMESC MULT PT. MESAJUL TRIMIS,NU MA ASTEPTAM SA-L PRIMESC ATAT DE REPEDE.EU STAU IN HIROSHIMA.MAI AM O INTREBARE,OARE STIE CINEVA SA SCRIE JAPONEZA????
O ZI BUNA SI TIE..PAAAAAAA..... DE CAT TIMP STAI IN JAP. ???
hannen spune:
Aiko bun venit !Cat despre limba ,se invata ,stai linistita,doar tu vointa sa ai.Daca i-ti place limba ,daca ai ureche buna si prinzi repede tot ce auzi in jurul tau o sa vezi ca o sa mearga.Si inca un secret,sa nu-ti fie rusine sa vorbesti,pune in practica ,adica in vocabularul tau toate cuvintele si expresiile noi.Chiar daca gresesti azi,gresesti maine,sa vezi ca o sa vina o zi cand nu vei mai face asa multe greseli.Asta este metoda mea,sper sa fie de ajutor.La scris mie personal mi-e c-am greu ptr.ca le-am c-am uitat si daca fac o recapitulare sigur va merge mai usor.La citit de necrezut e bine.Ma refer la katakana si hiragana.Kanji nu stiu decat cateva zeci ,inca nu am ajuns la stadiul de sute ca alte fete.Poate si din cauza ca nu am fost nici macar o singura zi la scoala.E greu de una singura
Pupici si spor la invatat.
Nicole&Amira
aiko spune:
HANNEN,MULTUMESC PT. SFAT,PROMIT CA O SA-L PUN IN PRACTICA. ITT DORESC O DUMINICA PLACUTA