Pilozitatea in legatura cu sterilitatea...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Tia, multumesc pentru raspuns. O sa-mi fac progesteronul sa fiu linistita. Imi doresc un bb mult, mult( ca toata lumea de aici) si nu stiu ce am . Stiu ca nu am o juma' de tiroida pierduta la Parhon acum 6 luni. Sper sa nu fie asta piedica. Pupici multi, Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Gabi , nu te speria, mai mult ca sigur e totul ok.
Eu stiam ca progesteronul e raspunzator pt perioada post-ovulatorie care normal trebuie sa fie de 14 zile.
Uite m-am dus sa citesc in brosura de explicatii de la termometru.
"Graficul temp. te ajuta sa stabilesti ziua ovulatiei si astfel faza post-ovulatorie , daca faza post-ovulatorie este de cel putin 10 zile, indicand ca probabil ai suficient progesteron pt implantarea oului fertilizat."
La mine in ultimul timp a fost 10 zile la limita, chiar si 9 zile si de aceea ma interesam de tinctura.
Voi stiti ca progesteronul e raspunzator si pt lungimea si abundenta menstruatiei?
Va pup, o zi buna,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Furnicutza spune:

Monica,

Din proprie experienta iti spun ca exista o legatura intre progesteron si lungimea/ cantitatea menstruatiei: si eu am de cateva luni bune ciclu scurt si redus cantitativ iar Teo mi-a confirmat ca am exces de estrogen relativ si pentru echilibrare mi-a recomandat ceva progestativ in partea a doua a lui. Curios este ca totusi faza luteala a ciclului meu este de 14 zile, timp in care temperatura creste peste 37 si ramane in jurul ei pana la menstruatie. Eu cred ca totusi nu-i suficient progesteron sa echilibreze faza foliculara...
...sau nici eu nu mai stiu ce sa cred...

Cu drag,

Furnicutza

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu mai inteleg nimic. Eu am si par mult (mi-e frica sa nu devin maimutica) si menstruatie destul de abundenta. Adica o parte a lunii am exces de estrogeni (menstruatie abundenta) si o parte am exces de progesteron (adica parul mult). Si ce sa fac, ziceti-mi si mie ce sa beau tincturi, ceaiuri si alte alea.Pupici multi, gabi-ursulica

Mergi la inceput

Tot eu sunt! Cred ca aberez putin! daca as avea exces de estrogeni nu ar trebui sa am chisturi sau ceva de genul asta? Sau nu e obligatoriu. ma opresc ca spun prostii.Pupici, Gabi-ursulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Fetelor dragelor,
o luna de zile dureaza rezultatul analizelor pt. hormoni? De ce Doamne atat de mult? Am citit cu interes raspunsurile voastre. Exista o legatura intre menstruatia redusa cantitativ si dereglarea hormonala? Eu chiar eram bucuroasa ca nu mai imi vine asa abundent.
Chiar imi este drag forumul acesta si sper ca ma bagati si pe mine in seama.
Pusi la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

viermisor,

la Medsana primesti rezultatul in aceeasi zi daca faci recoltatea la prima ora, mi se pare ca si la Unirea dureaza cam la fel.

suna-i si bate-i la cap, sa nu fie vorba de vreo incurcatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia hai pe yahoo msg!!!!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis, ce ID ai? .. eu sunt Tzia1968

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Progesteronul nu are nici o legatura cu cantitatea menstruatiei. Dupa lungimea fazei luteale va puteti da seama daca stati bine sau nu cu progesteronul.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput