Pilozitatea in legatura cu sterilitatea...
Raspunsuri - Pagina 4
monbb1 spune:
Furnicutza, cand spui ca Teo ti-a zis ca progesteronul in minoritate cauzeaza cant menstrei, la cine te referi. Imi cer scuze , cred ca a m scapat ceva, caci nu stiu cine este Teo...doctorul tau cumva?
Nu mi-ai pus problema pana acum , eram sigura cum am scris ca e data doar de faza luteala (post-ovulatorie)...as fii intrebat doctorul!
Crinuta, inteleg ca stii ca mine...deci clar sunt pareri contradictorii, cred ca trebuie sa ne intrebam doctorii
O zi buna fetelor
Monica
viermisor spune:
Fetelor dragelor,
daca tot ne-am strans un grup care suferim din cauza parului in exces vreau sa va intreb ceva ca intre prietene? Excesul de testosteron, ca de fapt acesta este hormonul masculin, infulenteaza intr-un fel sau altul dorinta de a face sex? Cineva mi-a spus ca fetele "paroase" sunt mai active dpdv sexual. Si cum la mine se cam potriveste, va intreb daca nu vi se pare ca dorinta de a face dragoste e mai puternica la noi?
Pusi la toate
aurelursu@k.ro spune:
Nu am auzit de asa ceva. dar nici eu nu duc lipsa de dorinta sexuala, he,he,he!! Da' un remediu chiar nu stie nimeni?Pupici, gabi-ursulica
Furnicutza spune:
Monica,
Teo aka nimeni este medicul ginecolog prezent pe forum de cateva luni bune la "Clinica virtuala..." Din pacate el nu mi-a dat o explicatie referitoare la menstruatia redusa cantitativ ci doar mi-a confirmat ca am exces de estrogen relativ.
Tind sa-i dau dreptate Crinutei cand spune ca nu este nici o legatura intre progesteron si menstra redusa pentru ca faza mea luteala dureaza 14 zile si temperatura creste peste 37 si ramane pe acolo mai multe zile la rand. Cu alte cuvinte progesteronul n-ar fi o problema pentru mine. Teo spune de tratament progestativ pentru mine re: exces de estrogen si nu menstra scurta si redusa... Cred ca in alta parte e buba si ma documentez pe net pentru asta, deocamdata... N-am facut analize hormonale, sper sa nu fie necesar...
O alta problema: mucusul este si asta !!! destul de redus cantitativ, fertil, dar nu albus de ou, si mi-e teama sa nu se incece zgubiliticii la mal, inainte sa ajunga unde trebuie...
Mai este cineva ca mine?
Salutari,
Furnicutza
Marcelle spune:
Furnicutzo, si eu sunt exact in situatia ta.
Ciclu 3 zile si foarte redus cantitativ, iar muscus mai mult lipsa, decat exista. In orice caz problema cu mucusul o am din momentul in care am hotarat ca de luna asta ne straduim sa vina.
Mucusul este o problema destul de mare.Mie nu mi-a dat nimeni un tratament. Stie cineva cum se poate trata?
Noi acum suntem la prima inseminare, care o vom face probabil luni.
Nu te speria, ca la noi se mai asauga si problema sotului.
La voi sotul e O.K?
Marcela
mitzura spune:
Legat de problema cu mucusul eu stiu ca e bine ca in perioada fertila sa bei mai multe lichide (se pare ca, cantitatea de lichid din organism are o influenta asupra mucusului) si ca exista un principiu activ, continut de anumite medicamente, care se numeste guaiafenezina, si care fluidizeaza secretiile organismului, adica si mucusul. De exemplu Trecidul romanesc, medicament pentru tuse, are doar acest principiu activ si ar putea fi folosit. Acuma e drept ca eu stiu chestia asta de pe Internet. Ma intreb ce ar zice un medic despre ea.
Furnicutza spune:
Fetelor,
Si eu de pe net am citit despre Robitussin (expectorant ce contine guaifenesina), pe care l-am si luna aceasta dar n-am observat nici o imbunatatire. E drept ca acesta doar fluidizeaza, nu mareste cantitatea de mucus. Stiu ca trebuie sa bei multa apa, si sucul de grapefruit este indicat, dar cam atat am gasit eu...
Trebuie intrebat un medic daca exista vreo legatura intre ele...
Re: sotul, sper sa nu aiba nici o problema, deocamdata nu ne-am pus pe analize, suntem la inceputul incercarilor...
Furnicutza
Oana_B spune:
Am citit undeva pe net, dar uite ca am uitat unde, ca faza cu Robitussin este doar un mit, in schimb se pune mare accent pe baut cat mai multa apa, asta cu apa ma omoara ca eu nu pot sa inghit in nestire la apa, cred ca mai mult de un pahar pe zi nu am baut niciodata.
Oana_B
monbb1 spune:
Si eu am citit de Robitussin, a fost si un subiect pe forum. Dar cel normal , nu forte, caci cel forte mai contine altceva inafara de guaifenesina.
Dar nu stiu sigur daca ajuta, oricum nu poate sa strice fiind un sirop de tuse.