Calatorie cu avionul cu copil de 2 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

pe mine si in romania si in belgia m-au lasat sa trec cu sticla de 0.5l cu apa, borcanele de mancare (vreo 3 ). nu m-au pus sa le deschid.
pentru dozat lapte praf puteti folosi si biberoane mici mai vechi la care puneti capac, fara tetina.

eu recomand jucarii noi pe care nu le stie copilul dinainte. 2 ore trec repede. mie mai dificile mi se par coada si asteptarea din aeroport.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hai sa iti spun cum am procedat noi, prima calatorie cu Andrei fiind cand el nu implinise 3 luni.

Noi am folosit www.consumer.philips.com/consumer/en/ca/consumer/cc/_productid_SCF135_06_CA_CONSUMER/Milk-powder-dispenser SCF135-06" target="_blank">acest recipient Avent in care am depozitat laptele praf. Apa am cerut in avion plata pentru baut, am masurat si pus in biberon, dupa care am cerut sa fie incalzita. A fost foarte simplu. Am avut la noi, in bagajul de mana, si cutia cu lapte praf, ptr ca la 3 ore trebuie hranit Andrei, iar drumul nostru spre Ro este de 7 ore de zbor, cu escala la 3 ore jumate.
Noi ajungem in Ro de 2 ori pe an.
Ultima data a fost in dec de sarbatori, cand Andrei avea 1 an si 3 luni, diversificat fiind, am putut lua in bagajul de mana borcanele Hipp, iaurt, plus laptele.
Mentionez ca am zburat cu Iceland air, KLM, Tarom, AIrFrance.
Iaurtul l-am pus in www.consumer.philips.com/consumer/en/ca/consumer/cc/_productid_SCD137_50_CA_CONSUMER/Nylon-Therma-Tote SCD137-50" target="_blank"> geanta izoterma Avent iar cand i-am dat efectiv sa pape i-am pus in www.consumer.philips.com/consumer/en/ca/consumer/cc/_productid_SCD137_50_CA_CONSUMER/Nylon-Therma-Tote SCD137-50" target="_blank"> recipientele astea .

Daca ora lui de masa era in timpul escalei noastre, rugam o stewardesa sa imi fiarba apa cu putin timp inainte de aterizare si puneam biberonul cu apa in geanta izoterma.
Cam asta.
In rest, la decolare si aterizare aveam grija ca daca nu manca macar sa traga din Suzi ptr a evita presiunea din urechiuse.
Pe durata zborului de fiecare data a dormit, asa incat , la check-in rugam sa ne fie lasat liber locul dintre noi, ptr a-l putea intinde pe Andrei. De cele mai multe ori a fost posibil asta, avionul nefiind full. Poti incerca si tu.
Intotdeauna i-am pus caciulitza ca sa aiba urechiusele acoperite, din cauza AC-ului din avion.
In rest, drum bun si fara emotii!
"Bebe" deja este baietel mare si sigur nu va crea probleme!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

cafera stai linistita un zbor de 2 ore jumate imediat trece.noi am fost plecati in australia si am zburat 26 ore si a fost ok dar obositor.giulia pana acum are 47 zboruri si are cam aceeasi varsta suntem si noi la strumfi de iul-aug.eu de fiecare data luam 2-3 jucarii noi pe care ea nu le-a vazut si ii dadeam cate o jucarie pana se plictisea de ea ,dupa aceea alta sa o tin ocupata asta in cazul in care nu doarme.referitor la mancare eu am pus in caserola si mancarica gatita,ai voie pt bebe ,iar lapte am pus in dozator si apa fiarta in sticla .Referitor la apa eu am pus cantitatea de apa care o bea ea pt lapte adica 210-230 plus cana cu apa de baut.te pune sa gusti din ele.

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetelor, sunteti niste minuni. Am emotii, dar cu voi vad ca ma organizez main bine. Plus ca am aflat de atatea chestii noi, despre care nu stiam ca exista.
Daca ma lasa cu lichidele si mancarica copilului e perfect.

Mai citeam ca ar fi bine sa-i dau biotics inainte de zborul cu avionul. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Cafera,asa cum ti s-a mai spus,ai voie sa treci cu bibele cu apa,lapte,mancarica.Pe mine niciodata nu m-au pus sa le gust,deschid,oriunde am fost.Plus de asta,poti cere la personal sa-ti de-a apa calduta pt ca sa faci laptele,sau mancarica ce vrei tu.Ca poti sa mai iei cereale si ti-au incalzit apa in avion si le-ai preparat pe loc.Depinde de companie cu care zbori,eu mai mereu am primit jucarii in avion,dar e bine sa-ti iei si de acasa.
Cat despre loc,daca ai platit bilet intreg pt copil atunci va avea aceleasi servicii ca si tine,si nu va fi nevoie s-o tii in brate.Eu stiu ca de la doi ani copiii platesc bilet intreg...dar ce sa zic,poate e diferit de la companie la companie.

Sfatul meu e sa fii calma,chiar daca e nelinistita sa nu te stresezi de ceilalti,normal ar fi sa te inteleaga sau sa nu comenteze nimeni.

Raceala,mie nu mi-a racit baietelul niciodata.Daca zboara la altitudine prea mare probabil ca va fi oarecum mai rece in avion dar ii pui o bluzita mai groaza si gata.Ca sunt si sanse sa fie foarte cald in avion.

Va doresc zbor lin si vacanta placuta(banuiesc ca e vacanta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Asa cum au spus fetele, in mod normal te lasa sa treci cu mancare/ lichide pentru copii.

Ca sfat pentru timpul petrecut in avion, este sa ai la tine o/multe jucarie (jucarii) preferate ale copiiilor. Unii dorm, altii nu, si trebuie sa le ocupi timpul cu ceva. Tot pentru perioada petrecuta in avion, recomand: haine de schimb, lichid de curatat/dezinfectat mainile, cat mai multe servetele, fructe, biscuiti.

Marea majoritate a copiilor suporta foarte bine zborul cu avionul, pentru ei nu este nici o diferenta. Copilei mele i se face destul de des rau in masina, la drumuri mai lungi, dar in avion se simte perfect.

Drum bun.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Noi am luat lapte gata pregatit (se gaseste de cumparat aici) si m-au pus sa-l desfac si sa-l gust ( cu mentiunea ca dupa imbarcare am rugat insotitoarea de bord sa-l puna in frigider sa nu se strice).

In rest nu mi-am facut alte probleme, cu caruciorul ai voie pana la scara avionului apoi il strangi si il lasi acolo (il pun ei in cala dupa aceea). La coborare gasesti caruciorul la scara avionului.

Cam asta imi vine in cap. Eu i-as cumpara cateva jucarioare noi gen puzzle de lemn cu care sa o tii ocupata in avion. Concediu placut.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul foarte mult. Am o zgataie de fetita de 1 an si jumatate aproape, care nu sta locului o clipa. Ma gandesc cu groaza cum ne vom descurca cu ea in avion vreo 14 ore... Ea nu-i genul de copil unde-l pui acolo sta, asa ca astep si eu sugestii de la fetele cu copilasi mai zburdalnici de felul lor.
Cum ati procedat cand nu a vrut sa stea cuminte la voi in brate?
Dar cand a vrut sa o ia la picior printre scaune?
Ce ati facut cand cei din jur se uitau urat la copilasul vostru si va spuneau sa-l domoliti intr-un fel sau altul?

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Multumesc , multumesc, multumesc!

Luna, multumesc de informatiile legate de carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Eu am avut probleme in avion cu fetita mea ... la aterizare a plans foarte tare si a vomat de fiecare data.
La sfarsitul lui iunie vom pleca iar si sper sa nu-i mai fie rau, daca imi puteti da si mie un sfat in legatura cu raul in avion..ne-ar fi de mare folos .

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput