Calatorie cu avionul cu copil de 2 ani
Solicit sugestiile mamicilor care deja au calatorit cu bebe cu avinul, pentru a evita neplacerile care se pot ivi.
Va multumesc din suflet
Raspunsuri
dulcetica spune:
Eu n-am avut probleme.La 2 ani si 2 luni, la dus a adormit la vreo 10 min de la decolare si s-a trezit aproape de aterizare.N-a parut sa-l deranjeze nimic.N-a avut nici un pic de emotie la decolat sau aterizat.La intoarcere la fel,somn.La 4 ani n-a fost nici atunci foarte entuziasmat.Anul asta sa vedem daca n-o sa fie altfel!?
Ayla21 spune:
Te lasa cu sticle cu lapte si apa in avion, la fel cu pachetel de mancare.
Cam toti copiii dorm pe avion din cauza presiunii si a zgomotului de fond. Pana la 2 ani parca, nu e nevoie de bilet si loc separat, si il ti legat in centura lui, legata de centura ta, dupa 2 ani are locul lui. Dupa decolare iti da voie sa-i lasi sa doarme intins pe bancheta.
Sa ai la tine o paturica subtire, noi foloseam scutecel de finet, sau o bluza de-a ta, ca sa-l acoperi la spate, ca va fi putin curent de la aerul conditionat. Ia si niste reviste, jucarii, in caz ca nu adoarme imediat sau isi termina somnul, sa ii distragi atentia, pt ca nu va avea voie sa umble prin avion. Noi in aeroport descoperisem prima data revistele frantuzesti Toupie, Tobogan si toata gama, ca sa avem de lucru pe avion, si de atunci suntem fani.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
kay spune:
acu depinde unde zbori...
nu situ cat e limita, dar stiu ca la Lo m-au pus sa deschid si sa gust tot ce era peste 70 gr... solid, si lichid totul... dar m-au lasat sa trec cu ele.
poate sa iti raceasca in avion... e mediul cu cei mai multi virusi, multi oameni intr-un loc mic, inchis, fara sa intre aer proaspat... practic se amesteca microbii tuturor...
poate sa nu doarma, si sa vrea sa mearga/plimbe/joace si atunci e destul de greu.`
in rest nu prea are ce sa mearga prost...
drum bun !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
cafera spune:
Multumesc mult de raspunsurile de pana acum.
Nu zburam decat 2 ore si jumatate, dar tot imi e teama de raceli. Kay a specificat corect.
Problema e ca inainte de somn, ea vrea lapte si sigur v-a dori si in avion. Ma sfatuiti sa fac mai multe recipiente de dozaj mai mic? Ultima data cand am zburat, eram gravida si stiu ca mi-a atras atentia o familie cu un copil de un an si jumatate care au fost nevoiti sa arunce recipientele pline cu lapte, intrucat nu li s-a permis accesul cu lichide. Incepuse o discutie si din cate am inteles atunci, urma ca insotitoarea de bord sa-i pregateasca laptele la nevoie cu apa plata existenta la bordul avionului.
ancadragoman spune:
Noi cand am plecat cu Maria avea 11 luni si am pus apa in biberon de 260 ml si intr-o punguta masurile de lapte pentru a nu sta cu cutia in avion ,am rugat in avion si ne-au incalzit apa fara nicio problema.Pe langa asta am avut si 150 ml apa in alt biberon.Noi am zburat cu Taromul ,spun asta ca poate tine si de compania cu care zbori
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
anka1 spune:
Prima data cand am mers cu Vlad cu avionul, el avea 3 ani. Si atunci s-a plans f tare de dureri de urechi. A plans destul de tare din cauza asta. I-am dat eu ceva sa mestece, dar oricum prima data pt el a fost mai putin placut.
Vlad era mai sensibil cu urechile, il afectau diferentele de presiune si poate din cauza asta.
In urmatorul an nu am mai avut problemele astea.
Anca
Ayla21 spune:
Nu ai recipient dozat pt lapte praf? Exista in sensiblu special, pui masurat laptele, si doar deschizi capacul, si e ca un fel de palnie intra direct pe gura la biberon. Noi foloseam peste tot unde mergeam.
_
Ayla21 spune:
Uite asa arata
_
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Nu ai recipient dozat pt lapte praf? Exista in sensiblu special, pui masurat laptele, si doar deschizi capacul, si e ca un fel de palnie intra direct pe gura la biberon. Noi foloseam peste tot unde mergeam. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
nici nu stiam ca exista,mersi mult...acum o sa iau la bb 2
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI