Calatorie cu avionul cu copil de 2 ani
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
noi am fost acum 3 sapt in sicilia, cu bebe de 1 an si jumatate. nu am avut nici cea mai mica problema. nu a avut nici o reactie speciala, nici la decolare/aterizare. am luat si lichide: o sticla de lapte, o sticla de ceai si una de apa..., biscuiti, un mar, pufuleti si o caserola cu papica (pilaf cu piept de pui). poti lua si caruciorul (suplimentar) care il predai la scara avionului si il primesti la aterizare. la fel se poate proceda si cu patutul (daca nu ai carucior).
nu stiu sigur cum e peste 2 ani, ca stiu ca se considera infant pana la 2 ani.
si eu am avut mariiiii emotziiiii, avand una bucata copil super nazdravana si neastamparata!! dar a fost ok. s a uitat mult pe geam, a avut treaba cu masuta si cu centurile... si am avut mare noroc ca scaunul al 3-lea a fost liber la toate turele (a, facut in total 4 drumuri dus intors cu escala).
si sa nu uit: incearca sa ii dai sa bea ceva sau suzeta (daca foloseste) la decolari si aterizari.
aaa inca, ceva: cel mai sigur e sa suni la copania de zbor de la care ai luat biletul sa iti spuna exact ce si cum ai voie pt copil. sau in aeroport.
sa aveti un zbor linistit.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Multumesc mult de raspunsurile de pana acum. Problema e ca inainte de somn, ea vrea lapte si sigur v-a dori si in avion. Ma sfatuiti sa fac mai multe recipiente de dozaj mai mic? Ultima data cand am zburat, eram gravida si stiu ca mi-a atras atentia o familie cu un copil de un an si jumatate care au fost nevoiti sa arunce recipientele pline cu lapte, intrucat nu li s-a permis accesul cu lichide. Incepuse o discutie si din cate am inteles atunci, urma ca insotitoarea de bord sa-i pregateasca laptele la nevoie cu apa plata existenta la bordul avionului. Mamica de printese |
eu te sfatuiesc (asta daca bea fetita lapte de vaca din comert) sa ii pui direct in sticluta din care bea si sa il tii intr-o gentura iezoterma. eu asa am procedat.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
alra spune:
citat din mesajul lui anca74 Cum ati procedat cand nu a vrut sa stea cuminte la voi in brate? |
la decolare si aterizare e musai sa stea. il tii cu forta daca nu vrea. incerci tertipuri de distragerea atentie, dar nu e musai sa mearga - pur si simplu il tii in brate si nu il lasi sa plece.
citat din mesajul lui anca74 Dar cand a vrut sa o ia la picior printre scaune? |
nu am lasat-o decat pe scaunele de langa, i-am dat voie pe jos pe sub scaune si in picioare pe scaun. nu puteam alerga prin avion dupa ea.
citat din mesajul lui anca74 Ce ati facut cand cei din jur se uitau urat la copilasul vostru si va spuneau sa-l domoliti intr-un fel sau altul? |
iti scoti chestia asta din sistem - nu au decat sa se uite. te focusezi pe copil. daca intervine cineva in mod neplacut chemi insotitoarea. eu am cerut sa ma mute caci un tip de langa a protestat ca "il atinge" (!!) era cu mult inainte de faza cocotat pe scaune
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
cafera spune:
Pup toate fetele
Alra, am citit Vacanta cu Laura in Romania si m-a emotionat pana la lacrimi. Eram curiosa sa gasesc impresii si experiente legate de calatorie si am descoperit un potop de trairi si sentimente.
cafera spune:
Mai am o problema: as vrea sa iau cu mine medicamentele copilului (siropuri, supozitoare) sa le am la nevoie. Cum procedez? Multumesc!
alra spune:
am uitat! arma secreta = dvd portabil cu dvd portabil faci ce vrei tu chiar si cu copil cu tantrumuri. noi am reusit anul trecut in concediu sa mancam la restaurant!
cafera, anul asta vreau sa vin cu amandoua in romania. tot singura. una va avea 9 luni si cealalta 3 ani si jumatate. inca nu mi-e clar cum e posibil asa ceva, mai am timp pana in septembrie sa ma prind. sfaturi, idei, sugestii?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
cafera spune:
Super ideea cu dvd-ul portabil.
Iti tin pumnii, Alra, sa te descurci in calatorie cu ambele fetite. Poate reusesti sa convingi sotul sa va insoteasca. Alta sugestie eu nu am, dar cred ca sunt destule mamici temerare care sa ne impartaseasca experientele lor.
kay spune:
daaa, bb E a fost aliatul meu la zborurile peste ocean... si eu am avut noroc in unele dati, mai mult nu decat da, sa am liber langa mine ... cu British am avut super noroc, insotitoarele de bord atat de dragute, incat au mutat un nene de langa mine ca sa o pot pune pe S pe scaun. si asa a dormit mandra tot drumul, 7 ore ...
eu am dat doat detaliile negativa... daca prinzi un zbor full, s-a dus cu fericirea... pe mine ma sufoca toti oamenii aia in avion, imi vine sa-mi iau campii..
despre plimbatul pe interval, S a ales o insotitoare, da A ALES ea si s-a plimbat cu ea de am putu sa merg si eu la wc, sa ma spal pe fata dupa 14 ore, sa respir si sa mananc un corn foarte-foarte draguta tanti, cu unele pastrez legatura pe mail.
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui cafera Mai am o problema: as vrea sa iau cu mine medicamentele copilului (siropuri, supozitoare) sa le am la nevoie. Cum procedez? Multumesc! Mamica de printese |
eu le-am pus in bagajul din cala
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui cafera Mai am o problema: as vrea sa iau cu mine medicamentele copilului (siropuri, supozitoare) sa le am la nevoie. Cum procedez? Multumesc! Mamica de printese |
Ptr medicamentele din bagajul de mana, trebuie scrisoare medicala de la medic, care sa le insoteasca.
Cel mai simplu, asa cum a spus si Anca, in bagajul de cala.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!