Folositi ZYMAFLOUR?
Raspunsuri - Pagina 3
beatrice1971 spune:
Noua pediatrul nu ne-a recomandat sa-l folosim. Face parte din categoria medicilor care sunt contra administrarii.
Ni s-a spus ca actioneaza asupra dentitiei definitive, ca trebuie administrat pana la 18ani si ca odata intrerupt tratamentul inaintea varstei de 18ani poate provoca explozii de carii.
Parerile sunt atat de impartite incat sincer nici nu stiu sa determin care o fi realitatea.
bird70 spune:
Mie mi s-a spus aici sa administrez pana la 7 ani cand dintii defnitivi sunt deja formati, chiar daca nu iesiti. Am intrerupt administrarea la fiica-mea la 7 ani, adica acum 7 ani si nu a urmat nici o explozie de carii. Nu are nici o carie. Eu la varsta ei cunosteam atat de bine cabinetul stomatologic .
elyanne spune:
Cand ai carii si plombe de la 12 ani nu stiu cat de relevant mai e la 40 de ani
Eu am dintii f.f. prosti... mostenire de familie... Dintre mine si ai mei frati doar surioara are dintii f.f buni, fara carii, fumosi... iar eu si la fratiorul.... jale Deci nu-i vb de almentatie, spalat sau ne spalat pe dinti... am crescut la fel toti trei... si am mancat aceleasi prostii toti trei...
Asa ca eu prefer sa-i ajut pe ai mei copii cu ce pot, daca pot, sa nu aiba dintii ca ai mei...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
otiliarusu spune:
Le dau la amandoi,cel mare ia de la 3 saptamani(cu o dantura buna si frumoasa la 4.5 ani...nu stiu daca ereditar sau faptul ca se spala de mic pe dinti sau spalat de noi timpuriu....oricum toate coroborate au un rezultat bun), cel mic de acum de la 4 luni....depinde de varsta fiecaruia la administrare si e decizia fiecaruia de a da sau nu, caci si eu am auzit n pareri.
Sanatate la copilasi!