supa de pui -otrava!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

s-o fi referit la faptul ca, poate, ii da zeama in care a fiert carnea...
(eu oricum fierb carnea separat vreo 10-15 minute dupa care schimb apa. dar pana pe la 1 an si 2 luni am fiert separat carnea de legume)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Baiatul meu daca se poate sa manance numai supa

Adevarul este ca in ziua de azi daca stai si te gandesti bine,nimic cumparat din piete si supermarketuri nu mai este bun.Pt ca toate au chimicale in ele.Cine are rude sau chiar sta la tara mai poate zice ca mananca ceva sanatos.

Ce am auzit eu ,e ca pt copii cea mai buna carne e cea de curca,pt ca are cea mai mica cantitate de grasime.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Madicul trebuia sa-i explice exact mamei de la ce crede el ca a facut alergia, apoi sa trimita copilul la testele de alergie (sange si eventual cutanate) sa stie mama pe viitor de ce anume sa se fereasca.
Noi ne putem da cu parerea pana poimaine, insa nu cred ca reusim sa ghicim exact alergenul, care poate fi orice.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Supa de pui nu este otrava. Fetita are dermatita atopica, trebuie probabil sa tina regim, anumite alimente ii inrautatesc dermatita. Posibil sa fie supa de pui sau altceva.

Dar asta nu inseamna ca se poate generaliza, ca nu e buna pentru nimeni, ca puii din comert omoara oameni, etc...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mamagiuliei are dreptate!
Sincer, eu m-am saturat pana peste cap cu "moda" asta...daca ar fi dupa unii copilul ar trebui crescut sub un glob de sticla si alimentat cu aer, dar si ala filtrat ca la ce poluare este....
1. Un asemenea medic este de pus la panoul cu "asa nu"! In primul rand nu intrebi o mama "cum si-a permis"...si-a permis ca este mama copilului! In al doilea rand nu te apuci sa pui diagnostice fara analize...ca de aia esti medic!
2. Eu stiu asa: la copii pana intr-un an se recomanda puiul, dar mai ales gaina....cum la gaini nu avem acces toti...ramane puiul! De asemenea stiu ca gaina este mai usor digerabila si contine mai putine toxine.
3. Despre puiul din supermarket versus pui de la tara...ce sa zic...eu nu am curaj sa-i dau nimic de la "tara" (pui, gaina, oua)..macar in crescatorii se presupune ca sunt verificate, crescute intr-un anumit mediu, hranite cu anumite lucruri...la tara...e dupa cum e Gospodarul si dupa ce are in batatura!. Desigur, puii din crescatorii sunt si ei indopati, fructele sunt stropite, legumele bombardate...si ajungem de unde am plecat...hai sa nu mai dam mancare copiilor!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

doctorul a intrebat-o cum si-a permis sa-i dea supa de pui.atat. fara explicatii.

MAMA DE FEDE SI DANI

parerea mea este ca parerea unui doctor care "isi permite" sa vorbeasca asa cu un pacient/mamica nu trebuie luata in consideratie.
daca respectivul stia vreun motiv anume pentru care banala supa de pui e nociva trebuia sa il spuna, mai ales ca nu stii ce anume e "otrava" de acolo - o fi puiul, or fi legumele, o fi amestecul, o fi apa?? asa nu stie femeia de ce sa se fereasca pe viitor!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

De acord, .
Am fost sfatuita sa nu dau piept de pui, mai repede pulpa superioara...Eu am noroc ca puiul meu agreeaza vita...pui ii dau foarte rar...Am luat muschi de vita care e fraged si bun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uite ca eu una n-am pe nimeni la tara sa-mi creasca pui sau alte jivine asa ca imi fac aprovizionarea numai de la supermarket. De la taranii din piata nu am curaj sa cumpar nici un fel de carne, macar aia de la magazin e verificata. Cat despre cat de sanatoase sunt legumele autohtone....tata a fost director la cateva ferme de productie legume si fructe, asa ca stiu exact cat de indopate sunt toate cu azot ca sa arate bine, si cu alte nebunii de ingrasaminte si fertilizatoare. Si asta inca de pe vremea lu' Impuscatu'. Acu e si mai rau.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Eu si acum dau in cateva clocote carnea de orice fel, apoi arunc apa, spal carnea si o adaug in supa ori mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Este adevarat ca supa de pui nu este sanatoasa, in special cea pe pui de crescatorie. Toate substantele acelea nocive cu care sunt crescuti puii, toate toxinele sunt in supa. Noua ne place foarte mult, dar fac numai pe pui sau gaini de la bunica mea de la tara. Am observat ca unele persoane prefera sa cumpere din magazin decat sa manance pui de tara, mi se pare ciudat pt. ca din cate stiu eu puiul nu e purtator de boli care sa se transmita la om, cum e porcul de exemplu (fara gripa aviara). Daca e gatit corespunzator, iar pt. supa trebuie fiert biiinee, eu zic ca e ok. Mai mancam si noi pui cumparati, dar nu fac niciodata supa din ei, mie nici nu-mi place, din cauza ca sunt obisnuita cu cei de tara.
Fetitei mele, cand era mica, pana la 1 an, nu i-am dat decat pui de tara si mereu am aruncat apa in care a fiert carnea, deci nu am fiert carnea impreuna cu legumele.
Sincer mie chiar mi se pare ca e nevoie sa-i protejam putin pe copilasi, macar startul sa-l ia cat de cat. Cand ma gandesc ce alimente sanatoase mancam eu la bunica la tara, in primii mei 7 ani, totul doar din gradina, fara substante toxice adaugate, ce aer aveam acolo, mi-e foarte mila de fetita mea care locuieste in oras si mananca deja la 2 ani jumate o gramada de nenorociri. Cand e vorba de alimentatie mie nu mi se pare ca se aplica zicala ceea cu globul de sticla.
Numai bine si sanatate pt. toata lumea!

Mihaela si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mihaela

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput