Despre vaccinuri-intre minciuna si adevar (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Conchita, pana apare Sheannamp, inca o ilustrare:

www.spiegelblog.net/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/masern.jpg" target="_blank">ce sustine Missparker (date luate de pe blogul unuia )


www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/images/measles_incidence.gif" target="_blank">care este, de fapt, adevarul (date furnizate www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/6mishome.htm" target="_blank">coruptii astia.


Pe de alta parte, deschisa la minte Missparker, reactioneaza f. nepotrivit la o informatie de acelasi calibru cu cea despre timerosal :).





Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !


Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Denizel, te cred, dar dupa teoria mea, adevarul ramane adevar indiferent cine il spune. adica eu nu cred in ruptul capului ca valoarea de adevar a unei afirmatii e infirmata de dosarul persoaneli care il pronunta. nu, nu cred ca majoritatea oamenilor de stiinta sunt corupti, dar cred ca exista oameni de stiinta corupti. coruptibili, insa, suntem toti de pe planeta, intr-un fel sau altul. :-)

Speed, bune criteriile tale, dar eu pe homeopati nu-i ingrop automat, pentru ca sunt si ei buni la ceva, sa-ti zica ce plante sa bagi in ceai sa-ti treaca raceala. anecdotic vorbind. sunt o gramada de homeopati care au studii medicale serioase. scandaluri legate de coruptia industriei farmaceutice au tot fost, deci mie chiar nu=mi suna nici macar spectaculoasa "dezvaluirea" lui Miss Parker ca aia au interesele lor. acum doua saptamani chiar, vorbeam cu o tanti specialista in masaj terapeutic si imi spunea ca daca vreau intr-adevar subiect interesant, sa-i pazesc o zi pe aia de-alaturi, o clinica, sa vad cum vin "drug dealers" la ei toata ziua cu lunch-uri pe gratis si alte cadouri. dealerii astia fiind reprezentantii farmaceutici care incearca sa convinga medicii sa prescrie medicamentele cutare, in loc de medicamentele cutarescu. adica asta e fapt real, e practica obisnuita aici. medicul meu, daca are o relatie la compania x care vinde medicamentul y, pe-ala mi-l prescrie primul! nu e coruptie asta? partial color, da. dar asta e sistemul, e legal, e acceptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Io am sa postez hotarata intrebarea pe care Andacos o pune si o pune lui MissParker, iar aceasta o ignora deliberat.
MissParker, daca tu sau copilul tau ati fi muscati de un animal turbat, v-ati face vaccinul?
Stiu ca nu vrei sa raspunzi, stiu si motivele, dar nu crezi ca ar fi sincer din partea ta sa afirmi totusi ce ai face in cazul asta? Hm?
Asa, ca sa stim cum stam...
Eu as dori mai multi corupti din astia, care sa gaseasca o solutie unor boli incurabile, am toata stima pentru Koch si Pasteur. Din pacate, teoria conspiratiei ia avant in orice domeniu.
De ce intervin la acest subiect: oricat de nevinovat ar parea, realitatea e cu totul alta, multi dintre cei care citesc vor ramane cu dubii in ceea ce priveste vaccinarea, iar o parte chiar vor renunta la ea.
Am o vecina care a venit la mine sa-mi spuna ce nocive sunt vaccinurile si ca n-ar mai vrea sa-si vaccineze fetitza (al doilea copil, ca pe primul l-a vaccinat). Si asta doar pentru ca a citit pe un site. Femeia a terminat artele plastice, e cultivata, inteligenta, dar habar nu are despre imunologie, virusi, bacterii etc. Mi-a luat o ora sa-i explic ca nu gandeste bine si sa-i tin o adevarata prelegere, cand puteam avea cu totul alte subiecte de discutie. Vi se pare normal? Mie nu.
Stiti cum e treaba asta? Am intrat odata pe un site concurent si am asistat stupefiata la un razboi intre anorexici si oameni sanatosi. Ce credeti ca s-a intamplat? Cateva persoane au ajuns anorexice, alea care zbierau mai tare impotriva, au fost convinse.
Ei bine, asa si cu vaccinarea asta. Eu as interzice subiectul.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Conchita, pana apare Sheannamp, inca o ilustrare:

www.spiegelblog.net/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/masern.jpg" target="_blank">ce sustine Missparker (date luate de pe blogul unuia )


www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/images/measles_incidence.gif" target="_blank">care este, de fapt, adevarul (date furnizate www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/6mishome.htm" target="_blank">coruptii astia.


aa, nu stiu germana...e graficul cu nr. de cazuri de cand s-a omologat vaccinul contra measles, corect? si unul arata ca a scazut aproape complet in '70, alalalt o mai lalaie pana prin 95, daca vad eu bine...la ala in germana nu vad sursa. deci, pe care il consider valid? pe ala in engleza, ca inteleg limba. :-)) glumesc. pe ala in engleza, ca ii (re)cunosc sursa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

nu cred ca Miss Paker,v-a spus sa nu va vaccinati copilul,ci doar v-a expus niste situatii in legatura cu vaccinurile....



MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M


BAZARUL LUI MIHAITA




Mihaela, tocmai asta e problema.
MissParker nu se multumeste doar sa expuna niste teorii, ci, trimite mamicilor PM-uri in care le sperie si le spune ca inca nu e prea tarziu sa repare raul facut.
Raul = vaccinarea copiilor

Asa ceva este inacceptabil!!


Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !


Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.



Mihaela, in primul capitol Miss Parker ma rugase sa postez PM-ul de la ea ca dovada a bunelor sale intentii in contrast cu tendentiozitatea afirmatiilor mele. Am spus ca n-as face-o, imi parea inutil si penibil sa-i alimentez mascarada vaccinurilor si m-am bucurat cand s-a lasat linistea pe subiect si a fost inchis.

Apoi am vazut acest al doilea capitol si am realizat ca circul era departe de a fi gata.

Asta impreuna cu afirmatia ta de mai sus m-au determinat sa postez PM-ul.

Citat:
Anca, ia-ti in serios temerile pe care le ai atunci cand citesti ce postez eu, aceste temeri sunt semnalul ca ceva in tine isi pune semne de intrebare si se teme sa nu cumva sa afle ca a gresit. Dar orice greseala e reparabila, mai ales daca alegi sa nu mai vaccinezi. si flaviutza spunea ca a vaccinat, pana i-a deschis ochii un medic care era anti-vaccinare (si asemenea medici sunt tot mai multi, desi poate nu in Romania).

Eu sunt vehementa si patimasa fiindca asa mi-e firea cand ma implic si vreau sa fac bine. Si ajung la esenta: tu chiar crezi ca eu vreau raul copilului meu sau al altor copii? Nu iti dai seama ca sunt manata de intentii bune si vreau sa-i ajut si pe altii sa realizeze ca intr-adevar vaccinurile fac mai mult rau decat bine? Eu cred cu toata fiinta mea lucrul asta, de aceea ma implic asa vehement, dau linkuri, postez informatii, spre deosebire de altii care doar ma ataca pe mine cu mistouri sau cu scene "morale"... Citeste linkurile postate de mine, citeste si cartile, vei vedea ce multi sunt oamenii care se trezesc la realitate.

Crezi ca-mi face placere sa ma vad amenintata cu poze de cimitir din cauza ca nu vaccinez? Eu ma implic cu sufletul, asa cum m-am implicat in toate de cand sunt pe forumul asta, de aceea multi ma respecta, fiindca respectul asta mi l-am castigat, Anca, nu mi-a cazut in poala. Am credibilitate pentru ca am dovedit ca sunt un om bun, cu inteligenta si caracter, am ajutat foarte multe persoane pe forumul asta (mailuri cu sfaturi, recomandari de carti, traduceri, recomandari la terapie), eu nu ma implic de dragul polemicii, ci pentru ca mi-e important sa ajut.

Daca te decizi sa ma crezi si sa-ti asculti temerile, bine. Daca nu, crede-o pe denizel.

Iti doresc din suflet numai bine, multa clarviziune si mult curaj,
Felicia






Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Uf, in sfarsit nu mai taceti!!
Sheannamp, Andacos, Xenocid, Loryi1974, Speed, Dana Lucia, Bird70, !!!!!


Sheannamp, ma gandisem si eu sa scriu administratiei in legatura cu propaganda criminala pe care o face MissParker si, daca ai nevoie de ajutor, te rog sa apelezi la mine! :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !


Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.


Trebuie sa recunosc ca am stat mult in cumpana daca mai scriu sau nu ceva pe aceasta tema,ca m-am plictisit de avalansa de trimiteri care de care mai dubioase.Dar mi-am adus aminte ca si eu eram speriata in urma cu cativa ani(cand am inceput vaccinarea),dadeam peste multe aberatii ridicate pe post de adevaruri de niste "curajosi" evadati din nenorocitele de concerne farmaceutice.
Da,si banalul paracetamol poate avea efecte adverse;da, si copilul meu a facut febra relativ mare o zi dupa fiecare vaccin sau rapel;da ,si copilul meu a facut o forma usoara de rubeola dupa vaccinul ror;da,,am trecut prin emotii cu fiecare intepatura pentru ca sunt mama si era vorba de copilul meu.
Nu,nu mi-am transformat casa in depozit de medicamente;nu,nu sar cu antibiotic la fiecare raceala,dar nu ezit sa-l dau cand sunt probleme(deocamdata ,de 2 ani nu am mai avut nevoie),incepand cu cel mai slab ;nu,nu mi-am indopat copilul cu toate vitaminele posibile si imposibile pentru ca nu a avut nevoie,daca avea carente,nu ezitam sa o fac.
Cu alte cuvinte,da am avut temerile mele,mi-a fost frica la primele vaccinari.Ce face aici si aiurea MP nu este deloc frumos.Eu ma abtin sa spun ce cred ca face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

conchita,nu e vorba de ingropat homeopatii ci de faptul ca au interese total opuse medicilor "alopati" (am pus alopat in ghilimele pentru ca nu-mi prea place termenul asta ).adica ori e vaccinul lor homeopat,ori cel alopat, nu merg impreuna.
putin off topic: daca vrei sa intrebi un homeopat ce plante sa iei pentru raceala e ok, dar e de dorit sa iei apoi ceaiul respectiv dintr-un magazin naturist (sau farmacie,supermarket etc) fiindca homeopatul iti va doar apa chioara.
cit despre coruptia industriei farmaceutice...nimeni nu neaga ca exista. si din pacate nu se rezuma doar la mita pentru a prescrie un medicament sau altul ci se recurge si la falsificare de studii clinice etc, nu mai intru in detalii ca iar pica vaccinurile de vina :).si mi-e ciuda ca in loc sa ne concentram pe adevaratele probleme din industria farmaceutica se pierde timpul si resursele cu toti fanaticii si impostorii.

in plus de asta, cum au explicat si alte fete-mai coerent decit mine-multi parinti nu pot accepta ca boala copilului lor nu e cauzata de un agent extern-cum ar fi vaccinurile de exemplu- si asa apar niste nenorociti care "cash in " tragedia acestor parinti provocind alte tragedii la rindul lor.

edit:pina acu 4-5 ani in Irlanda "drug dealer"-ii duceau medicii in golf holiday, hawaii holiday, ba mai pica si cite o masina cadou etc, deci mita serioasa. acum s-au interzis practicile astea, mai scapa o sticla de vin ceva dar nu se compara cu circul din anii trecuti. sper ca incetul cu incetul sa dispara tot sistemul asta corupt fiindca primii pasi s-au facut deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu am citit ca se doreste ca ROR-ul sa nu mai fie facut la varsta la care se face acum pentru ca aceeasi varsta este si cea la care se pune diagnosticul de autism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eu continui sa ma minunez de oamenii care cred cataleptic in medici cand le spun ca un mar pe zi le face parul matasos si apoi se rasucesc considerandu'i idioti cand le demonstreaza cu statistici si cruci in cimitire ca mortalitatea in cazul rujeolei este de unu la mie.

Bai, UNU LA MIE, si asta in conditiile unui tratament medical competent si sustinut. Inchipuiti'va ca la fiecare trei gradinite moare cate un copil iar la fiecare doua scoli altul. Romania din cauza sistemului sanitar PROST este cloaca cu rujeola a Europei. Locul sau este insa amenintat acum de Germania, UK , Elvetia si Italia tari in care subiectii unui sistem medical excelent sint PROSTI. Odata ce rata vaccinarilor scade sub 90% imunitatea de grup nu mai functioneaza si in "buzunarele" astea formate din copii cu parinti prosti/prost informatii epidemiile apar cu siguranta. S'a intamplat intotdeauna in Romania, an de an, lasand in urma morti sau copii cu handicap sever datorita encefalitelor.

Si spuneti'mi si mie care este mecanismul social care concentreaza toata coruptia si sarlatania din lumea medicala exclusiv in domeniul epidemiologie/imunologie. De ce nu sint de exemplu si in randul imagisticii medicale? De unde stiti voi ca atunci cand va baga in butoiul ala pentru RMN si va iau 1000 de Euro nu va dau in schimb niste mazgaleli facute in Photoshop? Pe ce se bazeaza cardiologii cand se uita in briz'brizurile alea de la EKG? Dar neurologii in alea de la EEG? Cat de siguri sinteti ca totul nu e decat o uriasa farsa medicala?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Eu am citit ca se doreste ca ROR-ul sa nu mai fie facut la varsta la care se face acum pentru ca aceeasi varsta este si cea la care se pune diagnosticul de autism.


din 2002 in Irlanda se vaccineaza cu MMR la 12 luni in loc de 18 luni,tocmai din cauza asta-si si pentru ca riscul de imbolnavire la virste mai mici a crescut din cauza parintilor care nu mai vaccineaza.

Mergi la inceput