Despre vaccinuri-intre minciuna si adevar (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din PM-ul scris de MissParker

Dar orice greseala e reparabila, mai ales daca alegi sa nu mai vaccinezi.

Crezi ca-mi face placere sa ma vad amenintata cu poze de cimitir din cauza ca nu vaccinez?



Well, MissParker, ce tie nu-ti place, altuia nu-i face


Este f. urat din partea ca m-ai implicat in intimidarea Ancai_a!!
Insa.... avand in vedere ca esti "un om bun, cu inteligenta si caracter" , te iert .




Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !


Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed

conchita,nu e vorba de ingropat homeopatii ci de faptul ca au interese total opuse medicilor "alopati" (am pus alopat in ghilimele pentru ca nu-mi prea place termenul asta ).adica ori e vaccinul lor homeopat,ori cel alopat, nu merg impreuna.


asta o fi valabil la vaccinuri, nu stiu, am zis ca-s ignoranta la capitolul asta. si nu o sa ma duc la scoala acuma sa studiez special, ca asa ar trebui sa studiez profesionist fiecare dilema care apare in viata. am mers pe mana pediatrei in care am avut incredere aproape totala. singurul vaccin pe care nu i l-am facut anul trecut a fost ala gripal, dar asta pentru ca, mergand la gradi, a fost racita in permanenta si nu s-a putut, plus ca nu cred ca e vital. dar despre homeopati, din cati am vazut si-am auzit pe-aici, ei militeaza pentru o perspectiva integralista asupra pacientului si a bolii si pentru colaborarea cu medicina alopata.

ma intereseaza sincer sa inteleg si apreciez argumentele si informatia, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Eu continui sa ma minunez de oamenii care cred cataleptic in medici cand le spun ca un mar pe zi le face parul matasos si apoi se rasucesc considerandu'i idioti cand le demonstreaza cu statistici si cruci in cimitire ca mortalitatea in cazul rujeolei este de unu la mie.

Bai, UNU LA MIE, si asta in conditiile unui tratament medical competent si sustinut. Inchipuiti'va ca la fiecare trei gradinite moare cate un copil iar la fiecare doua scoli altul. Romania din cauza sistemului sanitar PROST este cloaca cu rujeola a Europei. Locul sau este insa amenintat acum de Germania, UK , Elvetia si Italia tari in care subiectii unui sistem medical excelent sint PROSTI. Odata ce rata vaccinarilor scade sub 90% imunitatea de grup nu mai functioneaza si in "buzunarele" astea formate din copii cu parinti prosti/prost informatii epidemiile apar cu siguranta. S'a intamplat intotdeauna in Romania, an de an, lasand in urma morti sau copii cu handicap sever datorita encefalitelor.

Si spuneti'mi si mie care este mecanismul social care concentreaza toata coruptia si sarlatania din lumea medicala exclusiv in domeniul epidemiologie/imunologie. De ce nu sint de exemplu si in randul imagisticii medicale? De unde stiti voi ca atunci cand va baga in butoiul ala pentru RMN si va iau 1000 de Euro nu va dau in schimb niste mazgaleli facute in Photoshop? Pe ce se bazeaza cardiologii cand se uita in briz'brizurile alea de la EKG? Dar neurologii in alea de la EEG? Cat de siguri sinteti ca totul nu e decat o uriasa farsa medicala?

Come to The Dark Side ... we have cookies!




Ex-ce-lent!!! La obiectul obiectului!!! :)


Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !


Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui speed

conchita,nu e vorba de ingropat homeopatii ci de faptul ca au interese total opuse medicilor "alopati" (am pus alopat in ghilimele pentru ca nu-mi prea place termenul asta ).adica ori e vaccinul lor homeopat,ori cel alopat, nu merg impreuna.


asta o fi valabil la vaccinuri, nu stiu, am zis ca-s ignoranta la capitolul asta. si nu o sa ma duc la scoala acuma sa studiez special, ca asa ar trebui sa studiez profesionist fiecare dilema care apare in viata. am mers pe mana pediatrei in care am avut incredere aproape totala.


evident ca nu avem cum sa fim profesionisti in toate domeniile, de aceea incerc sa verific sursele cit de bine pot si cit ma duce priceperea si bruma de cultura . intre a-mi forma o opinie pe net si a intreba doctorul, inclin spre ultima,dar uite ca si aici sunt probleme si trebuie sa alegi si medicul cu grija :) uite de exemplu, pediatra lui Miss Parker, pediatra pe care a zis ca a ales-o doar pentru faptul ca e pro-choice in ceea ce priveste vaccinarea. trei rinduri mai jos o face vaca sau ceva de genul asta-si nu o contrazic :) pai daca iti dai seama de incompetenta si lacomia unui medic cum poti sa continui sa-ti lasi copilul pe miinile lui doar pentru ca nu te obliga sa vaccinezi??
cit despre homeopatie-a curs cerneala multa, si in cadrul homeopatiei exista mai multe curente-parerea mea ca nu bazate pe divergente de origine stiintifica ci mai mult bazate pe cererea de piata.oricum inca n-a reusit nimeni sa faca diferenta dintre un preparat homeopat si apa chioara. imi amintesc de un interviu cu o homeopata de renume din UK care a recunoscut ca intr-adevar prea multa substanta activa nu exista in preparatele homeopate dar de fapt succesul homeopatiei nu consta doar in preparate ci e un intreg proces, de a discuta cu homeopatul, de a fi evaluat de homeopat,de a te descoperi pe tine insati etc etc, iar tratamentul e individual, in functie de antecedentele personale, de fire,de culoarea ochilor etc. in schimb n-a mai zis nici piu cind a fost intrebata cum de atunci se gasesc preparate homeopate in farmacie, unde poate merge oricine si cumpara orice, fara a fi evaluat, intrebat de laptele supt de la mama etc.

io ar trebui sa imi fac curatenia de Pasti acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

De unde stiti voi ca atunci cand va baga in butoiul ala pentru RMN si va iau 1000 de Euro nu va dau in schimb niste mazgaleli facute in Photoshop? Pe ce se bazeaza cardiologii cand se uita in briz'brizurile alea de la EKG? Dar neurologii in alea de la EEG? Cat de siguri sinteti ca totul nu e decat o uriasa farsa medicala?


Asa, asa, Xeno, mai da-le si tu idei, ca n-au destule :)....
-------

Citat:
citat din mesajul lui Sheannamp

ceea ce faci tu aici este un lucru foarte periculos si desi pe acest forum libertatea de exprimare este aparata voi atrage atentia administratorilor privind mesajele de acest gen si consecintele dezastroase pe care le pot avea.

Sheannamp, , e o idee foarte buna, te sustin intru-totul.
S-a depasit de mult nivelul normal al sustinerii unui punct de vedere intr-o controversa, s-a ajuns deja la un militantism periculos. Cit despre prozelitismul anti-vaccin facut pe PM, , asta-i chiar culmea.
Nu e firesc sa se accepte asa ceva pe un site pentru mamici.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed
uite de exemplu, pediatra lui Miss Parker, pediatra pe care a zis ca a ales-o doar pentru faptul ca e pro-choice in ceea ce priveste vaccinarea. trei rinduri mai jos o face vaca sau ceva de genul asta-si nu o contrazic :) pai daca iti dai seama de incompetenta si lacomia unui medic cum poti sa continui sa-ti lasi copilul pe miinile lui doar pentru ca nu te obliga sa vaccinezi??

Ai retinut gresit sau nu ai citit cu atentie. Pediatra mea este inca un exemplu trist al mesajului meu general: ca majoritatea medicilor si a celor care lucreaza in medicina sunt pusi doar pe profit.

Eu am ales-o pe baza faptului ca este (sau se pretinde) membra a www.individuelle-impfentscheidung.de/" target="_blank">"Medicilor Germani pentru Decizii Individuale de Vaccinare". Ma si bucurasem ca voi da peste un medic care nu ma va astepta cu seringa in mana la usa... Cand colo, din prima discutie despre vaccinare m-am trezit cu amenintari cum ca vai, risc sa-mi moara copilul din cauza HiB-ului daca nu-l vaccinez (si eu i-am replicat ca nu s-a stiut nimic de acest HiB pana n-a aparut vaccinul, iar decizii de genul asta nu se iau din frica). Acum, ca stie clar ca nu vaccinez, ma trateaza urat, ne lasa sa asteptam cu orele, imi recomanda din prima cortizon pt. dermatita lui David etc.

Ah, si ca sa vedeti pana unde merge influenta domnilor de la big pharma, chiar pe pagina medicilor care au curajul sa sustina deciziile individuale ale parintilor ref. la vaccinare (deci nu anti-vaccin, ci doar decizii individuale gen amanarea vaccinarii etc.!!!), puteti citi www.individuelle-impfentscheidung.de/index.php?option=com_content&view=article&id=25&Itemid=46" target="_blank">AICI declaratia lor cum ca, daca cineva cauta un medic care sa le sustina deciziile individuale si nu-l gaseste pe lista publicata a membrilor (unde sunt trecute 93 de nume), sa le scrie o scrisoare lor direct, deoarece "din cauza presiunii publice imense facute asupra medicilor care ii consiliaza diferentiat pe parinti pe tema vaccinarilor, multi dintre membrii nostri prefera sa nu fie numiti in mod public pe acest homepage."

Pentru mine asta spune tot. Peste tot presiune, amenintari, santaje, bagatul pumnului in gura, mita, coruptie, asa functioneaza tot sistemul.

******

LadyJ, de la terapeuta mea am aflat detaliul ca ea nu a vaccinat fix in clipa cand i-am marturisit decizia mea, pana atunci nici nu abordasem tema. Mersi de intrebare, deci cade ipoteza cum ca m-a influentat ea.

******

Pentru cine nu are habar de Germania, pot preciza ca Oficiul Federal de Statistica din Wiesbaden este responsabil cu statisticile din toata Germania, deci e o sursa de incredere pentru mine fiindca este un institut independent, paralel cu sistemul medical corupt.

Mai putina incredere imi da in schimb multlaudatul Centers for Disease Control, a carei directoare - Julie Gerberding - a fost "rugata" de Obama sa-si dea frumusel www.ajc.com/services/content/metro/stories/2009/01/09/cdc_gerberding.html?cxtype=rss&cxsvc=7&cxcat=13" target="_blank">DEMISIA in urma faptului ca cei 6 ani de presedintie ai dumneaei au fost marcati de numeroase controverse, de la acuzatii ca a permis politicii sa intervina asupra stiintei si pana la ingrijorari cum ca deciziile ei strategice au slabit capacitatea agentiei de a reactiona in cazul unei crize a sanatatii publice. Pentru mine, faptul ca i s-a cerut demisia este o dovada ca acuzatiile au mari sanse sa fi fost total indreptatite.

Ca atare, Oficiul Federal de Statistica German = obiectiv, independent, credibil.

CDC-ul = potential corupt si influentat de politicieni si de big pharma.

******

conchita, dupa parerea mea ar fi suficient - daca vrei sa-ti faci o parere personala despre argumentele celeilalte parti - daca ai citi 2 carti: www.amazon.de/Vaccination-Business-based-Gerhard-Buchwald/dp/3833401621/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1239380333&sr=8-3" target="_blank">Vaccinarea - o afacere bazata pe frica scrisa de dr. Gerhard Buchwald, si www.amazon.de/Virus-Mania-Continually-Epidemics-Billion-dollar/dp/1425114679/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1239380447&sr=1-1" target="_blank">Mania virusilor - cum industria medicala inventeaza noi epidemii, facand profituri de miliarde pe spinarea noastra.

Pana atunci, daca vrei, arunca o privire si aici, legat de www.nvic.org/Vaccine-Awakening/February-2009/Vaccine-Studies--Under-the-Influence-of-Pharma.aspx" target="_blank">Studiile despre vaccinuri sub influenta concernelor farmaceutice. Imi place de tine, ca te concentrezi asupra continutului informatiilor pe care le citesti si nu asupra site-ului unde le gasesti (contrariul este metoda clasica de a denigra suprafata pentru a deturna atentia de la ce este in profunzime). Intamplator studiul la care se refera articolul a fost publicat in British Medical Journal, deci nu in vreo foita de scandal.

Ah, si a trecut neobservat cumva dispretul cu care Sheannamp denigra jurnalul american al medicilor de familie??? Astia au ajuns acum rusinea breslei sau cum e de inteles aceasta atitudine???


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker
conchita, dupa parerea mea ar fi suficient - daca vrei sa-ti faci o parere personala despre argumentele celeilalte parti - daca ai citi 2 carti: www.amazon.de/Vaccination-Business-based-Gerhard-Buchwald/dp/3833401621/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1239380333&sr=8-3" target="_blank">Vaccinarea - o afacere bazata pe frica scrisa de dr. Gerhard Buchwald, si www.amazon.de/Virus-Mania-Continually-Epidemics-Billion-dollar/dp/1425114679/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1239380447&sr=1-1" target="_blank">Mania virusilor - cum industria medicala inventeaza noi epidemii, facand profituri de miliarde pe spinarea noastra.

Pana atunci, daca vrei, arunca o privire si aici, legat de www.nvic.org/Vaccine-Awakening/February-2009/Vaccine-Studies--Under-the-Influence-of-Pharma.aspx" target="_blank">Studiile despre vaccinuri sub influenta concernelor farmaceutice. Imi place de tine, ca te concentrezi asupra continutului informatiilor pe care le citesti si nu asupra site-ului unde le gasesti (contrariul este metoda clasica de a denigra suprafata pentru a deturna atentia de la ce este in profunzime). Intamplator studiul la care se refera articolul a fost publicat in British Medical Journal, deci nu in vreo foita de scandal.


Miss Parker, si mie imi place de tine. topicul despre femeile abuzate cred ca e singurul ever din istoria dc cu vreo 30 de voturi parca, toate de 5 stele. mereu cu un sfat si-o vorba buna, mereu inteligenta si informata si inimoasa, ai facut enorm pentru femeile abuzate de pe dc si asta nu se uita usor. cred ca ai fost prima care s-a deschis asa aici. eu nu ma pot supara pe tine asa usor cum fac domnii si doamnele de fatza pentru simplul fapt ca nu te reduc pe tine ca persoana la convingerea ta nestramutata anti-vaccin. dar nu cred ca esti pericol social, toata lumea are posibilitatea sa se informeze la fel ca tine si sa decida. si mie mi-ai scris pe PM, ca am mai recunoscut asta, despre vaccinuri, dar decicia am luat-o singura, sa-mi vaccinez copila. ca sunt probleme cu industria farmaceutica? nu contesta nimeni. ca se mai trag sfori si in cercetare? o stim de la multe doamne de pe dc care lucreaza in cercetare. asta nu mi se pare o noutate si nici ceva socant, asta se intampla in toate domeniile, nu scapa nimeni nici de mana lunga a politicului, nici de ideologii. dar, cu tot respectul, afirmatia ca toata industria farmaceutica si toti cercetatorii urmaresc suprimarea rasei umane, inventand boli si organizand genocidul po****tiilol e cale lunga. eu pe-asta din urma nu o cred, oricine ar spune-o, nici macar nu am nevoie sa verific. sa nu interpretezi gresit, te rog mult. tin la tine, dar gandim diferit aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

MissParker nu ai nimerit'o deloc, dar deloc, cu administratia Obama. Lucrurile stau cat se poate de www.hhs.gov/news/press/2009pres/04/20090409a.html" target="_blank">clar:


“Vaccines help keep children healthy, prevent costly stays in hospitals, and fight diseases that can lead to serious illness or death” added Biden. “The Recovery Act will help to vaccinate more Americans, cut health care costs, improve public health and save lives.”


Imi pare rau pentru tine. Cum nici nu'ti inchipui.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
dar, cu tot respectul, afirmatia ca toata industria farmaceutica si toti cercetatorii urmaresc suprimarea rasei umane, inventand boli si organizand genocidul po****tiilol e cale lunga. eu pe-asta din urma nu o cred, oricine ar spune-o, nici macar nu am nevoie sa verific. sa nu interpretezi gresit, te rog mult. tin la tine, dar gandim diferit aici.

conchita, imi pare bine ca imi dai ocazia sa corectez o parere de-a ta gresita despre mine, formata pe ceea ce ai citit aici DESPRE mine, nu insa si DE LA mine.

Eu nu am afirmat niciodata ca as crede in teoria conspiratiei. Pentru simplul fapt ca nu cred in ea. Mi s-a pus in carca apartenenta la conspirationisti din motive lesne de inteles, cred ca iti dai seama.

Cred insa cu toata puterea ratiunii mele in interesele financiare, in goana nemasurata dupa profit si in lipsa totala de scrupule a concernelor farmaceutice. De acolo porneste tot raul. Fiindca se falsifica date, experimente, studii, se mituieste la greu, se cumpara rezultate, se ameninta toti "whistle blower"-ii...

Ah, si nu toata industria medicala e corupta, ca dovada ca exista tot mai multi medici anti-vaccin.

Alt lucru care-mi place la tine (si la majoritatea fetelor de la odiseea mea, de ex.) este faptul ca nu te dai cu mainile in solduri oripilata de atitudinea mea anti-vaccin. Tu ai vaccinat, te simti on the safe side, imi poti respecta decizia si nu te deranjeaza faptul ca pledez pentru informare si afirm ca eu dupa ce m-am informat am luat decizia de a nu vaccina. Cu alte cuvinte actiunea mea nu-ti rapeste somnul noaptea.

Cele mai multe dintre colegele mele de odisee au vaccinat (cred ca doar eu nu am vaccinat deloc, iar inca una - nu spui care - s-a decis pe parcurs sa nu mai vaccineze, dar nu din cauza mea), ele stiu si parerea mea negativa categorica despre folosirea desantata a medicamentelor gen antibiotic, de pilda si totusi la Clubul scutecelor nu vine niciuna sa-mi dea in cap, sa ma jigneasca din cauza asta. Deci se poate si la modul civilizat. Dar nu cu toata lumea.

Ai spus intr-o postare anterioara ceva extraordinar de interesant despre viziunea integralista asupra sanatatii. Daca mi se va permite, voi reveni cu mai multe detalii pe tema asta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker
Cred insa cu toata puterea ratiunii mele in interesele financiare, in goana nemasurata dupa profit si in lipsa totala de scrupule a concernelor farmaceutice. De acolo porneste tot raul. Fiindca se falsifica date, experimente, studii, se mituieste la greu, se cumpara rezultate, se ameninta toti "whistle blower"-ii...


asta o cred si eu, e la mintea cocosului ca banul guverneaza. dar banul e interesul celor de la varf, medicii si cercetatorii "de rand" ca sa zic asa, nu cred ca sunt implicati in sforariile astea. sigur, capii concernelor asta vor, dar nu numai in industria farmaceutica, ci peste tot! uita-te in ce hal a ajuns economia americana acuma din cauza ca unii au fost in stare sa calce pe cadavre pentru sporirea propriilor buzunare.

dar. DAR! exista parghii de control si daca un concern farmaceutic ar fi susceptibil de o frauda dintr-asta de proportii, s-ar lua masuri. asa e sistemul aici si eu am incredere. au cazut ei presedinti din cauza de coruptie, daramite neica nimeni de la nush ce concern (unul printre alte mii), mai ales cand e sanatatea oamenilor in joc. eu ce vad e ca se tot retrag medicamente de pe piata cand se descopera efecte adverse catastrofale - asta e singurul indiciu de care am nevoie ca exista supervizare si ca nimeni nu-si poate face de cap nestingherit.

in perspectiva integralista cred si eu, aici suntem de acord. dar la vaccinuri, repet, sunt neica nimeni in domeniu, nu-mi permit nici macar sa am o parere! nu-s pro, sunt ignoranta. am ales sa vaccinez copilul din ignoranta - adica a decis pediatra pentru ea, eu mi-am declinat competenta...cu antibioticele iti dau dreptate, prea multi parinti le folosesc ca pe bomboane si cu totul necorespunzator. dar da, cand mi-a dat doctorul prescriptie pentru antibiotice pentru sonia, nu m-am gandit nici o secunda sa NU. i le-am dat, ala stie mai bine...

Mergi la inceput