Viitoare mamici cu probleme

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tia, cum de pana acum nici un dr nu a observat asta ori la eco ori la consulatie????????????????/

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

la consultatie nu cred ca se poate depista asa ceva, la ecografie nu stiu, incerc si eu sa aflu mai multe acum..

Mergi la inceput

hm.. am facut multe ecografii si nu la acelasi medic.. mi se pare curios sa nu fi vazut niciunul..
ai facut ecografie transvaginala?
pupici

Mergi la inceput

aaaa... hai ca m-am lamurit, nu ai facut ecografie, cred ca ai facut exact ce voi face eu peste 3 luni daca nu prinde bb - histeroscopie.

hai ca ma speriasem.. si nu ti-a spus din ce cauza are forma asta? e congenital?

te pup si te asteptam saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Tia,

uterul meu bicorn, arata aproape asa cum spui tu ca este si al tau. Cu doua coarne pe lateral. Si multi spuneau ca asa este forma lui. Nu a fost asa, erau doua cavitati uterine, de fapt era uter septat, care arata ca un uter bicorn!!

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Andrruzza, si daca prinde bb, n-or sa fie probleme???

Mergi la inceput

TIA,

asta nu iti poate spune decat un medic, depinde de ce uterul tau este asa, daca mai exista sau nu si o alta cavitate.. Eu am pierdut o sarcina la 8 saptamani si se pare ca forma asta a uterului a fost cauza.

Mergi la inceput

TIA,

daca am inteles eu bine, urmeaza sa faci o histeorcopi!!?? daca da, o sa vada clar cum este si ce este cu uterul tau.. se poate chiar si corecta la histeroscopie. la mine o fost histeroscopie asistata laparoscopic!

Mergi la inceput

Mi-a spus sa fac intai instilatii si numai daca nu prinde in urmatoarele 3 luni, merg la histeoscopie.. si daca prinde, n-o sa am probleme?
tie ce ti-a spus medicul? de ce are forma asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

neata fetelor! ma bucur ca v-a prins subiectul, dar imi pare rau ca aveti probleme. sper sa nu va bat prea tare la cap, dar daca, totusi e printre voi cineva care are probleme cu rinichii, malformatii congenitale, ca mine (am scris pe pag. 1), v-as ruga mult sa-mi dati de veste. va pupic!

Mergi la inceput