Viitoare mamici cu probleme
Raspunsuri - Pagina 3
crinuta spune:
Tia, cum de pana acum nici un dr nu a observat asta ori la eco ori la consulatie????????????????/
pupici
Crinuta
Tia spune:
la consultatie nu cred ca se poate depista asa ceva, la ecografie nu stiu, incerc si eu sa aflu mai multe acum..
Tia spune:
hm.. am facut multe ecografii si nu la acelasi medic.. mi se pare curios sa nu fi vazut niciunul..
ai facut ecografie transvaginala?
pupici
Tia spune:
aaaa... hai ca m-am lamurit, nu ai facut ecografie, cred ca ai facut exact ce voi face eu peste 3 luni daca nu prinde bb - histeroscopie.
hai ca ma speriasem.. si nu ti-a spus din ce cauza are forma asta? e congenital?
te pup si te asteptam saptamana viitoare
andrruzza spune:
Tia,
uterul meu bicorn, arata aproape asa cum spui tu ca este si al tau. Cu doua coarne pe lateral. Si multi spuneau ca asa este forma lui. Nu a fost asa, erau doua cavitati uterine, de fapt era uter septat, care arata ca un uter bicorn!!
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
TIA,
asta nu iti poate spune decat un medic, depinde de ce uterul tau este asa, daca mai exista sau nu si o alta cavitate.. Eu am pierdut o sarcina la 8 saptamani si se pare ca forma asta a uterului a fost cauza.
andrruzza spune:
TIA,
daca am inteles eu bine, urmeaza sa faci o histeorcopi!!?? daca da, o sa vada clar cum este si ce este cu uterul tau.. se poate chiar si corecta la histeroscopie. la mine o fost histeroscopie asistata laparoscopic!
Tia spune:
Mi-a spus sa fac intai instilatii si numai daca nu prinde in urmatoarele 3 luni, merg la histeoscopie.. si daca prinde, n-o sa am probleme?
tie ce ti-a spus medicul? de ce are forma asta?
alina constantin spune:
neata fetelor! ma bucur ca v-a prins subiectul, dar imi pare rau ca aveti probleme. sper sa nu va bat prea tare la cap, dar daca, totusi e printre voi cineva care are probleme cu rinichii, malformatii congenitale, ca mine (am scris pe pag. 1), v-as ruga mult sa-mi dati de veste. va pupic!