aparat de aerosoli
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
julax spune:
khrisu,e flexibil tubul,doar ca nu se poate folosi la orizontala(in fotografie nu prea se vede ca e flexibil,dar e ca la modelul 6026 parca)
Truli-luli,chiar imi faceam probleme ca nu ar trebui pusa apa distilata pana la semnul rosu,deci trebuie;iar in recipientul mic pun ser fiziologic.Mi-a zis si sotul ca are apa distilata in masina,dar m-am gandit ca n-ar fi asa indicat,desi,pana la urma tot apa distilata...si totusi ce diferenta de pretN-ar trebui sa ma mir,ca si serul fiziologic perfuzabil e mai ieftin decat cel la fiola
N-am folosit inca,mai intai vroiam sa ma informez cum se procedeaza,sa nu fac vreo prostieIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
truli-luli spune:
Khrisu sa stii ca am scos centimetrul si am masurat. Tubul are 62 cm si e foarte flexibil. Insa din cate stiu in prospectul aparatului scrie ca nu se recomanda utilizarea lui in timp ce copilul doarme. Nu am acum timp sa recitesc dar asa imi amintesc. Precizez ca eu am modelul Laica MD6026
poze Ana si Victor
varsta Anei
khrisu spune:
fetelor sa va uitati pe sticla de apa distilata daca scrie ca e microbiologic pura. Daca nu e, eu zic sa nu o folositi!
Multumesc de informatii
KHRISU mamik de baietel si fetita
khrisu spune:
Inca ceva..al meu aparat e cu piston si face un zgomot infernal....ceva mai scazut ca un aspirator . Al vostru cum e? Zice ca e silentios. Asa e?
truli-luli spune:
M-am uitat pe sticla de apa distilata si nu scrie ca e microbiologic pura. Dar eu stiam ca trebuie sa caut asta la apa de baut ca sa ii pot da la bebe ori apa distilata din aparat ramane acolo, nu se amesteca cu medicamentele si nici nu a scazut deloc cat l-am folosit noi.
Cat despre zgomot cel cu ultrasunete e foarte silentios, nu se aude aproape nimic.
poze Ana si Victor
varsta Anei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
Da, aparatul cu ultrasunete este ff silentios, nu se aude nimic.
Si eu cumpar ser fiziologic la flacon de 500ml .. de ala pt. perfuzii de la farmacie, ca e mai convenabil decat cel in fiole. Fiole iau doar pt. deplasri, ca sa nu merg cu sticloiul dupa mine .
Si ideea de a fierbe apa cu sare nu o stiam, bun de tinut minte!
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
khrisu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui truli-luli M-am uitat pe sticla de apa distilata si nu scrie ca e microbiologic pura. Dar eu stiam ca trebuie sa caut asta la apa de baut ca sa ii pot da la bebe ori apa distilata din aparat ramane acolo, nu se amesteca cu medicamentele si nici nu a scazut deloc cat l-am folosit noi. Cat despre zgomot cel cu ultrasunete e foarte silentios, nu se aude aproape nimic. Cami mamica fericita de VICTOR (04.08.2008) si ANA (17.08.2005) poze Ana si Victor varsta Anei |
scuze atunci...in al meu aparat nu tre sa pun decat in nebulizator serul fiziologic..nu am si tanc. Daca zici ca nu se amesteca cu medicamentele sau serul e ok. Da' ce rol are ca nu pot sa inteleg??
![](trombon.gif)
julax spune:
Ieri m-am dus cu fiolele de apa distilata cumparate de sot si am luat in schimb vitamine,mi se parea prea scump sa dau atatia bani pe ,,apa chioara"(vorba lui khrisu)
Voi vedea ce voi face cu apa asta.Nici eu nu stiam ca se pune lichid in doua recipiente,de asta eram in ceata...Ii sun pe astia de unde am luat aparatul ,poate ma lamuresc.Pana atunci nu am de gand sa -l folosesc
Truli-luli,zici ca nu scade apa aia distilata?Intretine cumva procesul asta?Hmmm...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Iulia, nu stiu sa te ajut prea mult legat de ce sa pui si unde sa pui. Pot doar sa-ti spun ca apa distilata e apa obtinuta prin condensarea vaporilor de apa. Teoretic e mai saraca in saruri minerale si de asta se foloseste la unele aparate pentru ca nu produce depuneri. Serul fiziologic e o solutie salina cu o anumita concentratie. Aparatele pe care eu le cunosc au un singur compartiment in care se pune solutia de inhalat si gata. Nu stiu care e principiul de functionare al aparatului tau dar din cate spui tu reiese ca vaporii de apa distilata trec prin incaperea cu medicament si preiau particule de solutie medicamentoasa. Daca e asa atunci inseamna ca daca pui ser fiziologic in loc de medicament vei obtine la inhalare mai mult apa pentru ca si serul fiziologic e tot mai mult apa decat sare. Cred ca ar trbui cel mai bine sa suni sa afli ce si cum functioneaza si sa intrebi cum sa procedezi. Sau un medic care cunoaste aparatul ar putea sa te lamureasca. Zi-mi ce model de aparat ai, mai citesc si eu pe net si poate te pot ajuta.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
julax spune:
Claudia,multumesc !E Laica N1001.Cat despre apa distilata,asa cum ai zis,e utilizata probabil pentru ca nu produce depuneri.Nu cred ca e neaparat sa o iau de la farmacie,atata timp cat e apa distilata...
khrisu,truli-luli,multumesc si voua pentru raspunsuriIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete