aparat de aerosoli

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu am aparat Omron clasic..dr mi-a recomandat. Toate subst in acelasi tanc. Eu pun ser fiziologic impreuna cu diverse substante.
Sunt f multumita de el!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Aparat Laica nu mai are nimeni?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami2003 spune:

Eu am Laica cu ultrasunete. Traducerea este mot-a-mot si am citit instructiunile in engleza. Deci: pui aparatul pe masa, pui in tanc (aparatul in sine)apa pana la semnul rosu, apoi pui capsula aceea mica transparenta in suport si pui in ea mai intai serul daca se adauga ser. Apoi pui medicamentul, pui capacul, furtunelul, mufa si masca. Pui in priza si ii dai drumul. Cand se stinge butonul, mai este medicament, este normal sa ramana - cam o jumatate de lingurita. E pun apa plata in tanc. In instructiuni scrie ca este de preferat sa se puna apa distilata, dar acea apa nu va fi nebulizata deloc, ea avand rolul de a transmite ultrasunetele de la placuta la capsula cu medicament. Daca te uiti dupa ce ai pus capacul si ii dai drumul, medicamentul se vaporizeaza si ce nu intra pe furtun se scurge in capsula si nu exista posibilitatea de amestec cu apa. Apa din tanc nu se vaporizeaza deloc. Dupa fiecare utilizare eu golesc si spal capsula si capacul, iar tancul il golesc si il sterg cu un servetel. Ai sa vezi ca apa din tanc este calduta. Daca lasi apa in tanc de pe o zi pe alta este posibil ca in timp sa se faca depuneri, chiar daca este distilata, deci eu zic sa o versi. Chiar in instructiuni scrie ca poate fi utilizata apa de la robinet, dar sa nu bagam aparatul sub robinet, ci sa punem apa cu un pahar. Va doresc spor la treaba si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,multumesc mult!Cred ca m-am lamurit.Citisem si eu ca nu trebuie ca apa de la robinet sa cada direct in aparat,dar am ramas setata pe apa distilata.mi-a luat sotul 1 litru de apa distilata de la benzinarie,scrie ca se utizeaza in scopuri ce necesita apa distilata,deci e ok.Oricum,aveam de gand sa golesc tancul dupa fiecare folosire.M-am luminatMultumesc inca o dataIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinababau spune:

si eu am Laica, cel cu ultrasunete. Exceptand faptul ca chiar acum s-a stricat, am fost f multumita. Eu folosesc serul cumparat la perfuzie, ca la fiola e incredibil de scump

Mergi la inceput