Papagalul

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Da miezul de la pepenele verde nu le place? Eu le mai dau din cand in cand sticsuri, din alea fara sare, Raducu mananca cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Le place si miezul, dar tot mai mult samburii. Ce le mai dau sunt cereale ce mananc eu dimineata. Cel mai mult le plac cele cu caramel. Vin si-mi iau din farfurie. Tyson de obicei imi ia unul si dupa ce-l mananca pe jumate, vine si-l pune inapoi in farfurie si ia unul intreg!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cosmina

Le place si miezul, dar tot mai mult samburii. Ce le mai dau sunt cereale ce mananc eu dimineata. Cel mai mult le plac cele cu caramel. Vin si-mi iau din farfurie. Tyson de obicei imi ia unul si dupa ce-l mananca pe jumate, vine si-l pune inapoi in farfurie si ia unul intreg!

Ce dragut...numai ca ai tai sunt mai mari, nu perusi ca ai mei...

Mergi la inceput

Din cand in cand, Raducu face cate o baita intr-un recipient cu apa. Se scalda ca "vrabia in nisip".
Papagalii vostri fac baie? Le place apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Da, si ai mei fac baita tot asa intr-un vas nu foarte mare. Le place enorm. Tot e ud in jurul lor dupa ce termina. Si mai fac baita si in nisip. Ca si cum ar fi in apa. Sunt niste dulci.

Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina spune:

Imi pare rau sa va anunt, dar papagalul meu, din pacate, a murit. Nu stiu ce a avut. Nu am avut nici macar timp sa-l duc la doctor, ca s-a prapadit. Sunt foarte suparata. Nu va mai spun ce suparati sunt copiii. era un papagal tare haios. Il aveam de aproape 8 ani. sa fii murit oare de batranete? Voi ve ziceti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caterina

Imi pare rau sa va anunt, dar papagalul meu, din pacate, a murit. Nu stiu ce a avut. Nu am avut nici macar timp sa-l duc la doctor, ca s-a prapadit. Sunt foarte suparata. Nu va mai spun ce suparati sunt copiii. era un papagal tare haios. Il aveam de aproape 8 ani. sa fii murit oare de batranete? Voi ve ziceti?

Caterina, imi pare nespus de rau pentru cele intamplate...Nu-mi vine sa cred...va inteleg tristetea
Poate treceti peste si va luati un puiut de papagal. Stiu ca e greu sa-l uitati pe celalalt si nu va fi la fel, dar timpul le rezolva pe toate.
Acum imi aduc aminte de ziua cand fratele meu l-a pierdut pe primul lui papagal.(aprilie 2003) Colivia era pe balcon, undeva suspendata si din neatentie a atins-o si s-a desfacut partea de jos a coliviei care nu fusese bine prinsa...Bineinteles ca papagalul a zburat. A mers imediat sa-l caute si l-a gasit intr-un pom...apoi zburase in altul si tot asa...pana a disparut....
Pana la urma a doua zi si-a luat altul (pe Coco), care acum e la mine.

Mergi la inceput