Papagalul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Al meu acuma sta pe mana mea si se piaptana...Tocmai mi-a spus cateva vorbe..."Rrrraducu, Simi, Simina...hai la mine, hai, puiutzu". Acum se duce la "varu-sau", in vizita... adica la Coco, un alt perus, in alta colivie. Asta e a lui frate-meu...
Cosmina, pune si tu niste poze cu papagalii tai in album si transmitele salutari din partea lui Raducu si Coco!
Pe Raducu l-am invatat sa stea pe mana, inca din colivie...cand era doar un puiut. I-am dat sa manance seminte din mana mea si a venit dupa ceva vreme... si repetand operatiunea cu blandete zi-de-zi...a mers...acum vine fara probleme. Pe umar ii place cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Acum incerc sa pun poze cu ei. Sper sa reusesc. Pana atunci pupici de la Woody si Tyson.

Cosmina

Mergi la inceput

Gata, am pus poze cu piticii mei.

Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Cosmina, multumesc pentru poze! Ma bucur sa-i cunosc pe Woody si Tyson! Sunt tare draguti! Pupici din partea lui Coco si Raducu!
Oare mai e cineva pe forum sa aibe papagali?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Da Adi!
am doua minuni acasa! Un el - Tzushca - un nazdravan, un frumos si-un destept! Zice asa:
" Mamii? Tu esti iubita mea!"
" Dragostea mea si desteptu' lu' mama!"
" Ce faci tu?"
" Cocooo? Da pup!"

si multe alte nazbatii de-ale lui. L-am cumparat cand avea 2 luni, era un puiut care statea speriat in coltul custii. Acum e stapanul casei. Face dragoste cu un puiut de jucarie. E de comaa! Dimineata cand stam la cafea el are ora de sex. E o mare pramatie!
Si o ea pe care am gasit-o intr-un copac vai de capul ei. E galbena toata si o cheama Coco.
Am sa mai scriu de ei.
Pup pup pup cum zice Tzushca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Ella, oare de ce nu ma mir ca la tine si papagalii fac sex in fiecare dimineatza... !

Am si io o papagalitza, nimfa australiana, adica d`ala galben cu motz si obrajii portocalii, tare iubitoare si simpatica.
Mancam impreuna, dormim impreuna (nu facem sex), stam la calculator impreuna...
Ana e terminata dupa Toffee, asa o keama.. o urmareste prin toata casa si de 2 ori a prins-o de coada si sa vezi tzipete atunci de ambele parti.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Florin, la mine, cum din pacate nu am bebe, sotul e cel care-i prinde de coada!

Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina spune:

In gradina zoologica pe care o am in casa (pisica, caine, brosca testoasa, pesti si cobai) pot sa fiu mandra ca ma si un perus. Are 7 ani, este albastru-turcuaz cu alb. Este tare simpatic.Dar de asta vara nu mai vorbeste si este cam bolnavior. Spunea multe cuvinte, bineinteles dintr-acelea simple si nu in fraze (cum mi-a spus o prietena ca-i vorbeste papagalul)dar de cand Giulio i-a dat sa manance inghetata nu se mai simte bine. Voi ce ziceti este din cauza inghetatei (desi a trecut cam mult timp) sau este din cauza varstei?

Mergi la inceput

Buna Caterina, eu stiu ca pisica si papagalul nu prea isi au locul impreuna. Citeam undeva ca e suficient ca o pisica sa puna gura pe un papagal, nu trebuie sa-l muste tare, ci doar sa-si lase un strop din saliva pe penele papagalului si e ca o "otrava". Papagalul, cum observi, se piaptana destul de des si chiar daca nu pateste nimic in momentul respectiv, ulterior, isi face efectul...
Sper sa nu se intample asa ceva, Doamne fereste! Trebuie sa fii cu bagare de seama cand ai mai multe vietati in casa.
Un papagal bolnav nu mai are griga de el. (nu isi mai aranjeaza penele,nu mai sta pe bara, nu mai e asa de energic...) Astea sunt primele semne.
Sanatate perusului tau si te mai astept cu alte informatii.
Eu am o alta intrebare? Ce faceti cand papagalii tipa si sunt nervosi? Exista vreo solutie?

Mergi la inceput

Nu stiu daca exista vreo solutie. Ai mei sunt nervosi cand sunt inchisi si nu vreau sa le dau drumul afara. Dar se calmeaza imediat si incep sa cerseasca sa le dau drumul. Isi baga capul printre gratii si au o privire de te baga in mormant de mila. Cum sa nu-i las afara? Si Woody are un obicei ca atunci cand mancam sa inceapa sa dea din aripi, oriunde ar fi. Ce zice? Na, inghititi puf!!
Caterina, sanatate puiutului tau! Eu stiu ca nu trebuie dat nimic foarte rece, sau rece de papa. De ce nu-l duci la un medic?

Pupici, Cosmina

Mergi la inceput