Sa nu astepti, mama !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

S-a schimbat denumirea site-ului? Nu se mai numeste desprecopii?
E cumva despreironii?
Aveti idee cu ce sila adormi noaptea ,dupa ce postezi un astfel de subiect care tie ti se pare sensibil,dar sar 10 mame duioase sa te scuipe?
Cum ar fi ok un topic?
Ceva de genul:
"Mi se rupe ca progenitura mea are dureri de la maseluta si sper ca atunci cand va creste mare sa nu-mi frece linistea si nu cumva sa creada ca impart cocaina cu ea!"
Ei ,cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

anaemi-n-ai de ce-ti cere iertare.ma bucur ca ti-a placut.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,

Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce



I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Mie mi-a placut articolul tocmai pentru ca este adevarat.
Eu am adoptat o fetita care are acum 1,7 ani. De cand am luat hotararea sa fac acest pas am stiut la ce sa ma astept sau ce sa astept de la copilul meu.
Nu este normal sa asteptam sa vina si sa treaca fiecare etapa a vietii copilului nostru? Este in egala masura si o etapa a vietii tale ca mama,doar asta este rostul unei mame. Adevarat ca fiecare o simte in felul ei, nu sunt doi oameni la fel pe lumea asta.
Nu este normal sa avem asteptari de la ei? Chiar daca ele sunt inselate uneori sau mai tot timpul, ei raman copii nostri.
Nu este normal ca la un moment dat ei sa-si ia zborul? Pentru asta i-am si crescut si educat, sa porneasca in viata, cum am facut si noi la vremea noastra.
Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Foarte frumos...si mie mi-au dat lacrimile..doar citind, da nu stiu ce oi face cand chiar asa va fi....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Anaemi,nu te supara, pe mine m-au induiosat cuvintele si recunosc, mi-au curs cateva lacrimi. Na, nu mi-e rusine sa spun.
Si nici eu nu ma uit la telenovele, nu as avea timp , uneori abia am timp sa manac.
Ortansa si tie felicitari pentru ce ai scris, ai talent, eu m-am regasit in cuvintele scrise de tine , doar ca eu nu am talent la scris. Mi s-a parut foarte , foarte frumos scris, multa sensibilitate si nici urma de "sentimentalism de duzina".Doamne ce cuvinte urate.

Chiar asa este, asa simt si eu, ca parca astept sa treaca o etapa si alta sa inceapa, apoi realizez ce repede trece de fapt timpul. Si da, mi-am aminit si de mama, pe atunci nu intelegeam de ce nu se culca si ma asteapta pe mine sa vin , ca apoi sa adoarma si ea, desi se facea ca doarme.

Dupa ce s-a vazut cine e de fapt autoarea textului, hai sa dreaga busiocul si s-au luat de mamele cu copii mici, ca vai, ne-au dat lacrimile, desi se recunoaste ca si ele au simtit asa la un moment dat. Dar, bineinteles, nimeni nu mai are dreptul sa simta asa , trebuie sa i se dea peste nas cu Kleenexul.

hai, sa mergem pe la toate odiseele si sa le dam peste nas tuturor viitoarelor mamici, ca ce mai pierd timpul sa se bucure de sarcina ,ce atatea emotii, ce atatea vise, ca oricum noi am trecut prin asta si stim deja ca nu e totul chiar roz dupa ce vine odorul.


Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Nu trebuie sa sariti chiar asa, in primu rand ca fiecare are dreptul sa priveasca un moment al vietii lui cu detasare, super-dragoste, indiferenta, melancolie sau mai stiu cate mii de alte sentimente.
Nu suntem roboti si avem dreptul la propria traiere, nu din carti, nu din ce-mi spune vecina, nu din filme...Acuma ca 90% dintre mame se regasesc in postarea asta e minunat, minunat pentru ele...Altora li se pare altceva minunat, sper ca suntem de acord cu asta.
Eu personal am alergie la tot ce e prea lacrimogen asta banuiesc ca nu-mi scade calitatea de mama, individ traitor pe planeta asta si asa mai departe.
Deci pe scurt: cum Alchimistul nu a placut la 25% sa zicem si la 75% le-a placut nu inseamna ca o descalifica ca fiind o carte buna, bine scrisa, buna intriga si asa mai departe.
De gustibus...cum ar veni.



eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

FOARTE FRUMOS !!!
Bine a zis cine a zis, ca numai o mama poate intelege asta.
BRAVO

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

E asa de la ordinea zilei ce scrie acolo si sunt atat de prinsa in toate astea si in multe altele, incat nu-mi ramane timp sa cad in nostalgii.

Ultima parte e din seria "maicuta batrana cu braul de lana". Sper sa nu ajung ca bunica mea "ai grija, mama, cum conduci, cum mananci, cum mergi pe strada ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

E asa de la ordinea zilei ce scrie acolo si sunt atat de prinsa in toate astea si in multe altele, incat nu-mi ramane timp sa cad in nostalgii.

Ultima parte e din seria "maicuta batrana cu braul de lana". Sper sa nu ajung ca bunica mea "ai grija, mama, cum conduci, cum mananci, cum mergi pe strada ..."


Nici ca puteai spune ceva mai adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Nici eu nu inteleg de ce atitea persoane s-au simtit ranite, in fond a fost vorba de receptarea personala a unui text si atit, nici vorba de "suflatul nasului" peste sentimentele altora.

E oare un afront impardonabil sa ai obiectii fata de orice are legatura cu trairile unei mamici, sau mai curind de modul in care au fost ele exprimate? Sau sa exprimi la rindul tau ce ai inteles dintr-un text? Ne-am legat oare de lucruri sacrosancte ce nu se cade a fi atinse?

Ortansa ar fi fost mai indreptatita sa se supere, in schimb a explicat ce-a vrut sa spuna cu textul respectiv si a primit cu seninatate si elogiile, si criticile.



"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)

Mergi la inceput