Copiii voshtri dorm invelitzi?
Raspunsuri - Pagina 3
danielac spune:
nici un caz, atunci cand simte ca o invelesc parca turbeaza... nici sacul de dormit nu mai e o solutie la noi de multa vreme.
chiar nu stiu ce sa ma fac, in afara de faptul ca o imbrac mai gros...
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
LIONI spune:
Baietelul meu de la 6 luni nu mai doarme invelit .Am noroc ca iarna este cald(27 de grade), iar vara potrivit. Dar cu toate astea am grija ca spatele lui sa nu fie gol. Se gasesc saci de dormit si sunt foarte buni , daca accepta.
Gabriela B. spune:
Salutare, colege de "suferinta"
fetita mea desi are 5 ani, nu doarme invelita si pace! Ideea de caciula sau ciorapi nu exista, decit daca stau planton toata noaptea. Cum i le pun, cum si le da jos! Chiar si din somn profund, nu stiu, cred ca are asa, o obsesie! Intr-o seara statea cu ochii in tavan, fara sa faca nimic, lucru tare ciudat la ea, si am intrebat-o ce face? Mi-a raspuns ca ii spune creierului ei sa nu se mai dezveleasca noaptea, ca mami e obosita, si trebuie sa invete ziua...Va dati seama ce m-a impresionat! bineinteles ca incercasem si sac de dormit, dar...iesea cu totul din el! Si cum era si cu gluga, am incheiat siretul de la git foarte strins, ca sa nu mai iasa din el. Rezultatul...a transpirat cumplit, a inceput zvircoleala, iar eu ...am descheiat-o. Dupa ce 3 ore am stat sa o pazesc sa nu se sugrume! Asa ca....nu am mai repetat povestea! Costumase cu totu" nu am gasit asa de mari...
Dar acum am rezolvat problema! toti suntem fericiti! fetita mea doarme in costum de clown! nu mai are spatele gol, are si botosei...e perfect! Si este si ea fericita! Si am mai comandat la croitor unul mai gros, pentru iarna!
Merge pentru ca nu face noaptea pipi deloc. Acum 2 ani, nu ar fi mers pentru ca mereu se trezea sa o pun la olita...
Cu drag
gabi
Adriana_MS spune:
Buna, fetelor
Chiar asta e si problema noastra, Doamne ce seamana copilasii astia ... :-) Am citi undeva (nu mai stiu exact unde) ceva foarte interesant, ca pana la 2 ani jumate copilasii nu stiu ca le e frig, adica simt ei o stare de discomfort dar nu o constientizeaza. Fetita mea are doi ani, nu vrea sa stea acoperita nici o clipa, o mai pacalesc eu dar imediat simte si atata "pedaleaza" pana e iar dezvelita. Asta-vara nu a fost "bai" dar acum s-a racorit chiar bine si ... asta e. Mi-am propus sa fac din nou ce-am facut iarna trecuta, o culcam cu pijama si inca un rand de hainute mai subtiri si sosetute. Si dormea asa, fara nici o paturica pe ea. Sacul de dormit nu-l suporta si pace buna. Se smiorcaie, se rasuceste, zice " nu pace" (nu-mi place). In schimb Alex, are aproape 5 ani, si sa vezi ce se acopera, nu mai am treaba cu el din punctul asta de vedere. Deci, trebuie sa avem rabdare inca putin si va veni vremea cand vor cere ei sa ii acoperim.
Adriana
Marianar spune:
Vladut doarme in saculet de pe la 4 luni. Pe timpul verii a dormit dezvelit, cand mi se parea mai racoare puneam un cearceaf peste el, cateodata statea invelit cateodata nu, depinde de miscarile pe care le facea , daca se rotea cu cearceaf cu tot asa ramanea pana dimineata . De vreo 3 seri am trecut la saculetul de dormit.
Noi am luat primul saculetul din carrefour si a costat 200.000, iar pe al doilea care este mai mare din Bucur Obor cu 150.000. De curand am vazut in carrefour, toate marimile. Sacii trebuie tigheliti la masina de cusut (niste cusaturi mai dese) ca altfel de face cocolos toata vatelina din ei, eu asa am patit cu primul, dar am reusit sa-l repar. Pe al doilea din start l-am tighelit, avea ceva tighele dar le-am indesit.
ymellda spune:
Andra nu a vrut sa stea niciodata invelita, de cand a inceput sa dea din picioruse, halt paturica. Dar ne imbracam mai bine, punem sosete si... gata !!! Dormim dezveliti !! Oricum, ii seamana lui tat'su, ca si el e la fel.
Alina si Andra
mamamariana spune:
DA! Emi doarme invelita cu o paturica moale de prosopel. O invelesc doar de sub manute in jos si paturica se muleaza perfect pe corp si picioruse si nu nu a dat-o niciodata deoparte. Temperatura in camera ei e constanta de 25 de grade (gratie termostatului de la aerul cond) si o imbrac cu o pijama subtire din bumbac, fara sosetele si doarme toata noaptea invelita.
Numai bine,
Mamamariana
radu_tud spune:
Problema mare cu acoperitul
Paul nu suporta bine caldura. De obicei se dezveleste do paturica.
Am observat ca exista un punct termic sub care se inveleste singur. Are o plapuma de puf in pat iarna sau o paturica vara. De obicei e cald la el in camera, dar daca i se face frig, isi trage plapuma pe el.
L-am gasit de citeva ori invelit pina la git, fara ca noi sa fi facut asta.
Acum sunt niste zile mai friguroase si am dat drumul la caloriferul electric (centrala termica abia am cumparat-o si inca nu e montata).
Siminaf spune:
Nici Deiu al meu nu a dormit invelit de cind s-a nascut, si n-a murit din asta, nici n-a racit! Da' i-am si asigurat caldurica in camera (pina la 26 grade). Parerea mea e ca nu trebuie sa obligi copilul la ceva ce chiar nu-i place si nici nu-i este vital.
In rest, numai bine!
Simina & Andrei (Deiutzu)
gabid spune:
Simonica doarme in sac de dormit decand s-a nascut.Si acum la aproape 2 ani il accepta f.bine.Asa sunt sigura ca e invelita mereu.Paturica o baga sub ea.
Gabi si Simonica.