Copiii voshtri dorm invelitzi?
Raspunsuri - Pagina 4
EDDY spune:
Asha cum am scris shi mai devreme,solutzia optima consider ca ramine sacul de dormit,in cautarea caruia ma aflu inca!Shi ash mai avea de adaugat ceva: Simina,ma bucur nespus ca Deiu al tau nu a racit sau cu atit mai rau,Doamne Fereste,sa moara!Exprimarea asta a ta,m-a lasat cam fara glas dar...it's your choice! Am mai spus intr-un mesaj anterior ca Naomi a racit odata kiar in casa,fara ca vreun membru al familiei sa fie racit shi nu avem termostat la sobe,ca sa putem mentzine temperatura constanta in camere(Nu toata lumea are in casa heater cu termostat!)De aceea eu consider ca NU O OBLIG pe Naomi sa stea invelita ca asha vreau io,ci pentru ca este intr-adevar necesar la temperaturile scazute care sint aici;cit despre faptul ca este vital sau nu...fara suparare:eu am cerut sfaturi sau modalitatzi care sa ma ajute sa imi tzin copilul invelit shi sanatos,nicidecum pareri despre ce cred alte persoane ca ar trebui sa fac sau nu copilului meu!
Sanatate shi tuturor celor ce m-au ajutat cu pareri shi sfaturi utile!
Eddy & Antonia Naomi
tinatache spune:
Voiam sa ma luad putin cu un succes neasteptat: Andra doarme in sac de dormit!!! I l-am pus de disperare ca iar a venit frigul si ea iar era mucoasa. Nu a obiectat deloc!!! Sunt f fericita, deja nu mai e mucoasa si sper sa ramana asa toata iarna. Ne facem si program sa iesim zilnic din casa pe orice vreme, poate devenim mai rezistenti.
Eddy, nu stiu daca ai gasit pana la urma sac de dormit dar daca nu, fa-i dintr-o paturica, ii cosi un fermoar pe mijloc iar colturile de sus le prinzi cu nasturi de marginea paturicii sub brat. Eu am avut un sac de mers la plimbare care era exact asa, dar cu capse. Cand il desfaceam ramanea ca un dreptunghi. Sper ca ai inteles, daca nu iti fac poza dupa el, zau de nu! Stiu cum e sa-ti gasesti puiul cu picioarele reci si nasul mucos dimineata, ufff, sper sa scap! Sanatate multa!
Cristina, mamica cu burtica
nico-dani spune:
NICI DANUT NU ADOARME INVELIT DAR DUPA 5-10 MINUTE REUSESC SA II PUN PATURICA , BINEINTELES CA NU ESTE DE AJUNS DAR MERGE SI CALORIFERUL.AVEM INSA O ALTA PROBLEMA: NU DORME DECAT IN CARUCIORUL INTINS SI NU II PLACE NICI IN PATUT ,NICI IN PAT CU MAMI SI TATI.
DACA AVETI SUGESTIISI PENTRU NOI LE ASTEPTAM MAI ALES CA ARE 10 LUNI SI 2 SAPTAMANI SI ESTE CAT CARUCIORUL!
khristin spune:
Yasmine nu suporta sa fie invelita! S-a nascut iarna si de mica nu a stat invelita, e mai calita din fire ...asa ca nici nu mai incercam...ii reglam temperatura de asa natura incat nici nu are nevoie!Asta ca sa nu mai vorbim de ceva pe cap, ceea ce este exclus in cazul ei....sa vedem ce-o mai fi in iarna asta....:)
Cristina
nico-dani spune:
NOI AVEM ALTA PROBLEMA, CA PE ASTE AM REZOLVAT-O:DUPA 5-10 MINUTELE REUSESC SA IL INVELESC PE PUIUCUL MEU DANUT DE 10 LUNI SI 2 SAPTAMANI.PROBLEME ESTE CA NU VREA SA DOARMA DECAT IN CARUCIORUL LUI, INTINS IN CARE L-AM LEGANAT SA ADOARMA DE CAND ERA BEBELUS (CA ACUM ESTE UN BARBATEL ADEVARAT)!NU VREA SA DOARMA NICI IN PATUT , NICI IN PAT CU MAMI SI TATI DE CARE DE ALTFEL ESTE FOARTE APROPIAT SI MEREU NE ARATA CA NE IUBESTE !ASTEPT SFATURI CAT MAI REPEDE CA APROAPE NU MAI INCAPE IN CARUCIOR!!!
parpalak spune:
Eddy, noi avem un sac de dormit care chiar asa arata, ca un sac, si se prinde in doi nasturi pe umeri (e decoltat la git si un pic la ceafa). Materialul e pufulos, cred ca merge sa-i faci din orice paturica pentru copii.
nico-dani, incearca sa-l pui in patut dupa ce adoarme in carucior. Banuiesc ca dupa o vreme de trezire in patut n-o sa mai fie asa tragedie sa si adoarma acolo.
Sanatate la bebei si mamici.
EDDY spune:
N-am gasit sac de dormit shi cred ca renuntz sa-l mai caut,deoarece peste tot unde am intrebat,am fost privita ca un alien,adica la copil de 1 an,io mai vreau asha ceva???In skimb,nu renuntz la ideea de a-i face kiar eu ceva asemanator!Cristina,daca vrei sa-tzi faci mila shi de mine shi sa-mi trimitzi o pozica de la sacul ala al tau,sint gata de cinste oricind !Asha,in mare,am io ceva in cap legat de cum ar trebui sa arate dar parca nu mi-ar strica shi un sample.Shi mai am o intrebare,poate traznita dar totushi o formulez:daca Naomi se tot suceshte,intoarce shi mishuna prin pat in timpul noptzii,sacul asta nu o va impiedica sa ishi continue activitatea shi sa se trezeasca nemultzumita ?
Parpalak,asha am shi io multe paturici pufuloase shi dupa cum am masurat,ar incapea Naomica lejer intr-una din ele facuta sac.
shi pentru voi !
Eddy & Antonia Naomi
tinatache spune:
ce sa-ti spun... uite ca Andra are 1 an jumate si abia am pus-o in sac si tare bine e. Daca se va supara ca nu mai poate circula in timpul noptii sa nu cumva sa renunti, las-o ca orice invat are si dezvat. Dar eu iti doresc sa fie la fel de usor ca si la noi, ca si eu eram speriata si nu a avut nik. Hai ca fac poze si iti trimit pe email. pupici. pa.pa.
tinatache spune:
uite aici poza clara, zic eu:
http://www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/Q_BrowseProduct-Start;sid=Bn2AhHMgPa2ApExHM1cskBBolNmAT13NipU=?CategoryName=500435&AAID=100000011417&ProductPage=2