Copiii voshtri dorm invelitzi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Azi, dupa-amiaza, Stefan a dormit 2 ore jumatate in sac, fiind pentru prima data cand a dormit asa. Se pare ca i-a placut foarte mult, nu s-ar fi trezit asa de "repede" daca nu i-ar fi fost foame.
Si acum face nani tot in sac. Se pare ca asta este solutia. Incearca si tu, cine stie?
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Noi dormim in sac de dormit, dar de la 2 luni, schimbat in functie de capricile vremii. Cat a fost cald tare am culcat-o doar in body, iar acum nu-i mai prea convine in sac. Se trezeste pe la 3 noaptea si se agita tare, ii desfac fermoarul, da de cateva ori libera din picioare, apoi adoarme la loc.
De acoperit nici nu poate fi vorba ... eventual daca lipim patura de ea ( Doamne fereste, ce am stat a zice!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Fiindca nu ne place sa dormim inveliti DELOC am hotarat sa-i pun pijamaluta + caciulita, iar invelitul este sporadic.
La 10 luni si jumatate suntem foarte mari si foarte individualisti.
Asa ca nu ramane decat sa se trezeazsca mami cat mai des si sa vada daca imi este bine.
Deci, mamicutelor faceti cum faceti ca sa fiti cat mai putin odihnite pentru ca noi ne bazam pe voi.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eddy....nici Mihai cand era mik nu statea invelit.Insa de pe la 4-5 ani a inceput sa-si traga singur pe el plapuma.
Cat a fost mik eu pe atunci nu am gasit alta solutie decat sa-l imbrac mai gros.
Dar vreau sa le intreb pe fetele din romanika de unde iau sacii astia de durmit?????de la articolesportive??sau ce gen de magazine????
te pup eddu si pe micutza naomi!!!

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

nici noi nu dormim inveliti, de cand ne-am nascut, iar caciula este tabu (iarna daca ii puneam caciula sa iesim afara, trebuia sa iesim repede din casa ca altfel incepea sa planga); mi-a fost destul de greu sa accept asta, dar inca de cand avea cateva zile, se misca pana se dezvelea si (cand a mai crecut) mishuna prin tot patul; am imbracat-o destul cat sa nu-i fie frig (nu era infofolita) si am lasat-o in pace; acum, de cand s-a mai racorit vremea, a inceput sa mai accepte paturica; parerea mea e sa lasam copiii in pace si sa gasim solutii pe care sa le accepte si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ca sa va dati seama ce fel de sac de dormit folosim accesati site-ul bebelusultau.ro si vedeti, insa acolo este cu 350.000, iar eu l-am luat cu 150.000.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ierima spune:

Avem deja 2 ani si 9 luni si de pe la 8 luni nu mai dormim invelite de nici o culoare.
Dupa ce am epuizat toate solutiile, pe vara am lasat-o balta, iar iarna o bag la sacut. Singura grija pe care o am e ca spatele sa nu-i fie gol asa ca avem pentru dormit ceva salopeta cu un tricou. Se pare ca de 2 ani nu am avut de suferit deloc din acesta cauza, asa ca pentru noi problema e rezolvata, nu ne mai facem probleme, mai ales ca ei fiind asa micuti, inimioara lor bate foarte repede si organismul sa incalzeste foarte bine, deci eu cred ca nu au nevoie sa fie inveliti; am avut si cazuri cand i-a fost frig si a spus-o singura, dar bineinteles era ceva mai mare.
Incercati sa observati si voi: cu cat le e mai racoare(in jur de 20°C) cu atat dorm mai bine; si asta mai ales vara.

Livia si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nick51 spune:

quote:
Originally posted by korinna

Eddy....nici Mihai cand era mik nu statea invelit.Insa de pe la 4-5 ani a inceput sa-si traga singur pe el plapuma.
Cat a fost mik eu pe atunci nu am gasit alta solutie decat sa-l imbrac mai gros.
Dar vreau sa le intreb pe fetele din romanika de unde iau sacii astia de durmit?????de la articolesportive??sau ce gen de magazine????
te pup eddu si pe micutza naomi!!!

KORINA mamica x 2

Sacii de dormit pentru bebelusi se gasesc la orice magazin cu imbracaminte pentru copii.
Sunt din Ploiesti si am gasit de ex. la un magazin "CAM" unde sunt lucrusoare de bb-i, mobilier, jucarii. sacul pe care l-am vazut cu 385.000 lei il vezi pe site-ul reclama la 350.000 lei "mondocarp" firma.

Nicoleta, mamica lui Andrei

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Si noi avem probleme cu acoperitul. Melany de la 4 luni iarna dormit cu sacusor, iar vara trevuta cu body si inca o salopeta cupantaloni scurti, daor sa ii acopere spatele. Anul asta i-am facut efectiv un sacusor fara sa fie cusut jos dar a trebuit sa il prind cumva intre picioare. Si cu caciulita si ciorapeii avem probleme. Cum era cald cind s-a nascut nu i-am pus caciulita si s-a obisnuit asa. Ciorapeii nu ii accepta, iar pantofii daca isi poate scoate, se descalta singura. Acum avem o alta problema, ne si dezbracam.
Eddy, in legatura cu sacusor, chiar azi am fost la Akachan si am vazut ca si acolo sint doar ca nu sint inchise jos, adica au forma unei veste lungi. Nu stiu cum sta copilul in el, nu se ridica in sus cind doarme?
Delia & Melany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Cit-ai gashca de mamici cu copkii "neacoperitzi"!!!Da,io am fost astazi intr-un orashel mai mare,in cautarea mult-doritului sac de dormit shi dupa ce am batut timp de peste 4 ore nu-mi mai amintesc,cite magazine,m-am intors acasa tot cu mina goala !Bine,nu ca n-ash fi umplut portbagajul shi partea de banketa libera din spate a mashinii cu altele ,ca doar saptamina viitoare ne sarbatorim ,dar NU am gasit ceea ce cautam.Am gasit numai un gen de vesta lunga,din paturica,cu fermoar pe mijloc,dar mi se pare ineficient la stilul de a dormi pe care il are Naomi shi mai ales ca daca vreau,ii pot face kiar eu ceva asemanator din gramada de paturici de diferite dimensiuni ce le am noi-noutze in casa,in loc sa arunk 8000 de yeni pe una din magazin.Bubi,in catalogul de la Akachan din primavara,aveau ceva gen sac de dormit dar era mult prea gros,cu gluga shi blanitza ca salopetele de iarna ce le folosesc pentru afara.Pai doar n-o sa culc copkilu' incotoshmanat in halu' ala!
Cit despre vesta aia,asta-i tot ce am gasit shi io shi este aiurea rau sa imbraci un copil noaptea cu asha ceva.Parerea mea.
Danis,ar trebui sa o vezi pe Naomi cum face cind intentzionez sa-i pun ceva pe cap(batic sau esharfa)!Pai mai bine fugi decit sa insishti caci altfel toata ziua devine un calvar.Shi am mai vazut ceva:de cite ori incerc sa-i pun unuia dintre ursuletzii ei Pooh,ciorapei in picioare sau o bandana pe cap,vine shi Naomi fuga shi ii smulge accesoriile intr-o secunda!Io ma gindesc,ca ori vrea sa spuna ca respectivele lucruri sint ale ei,ori este convinsa ca daca ei nu-i place sa le poarte,nici pretenului Pooh nu-i place
In rest,fetelor...nu-mi ramine decit sa mai "forez" in alte zone dupa sac de dormit sau sa o imbrac mai gros,ceea ce nu-mi suride deloc.Asha cum nici mie nu-mi place sa dorm decit in pijama,fara alte maieuri,bluze,etc,cred ca nici ei nu-i place sa doarma ca un pui de urs dar n-am incotro,mai ales ca azi dimineatza erau afara numa' 5 grade;shi este abia inceput de Septembrie.Nici nu vreau sa ma gindesc la frigul ce va veni odata cu iarna !Norok,ca aproape 2 luni le v-om petrece acasa la Romanika

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput