retete din italia-partea II

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adamalex spune:

Ciao si bine ai venit
Eu nu prea folosesc piscoturi pun bucati de
ciambella am dat reteta.
Piscorurile aici sint in comert si se chiama savoiardi.
Nu stiu in RO, am o reteta ti-o voi posta trebuie sa o caut,
ca nu imi aduc aminte dozele, eu in bucatarie fac deobicei
totul la ochi.
Voi reveni cu reteta.
Ciao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Alex, Savoiardi am si eu(cumparate)iar Mascarpone am luat Exquisa.Nu stiu insa cantitatea de piscoturi si tare as vrea sa fac si eu Tiramisu (am citit reteta ta).Multumesc mult, mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adamalex spune:

Ciao,
cantitatea de savoiardi este in basa a cit
tiramisł vrei sa faci, de obicei se fac 2 rinduri
de savoiardi. Eu pentru 8 persoane pun cam 400 gr
de savoiardi.
Ciao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Alex, inca o intrebare si gata.La 400 g Savoiardi ajunge crema facuta din 200 g mascarpone, etc pe care ai postat-o tu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Merci, Alex!!!
Voi incerca cu siguranta retetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adamalex spune:

Ciao Tilis
cred ca miine iti voi posta alte retete de aperitive
tot care se pot prepara citeva zile inainte pacat ca
nu sint in RO la nunta ta mi-ar face placere sa fac eu
de mincare dar am prea multe lucruri in acea perioada
sint incarcat de o multime de intilniri :(
Anul trecut am facut un bufet de 20 metri patrati a fost
o frumusete am facut fotografi si sti ce s-a intimplat?
Copilul a deschis masina si s-a dus balta tot bufetul meu
mai am citeva fotografi de la un alt bufet o sa le pun pe
site la o adresa ce iti voi comunica ca sa vezi ce porcaro...
glumesc, fac eu...
Ciao.
Mimitzu labor day s-a cam lungit nu te aud de mult...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adamalex spune:

Ciao Tilis
link cu 3 foto de la bufet ce l-am facut pentru
crezima lui Lorenzo.
Meniul este compus din 52 de tipuri de mincare.
http://www.delfinablu.it/bufet/foto.html
Ciao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Doamne, Alex, toata mancarea aia ai gatit-o tu??? Ai o familie frumoasa,sa fiti sanatosi si fericiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsa_ro spune:

Alex,stii cumva si reteta pentru vitello tonnato?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adamalex spune:

Ciao
sigur abia am un pic de timp ti-o postez,
trebuie sa imi scri, pt ca nu am inteles
de unde scri daca gasesti acciughe este
un tip de peste albastru, altfel trebuie sa
cumperi sosul tonnat.
Ciao.

Mergi la inceput