despre tzarani
Raspunsuri - Pagina 5
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina_nz [quote]citat din mesajul lui lara_c Dar daca o vad pe .... si pe Adriana cu toc cui prin mocirla....ce pot sa zic.?? |
Zici acelasi lucru pe care ar trebui sa-l zici si de Adriana de la oras care se duce la piata in tocuri si isi plimba stiletele si fusta de-o palma printre tarabe.
Si la fel si despre Adriana de la mall cu cizmulite cu blanita in august, haine cu 3 stilri diferite de animal print si boita cu albastru la oki de rivalizeaza cu albastrul infinit din cantec...
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
Bravo Silvia, ai dreptate...am scris putin mai jos...
Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars
beshter spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lara_c
Bravo Silvia, ai dreptate...am scris putin mai jos... |
Mie cel mai mult imi place combinatia de pantaloni negri stramti (sau blugi) si cizme albe. Eventual pe mocirla si ciorofleaca.
danat spune:
Prostul gust si topenia s-au mutat si se regasesc mult mai mult la oras (si prin mall-uri mai ales ) decat la tzara
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
Rufus spune:
citat din mesajul lui petra Marina, tu esti moderatoare pe acest subiect? Te rog sa nu te superi pentru intrebare dar am vazut ca te-ai aprins cam tare si t-i s-a pus pata pe creionul albastru, si barca din fibra de sticla. |
Eu zic ca Marina are dreptul sa se aprinda ca orice om, are dreptul la opinie. Moderarea e una, parerea e alta. Si nu cred ca a sarit calul. petra, scuze, te-am citat pe tine, dar era o chestie pe care voiam sa o spun de mult...
Dar tot vreau, Marina, sa te intreb, de ce nu esti de acord cu mesajul lui jade (asta daca a vrut sa transmita unul, ca nu-i musai), de ce crezi ca pantofi cu toc in praf e progres si de ce crezi ca progresul, in atare conditii, e ceva bun. Doar asa, ca, teoretic, progresam?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
beshter spune:
citat din mesajul lui Rufus de ce crezi ca progresul, in atare conditii, e ceva bun. |
Generalizand, simplificand si bagand sub radical, progresul e ceva 'bun' si regresul e ceva 'rau'.
Ramane de vazut si dezbatut daca pantofii cu stiletto heels in mocirla sunt emblematici pentru satul romanesc din anii 2000 si/sau daca reprezinta vreun progres.
Rufus spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Generalizand, simplificand si bagand sub radical, progresul e ceva 'bun' si regresul e ceva 'rau'. |
Da, insa in orice domeniu recunoastem ca exista exemple de progres"rau"...
Ca sa nu mai vorbim ce fericire e cand boala regreseaza...
beshter spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Da, insa in orice domeniu recunoastem ca exista exemple de progres"rau"... Ca sa nu mai vorbim ce fericire e cand boala regreseaza... |
In domeniul meu e mai greu sa gasesc exemple de progres 'rau'.
A, daca vorbim 'metaforic' atunci orice devine orice altceva.
b.nica spune:
Eu mai sper ca va veni un moment in care se vor intoarce la radacini si la intelepciunea milenara de la sate,taranii.
Cultivati si cititi vor intelege mesajele pe care le poarta traditiile si minunatele costume taranesti.
Este suficient sa urmaresti superbele emisiuni ale lui Grigore Lese pe TVR;ti se furnica pielea si iti dau lacrimile cand le urmaresti!
Rufus spune:
citat din mesajul lui b.nica Eu mai sper ca va veni un moment in care se vor intoarce la radacini si la intelepciunea milenara de la sate,taranii. |
Las' ca mai e putin si ne intoarcem cu totii la radacini, ca stiti bine cat de eficient e cate un reset, cateodata...
Cred ca exact asta ma sperie pe mine legat de "progresul" taranului: mai aveam si noi o unitate de masura a intelepciunii si buneicuviinte. Nu ma deranjeaza apa curenta si canalizarea, dar ma ingrozeste uniformizarea (in jos) a valorilor.