Malpraxis la Policlinica PULS MEDICA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biankpopescu spune:

Am observat ca si moderatorul aproba ce vrea...

Mergi la inceput

Draga "XIO", numele meu este Bianca, nu biank, asta e id (+popescu). Ma rog, eu fiind jurnalist sunt atenta la orice detaliu.
Hai sa te lamuresc: eu provin dintr-o familie de medici si nu ma intreba de ce nu m-au tratat ei. Ce vad eu e faptul ca tu incerci sa-ti faci practica pe-aici, sa interoghezi oamenii ce au avut si cum s-au tratat. Ei bine, eu fiind ziarista, te "invart" cum vreau eu. Deci cu mine nu merge!
Nu stiu cum e pe la voi, in provincie, dar la noi in Bucuresti ca jurnalist tre' sa ai minim 3 motive sa acuzi pe cineva de ceva. Deci crede-ma si e cea mai simpla explicatie : NU-mi permit sa-mi fac meseria la misto, deci nici sa acuz pe cineva neintemeiat!
M-am consultat cu medici neutri, care din prima au ghicit boala si tratamentul!
Felicitari ca ti-ai gasit un mod de a face practica, dar pe mine nu conta, am experienta in domeniu...

Am si eu o intrebare: te vad membra demult pe sit-ul asta: tu de cand pana cand faci facultatea asta de medicina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Biank chiar exagerezi cu replicile astea, Xio nu a vrut decat sa iti dea un sfat si pt asta avea nevoie de detalii. De ce ai deschis un subiect pe tema asta ? Doar sa avem ce citi? stai linistita ca avem.
Xio vine in ajutor oricand si cu buna credinta ca toti de pe aici, dar tu esti cam noua nu ai de unde sa stii. Si ca jurnalist....ar trebui sa ai alta atitudine, cred ca esti in presa de scandal.

Xio lasa-o balta ca nu ai cu cine !

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Pentru "Crinutz" cu dadicatie spaciala de la biank mare, sa traiasca!

1. Ma cheama Bianca, nu biank (in limba romana nu exista numele "biank", asta fiind doar o parte a unui ID, macar daca-l foloseai in totalitate aveai o scuza).
2. Cred ca tu si XIO vorbiti aceeasi limba, nu-ti zic care, ca sigur te vei "ataca", cum in anumite "boli" organismul se ataca pe sine: nu intelegi, e greu, iti zic eu!
3. Eu n-am timp "sa latru" pe-aici despre vrute si nevrute, eu am vrut doar sa va anunt si pe voi, cei din Bucuresti, nu provincia, ce se intampla la PULS MEDICA si sa-i ocoliti!
4. Deie Domnu' Bunutu' sa vi se intample si voua , ca numa atunci o
sa creada Toma ala, careee...? Parca necredinciosu', nu?
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

biank, foarte urata atitudine!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Mara, pe tine te inteleg, dar Matei cati ani are sa discearna situatia?
Sunteti mortale, pe bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

uite ca iti aprob eu toate mesajele asa ca sa se lamureasca toata lumea cam care e stilul casei...agresiv si fara argumente, tipic pentru o mare parte a jurnalismului romanesc din pacate . Ceea ce faci tu aici e denigrare nu informare.

Mergi la inceput

Marina, daca tu nu stiai, iti spun eu: in zilele noastre, ai dreptul sa-ti spui parerea oriunde, oricare ar fi, ca de-aia sunt forumuri si discutii libere, sa-ti spui parearea personala, chiar daca ea coincide sau nu convine cuiva, dar nu sunt obligata de nimeni s-o dovedesc oriunde!

Inteles?
Si eu pot sa-ti spun sa ai alta atitudine ca moderator, insusi prin traducerea cuvantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui biankpopescu

Mara, pe tine te inteleg, dar Matei cati ani are sa discearna situatia?
Sunteti mortale, pe bune...

Esti total deplasata si mai bine te-ai intoarce sa scrii articole, aici nu asa se discuta. Ai nimerit gresit forumul.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Cred ca copilul tau de cativa ani e deplasat daca stie sa-si spuna parerea despre asa ceva la varsta lui, nu eu...sau ii esti "administrator" pana la varsta de 18 ani si-i semnezi in loc?!

Mergi la inceput