Malpraxis la Policlinica PULS MEDICA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Petra daca ai de comentat la subiect te rog sa comentezi....daca nu te-as ruga sa lasi balta atacurile la adresa lui Xio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankpopescu spune:

Acum e tarziu pt. sfaturi si dupa cum v-am mai spus, nu-mi pun "bolile" pe forumuri, ca acum are cine sa-mi dea sfaturi si nu numai atat.
Vroiam din buna-credinta sa va ajut si pe voi, sa aveti grija si ...am mai invatat ceva din chestia asta!

Cat despre ce s-a intamplat, n-am obiceiul sa las lucrurile suspendate: cu orice pret, dreptatea mea va fi recunoscuta!

Va pup pe toate si multa sana......!!!
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Biank,pai daca nu ne dai detalii cum putem stii care e problema si daca ai sau nu dreptate?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Iar asta pt. XIO:
DRAGA MEA COLEGA DE FORUM, REFERITOR LA CEEA CE AI SPUS TU CU MEDICII, E O ABERATIE, PT. CA EL , DACA SI-A ales meseria asta, asta va face, nu va renunta sa incerce, ca in prostia lui, el crede ca face si fata.
Stiu ca am sanse sa-i dau in judecata, sanse sa-i dai in judecata are oricine , probabil ai vrut sa zici ca am sanse sa si castig, asta voi si face, nu trebuie sa-mi sugereze nimeni, iara daca stiam ca ma poti ajuta cu sfaturi, nici nu mai chemam salvarea , intram aici si te consultam pe tine, numai ca eu nu ma tratez "dupa ureche" sau "dupa forum".
Oricum meseria mea este de jurnalist, asa ca...ai incredre in mine, te rooog!

Mergi la inceput

Multumesc mult Petra pt. raspuns, urari si incurajari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biankpopescu

Iar asta pt. XIO:
DRAGA MEA COLEGA DE FORUM, REFERITOR LA CEEA CE AI SPUS TU CU MEDICII, E O ABERATIE, PT. CA EL , DACA SI-A ales meseria asta, asta va face, nu va renunta sa incerce, ca in prostia lui, el crede ca face si fata.
Stiu ca am sanse sa-i dau in judecata, sanse sa-i dai in judecata are oricine , probabil ai vrut sa zici ca am sanse sa si castig, asta voi si face, nu trebuie sa-mi sugereze nimeni, iara daca stiam ca ma poti ajuta cu sfaturi, nici nu mai chemam salvarea , intram aici si te consultam pe tine, numai ca eu nu ma tratez "dupa ureche" sau "dupa forum".
Oricum meseria mea este de jurnalist, asa ca...ai incredre in mine, te rooog!

haaaa?
Iti sugeram sa ne spui si noua despre ce este vorba pt ca mie daca nu-mi place de mecanicul meu intru pe forum si pun sa nu mai mearga nimeni la el. Asta asa, superficial.
Si iti mai sugeram asta , ca probabil vroiai sa te ajutam cu o idee, dupa cum ti-a scris delsim , la prima vedere nici tu nu ai procedat bine.
conultatii online inca nu dam pe aici , si nici urgente nu suntem

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si draga biank nu zice nimeni ca nu ai sanse sa castigi...ceea ce pot spune cu siguranta este ca daca nu incerci cu siguranta nu o sa obtii nimic

Mergi la inceput

Eu ma retrag, ca am treaba. Vad ca voi aveti mai mult timp si stati mai mult online pe-aici. Diagnosticul meu nu ti-l fac tie cunoscut, XIO, ca nu ai calitatea sa-l stii. Sau in calitate de ce mi-l ceri? Ai competenta? NU cred, adica sigur nu!
Eu am vrut sa va informez si pe voi, atat...Daca nu credeti, nu aveti decat sa mai dati un search pe google (sper ca se stie ce reprezinta, cu malpraxis Puls SI VETI MAI GASI ACOLO PARERI!).
Eu l-am dat prea tarziu, din pacate pt. mine!

Eu inchei aici, voi continuati cu ce vreti...va voi tine la curent cu ceea ce voi obtine pe viitor!

Mergi la inceput

Bianka, eu sunt mai curioasa din fire si pt. ca ma preocupa domeniul medical si cazurile interesante , pentru ca tu ai facut o acuzatie si ma asteptam sa o sustii cu ceva argumente daca tot ai scris , nu?

In calitate de viitor medic te-am intrebat, si da , am competenta nu sa te tratez , dar sa inteleg despre ce este vorba si sa-ti spun cine unde a gresit.
Nu stiam ca trebuie sa ne iei tu la intrebari in calitate de ce indraznim sa-ti punem intrebari din moment ce tu ai deschis acest topic.

Cred ca orice om e curios, nu doar eu ca's studenta sau altii ca sunt doctori.

NU vad ce e atat de secretos la boala ta din moment ce ai fost foarte lejera in alte descrieri si din moment ce nu te cunoaste nimeni.
Puteai sa spui ca ai o afectiune pulmonara care s-a manifestat prin simptomatologia x y z , si care afost investigata prin abc , si ai fost diagnosticata cu boala la plaman.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Mai XIO, eu provin dintr-o familie de medici, deci nu-mi da tu mie lectii de medicina. Daca vrei sa inveti, eu te felicit ca ti-ai gasit o metoda buna de a interoga oamenii pe forumuri despre ce au avut si cu ce s-au tratat, dar la mine nu e cazul...sunt jurnalist si te "invart: cum vreau eu! Sau esti cumva "dreptul judecator" si n-am stiut noi?
Eu pot sa-ti repet ca: nu-mi permit sa scriu ceva neadevarat. Si-ti si explic de ce: e simplu; nu stiu cum e la voi in priovincie, dar la noi, daca gresesti ca jurnalist, "platesti de te indoi"...si nu-mi permit sa-mi fac meseria la misto!
Iara daca stai un pic si gandesti si te vad "mare forumista" pe-aici, asta ca replica la ce-ai dat tu cu numele meu, daca Claudia Stefania BALA da un serach pe google dupa numele ei va stii clar despre cine e vorba, ca doar ea stie pe cine a tratat, nu?
Eu cred ca n-are sens sa continuam, eu n-am timp de asa ceva, pot sa te asigur doar ca sunt o profesionista inainte de toate si chiar nu-mi permit sa acuz pe cineva fara ATENTIEEE!!! minim 3 motive!
Deci...daca tu-ti faci practica la medicina pe aici, fa-ti-o, eu am articole de scris!
Seara buna!

Mergi la inceput