Se vede ca esti jurnalista, esti teribil de agresiva! Si ca orice jurnalist care se respecta , intri pe un forum , arunci cu noroi in cineva , nu esti dispusa sa dai detalii, dar te astepti ca toata lumea sa aiba incredere in ceea ce spui tu si gata.Fara argumente , fara nimic. Tipic pentru presa romaneasca!
aici ai dreptate, nu prea mi-am facut datoria de moderator, trebuia sa-ti fi inchis subiectul de pe la a doua postare. Dar am zis sa te las sa-ti spui oful. In rest ramane cum am stabilit, acuzatii fara nici un argument, agresivitate, ironii la adresa semnaturii unui membru care are trecut si numele copilului pe semnatura automata (apropo 80% din forum o are, esti pe DespreCopii)si in plus afirmatia cu nu stiu cum e la voi in provincie "dar la noi in Bucuresti". Asta nu stiu cum sa o iau ca pe o calomnie sau ca pe o gluma. Eu una inca mai rad cu gura pana la urechi.
Vorbind serios este plin forumul de subiecte despre medici si nu au fost niciodata cenzurate sau luate peste picior. Dar cum am mai zis impresia cu care am ramas eu personal citind povestea ta este ca denigrezi un om fara nici un argument.
Asta imi scapase cand am scris mesajul de mai sus. Drept care inchid subiectul si ii acord Doamnei Jurnaliste Bianca Popescu si o bulina rosie.
Citat: |
citat din mesajul lui biankpopescu Cred ca copilul tau de cativa ani e deplasat daca stie sa-si spuna parerea despre asa ceva la varsta lui, nu eu...sau ii esti "administrator" pana la varsta de 18 ani si-i semnezi in loc?! |