hipospadias(9)
Raspunsuri - Pagina 5
CrisAndy spune:
Buna.
Multumesc pentru raspuns Roxana, dar mai am o problema: noua dl. prof. ne-a spus ca ne mai vedem tocmai in iunie pentru interventia urmatoare iar dl. dr. Costin nu ne-a spus nimic de control, nici pe biletul de externare nu scrie nimic. Cand l-am intrebat cand ii scoate firele (se vad firele de la cusatura) mi-a apus ca vor pica singure. Deci crezi ca mai bine il sun pe dr. Costin?
Filofteia ti-am dat "add".
Theooo aceeasi problema o aveam si eu ma gandeam cum va dormi el acolo caci el nu doarme daca in patutul lui si acum cand ne-am intors am alta problema: nu mai vrea sa doarma singur, vrea cu mine.
Cristina si Andrei (11.02.2007)
theooo spune:
multumesc pt raspuns roxana si crisandy . ma ajuta mult raspunsurile voastre.cred ca am sa incerc si eu metoda cu 2 pampersi.
pt operatie, noi am fost la recomandarea unei prietene(doctor si ea) la dr.radu balanescu. face parte din echipa dr.basca.
sper sa fie bine.
roxana, nu pot sa-ti trimit un pm,cica nu accepti mesaje private.o sa mai incerc.
maine dimineata ma duc cu bebe la control.
cum se poate evita stenoza si fistula?
roxana c. spune:
Makaua, ma bucur ca sunteti bine.De Nicpop stii ceva, baietelul ei este bine?
Crisandy, cel mai bine este sa suni si sa intrebi. Normal ca nu vei tine copilul nespalat pana in iunie. Firele vor pica singure, vei vedea.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Roxxy80 spune:
Pe noi ne mai tineti minte? Nu am mai intrat de ceva vreme.
Azi am fost la control la dr Basca, mai mult pt stabilirea urmatoarei operatii, adica cea de coborare a testicolului.
Dl doctor a fost incantat de cum s-a refacut dupa operatia de hipospadias. Adevarul e ca reusisem si eu acum 2 zile, dupa vreo 2 luni, sa-i vad iar jetul si am fost incantata: continuu, grosime normala.
Pe 9 februarie mergem la analize iar operatia va avea loc pe 10 sau pe 11. O sa-l si decaloteze ca lumea dupa ce-l anesteziaza.
Stiti cumva daca se mai interneaza cineva atunci din gasca de pe forum?
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+
filofteia spune:
Citat: |
Filofteia ti-am dat "add". |
CrisAndy ...n-am inteles ca mi-ai dat...
Ma bucur ca lucrurile merg bine si se poate ca sa cada singure firele de la cusatura...dar nu v-a chemat peste o saptamana la control??? Poate ar fi bine sa-l suni pe acest dr. Costin.
Roxy ...sarcina usoara si bebe sanatos...poate o fetita.
Operatia pentru coborarea testicolului este mai usoara. Imi pare bine ca v-ati recuperat bine dupa hipospadias.
Citat: |
Baietelul meu a avut o singura taietura (cea de la puta) pe unde au fost coborate testicolele si scoasa hernia. |
Makaua ...foarte interesant. Stenoza cine v-a rezolvat-o? Si a doua operatie intra in aceeasi bani?
Ma bucur pentru voi ca sunteti bine.
Roxana pe baricade ca de obicei .
Theoo bafta la operatie si din pacate nimeni nu stie cum pot fi evitate complicatiile. Se pare ca totusi consumul de lichide multe ajuta.
roxana c. spune:
Emilia, am uitat sa te intreb: ce-a facut Adi joia trecuta? Cum s-a descurcat? Nu am putut sa ma uit ca am fost la medicul de familie la ora aia cu toti 3( gripati, gripa care am luat-o toti din casa)
Roxxi, sarcina usoara, fara probleme, si un bebe sanatos, daca se poate fetita( cred ca asta va doriti)....daca nu...ce-o fi, sa fie sanatos.
Theoooo, scrie-mi pe mail: roxana_cucuian@yahoo.com nu stiu de ce nu pot primi mesaje, si nici n-am timp sa stau sa butonez pe-acolo.
Roxxy80 spune:
Va multumesc, fetelor, pentru urari. Nu ne dorim neaparat fetita. Ne dorim un copil sanatos si atat .
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+
theooo spune:
roxana, la adresa ta de mail lipseste ceva. intre nume este underline? sau este legat numele pt ca cu spatiu nu merge.
pe 9 feb ne-a programat si pe noi la operatie. doamne ajuta !
multumesc si filofteei pt raspuns.
roxana c. spune:
E liniuta d-aia jos, uite de asta:_