hipospadias(9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capsunica07 spune:

La data nasterii e anul 2008, normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Gata, am modificat.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiton spune:

buna, mamicilor!
am un baietel de 1 luna si 2 sapt. cu hypospadias.
imi puteti spune si mie ceva despre operatorii de la noi sau despre prof. hadidastept un semn de la voi.
prof hadidi spune ca trebuie operat la 1 an pentru regenerarea mai rapida a tesuturilor.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiton spune:

buna, Monituta!
si eu sunt din iasi si poate luam legatura, daca nu te deranjeaza!
ce stii despre prof. hadidi de la zalau? de fapt, din egipt, dar care opereaza la zalau!
eu una am cautat pe net si se pare ca este bun!
m-am interesat si in egipt la niste cunostinte medici care mi-au confirmat ca este un medic foarte foarte cautat.
ma nedumereste faptul ca opereaza in zalau si de ce nu in bucuresti?????
si mai este o problema, daca la zalau au aparatura si conditii pentru operarea hs?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Buna, Anamiton! Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiton spune:

buna, roxana!
spune si mie, te rog, ce operatori buni sunt la noi in tara!
tot incerc sa aflu de la voi dar vad ca nu prea rapsundeti...
va rog, mai dati-mi si mie sfaturi, ca sunt utile!
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Anamiton, tocmai am citit intrebarile puse pe alt site, cred ca tot de tine.
Ce sa-ti spun, baietelul meu a fost operat de dr. Basca,pe 12 luna asta( joi) are 1 an de la operatie, deocamdata e ok, trebuie sa mergem la control la sfarsitul lunii . Daca vrei si alte informatii...cu cea mai mare placere iti dau, intreaba la obiect, pur si simplu.

La noi in tara, la Zalau, vine si dr. Hadidi, care din ce am inteles colaboreaza cu un medic de acolo, imi scapa numele acum. Prea multe informatii despre cum decurg lucrurile acolo n-avem, au fost 2 mamici de pe aici, de pe forum, care nu au mai scris nimic de ceva vreme.
In schimb am citit pe un alt site despre Hadidi si se pare ca are un procent destul de mare de reusite. Cred ca stii despre ce site e vorba, daca nu....spune ca-ti dau linkul.



Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Anamiton tu ai scris si aici? http://groups.yahoo.com/group/mumswithhypospadiaskids/message/8032
caci aveam de gand sa te invit pe desprecopii.

Sa-ti traiasca baietelul si in primul rand te sfatuiesc sa te relaxezi un pic , caci lucrurile se vor rezolva.

Sfaturi...ce anume sfaturi doresti...daca citesti din urma afli multe lucruri interesante si de bine si de rau... Daca doresti sa stii ceva anume, nu ezita sa intrebi.

Eu il recomand pe dr. Basca...am fost la cei mai buni din Romania si ni se dadeau minim doua operatii, iar dr. Basca a fost singurul care a spus ca va incerca intr-una si a si reusit... un hipospadias median cu curbura severa. Au trecut 5 ani de atunci si baietelul meu este bine.
Are in jur de 50 de ani si a facut mii de operatii de hipospadias, in nici un caz nu-si face mana pe copii nostrii, este recunoscut ca cel mai bun din europa de est. Dar fiecare are si esecurile lui.
Asteptam intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Poate pe prima pagina ar trebui trecut si dr. Haididi cu nr / adresa de mail persoana de contact la Zalau... Poate fetele care s-au operat acolo ne mai spun ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margine505 spune:

Buna tuturor,
am si eu un baietel - Gogo - cu hipospadia care a fost operat de dr. Hadidi sambata. Am gasit acest forum trimis de cineva care e activ aici.
Recunosc ca nu am cautat deloc impresii despre cum se opereaza hipospadia in Romania, pentru ca nu m-a interesat aceasta perspectiva pentru baietelul meu. Doctorul meu pediatru mi-a spus ca el nu ar recomanda niciun doctor din Romania pentru operatia lui Gogo.

Am citit si eu relatarile voastre despre experientele post operatorii. Am observat o rata mare de complicatii, in ciuda eforturilor parintilor de a ramane optimisti si relatii incorecte medic - pacient. In special ce i s-a intamplat lui Andy nu mi se pare acceptabil.

Sa va descriu experienta mea operatorie. Gogo (3 ani si 3 luni acum) are (avea!) hipospadia distala in clasficarea dr. Hadidi, deci nu prea grava, uretra iesea chiar sub capul penisului, curbura glandului nu era vizibila.
la prima operatie, cea grea, acum 6 luni, penisul a fost pansat cu o asemenea tehnica a dr. Hadidi incat i-ar fi fost imposibil micului pacient sa-si scoata singur sonda. Nici vorba de metoda legarii de pat. Pansamentul post operatoriu s-a scos o data cu sonda, dupa vreo 4 zile, deci copilul n-a suferit schimbarile de pansament. Medicatia impotriva durerii: la fiecare 4 ore supozitor cu paracetamol. Arareori a simtit durere. Dupa operatie copilul putea sa mearga pe holurile spitalului(el e mare, merge), cu sonda legata ca o turbinca la spate.
A doua operatie a fost mult mai simpla, doar cosmetica. Uretra a fost verificata - stare excelenta - si pielea preputului refacuta (avusese aspectul caracteristic de "gluga").

Dr. Hadidi e printre cei mai buni specialisti in hypospadia, rata lui de succes e (declarat) 95%. Eu l-am gasit cautandu-l pe cel mai bun chirurg de hipospadia din Europa.

Vi-l recomand cu caldura pe dr. Hadidi, bazandu-ma pe experienta mea.
Din fericire, el e interesat de Romania si vine la Zalau in mai pentru un seminar international de hipospadia, asa ca poate exista o posibilitate de a evita cheltuielile unei operatii in strainatate. Dr. Istvan Toth e cel care se ocupa de organizarea conferintei, dar pe dr. Hadidi eu l-am abordat direct,scriindu-i, inainte sa stiu ca are planuri sa vina in Romania.
site-ul sau de hipospadia (e si in romana, tradus partial de dr. Toth ):

http://www.hypospadias-surgery.com/


De ce nu vine la Bucuresti - o intrebare de pe forum -: nu vreau sa presupun de ce, dar se stie ca in Ardeal, in multe domenii, oamenii de stiinta sunt mai deschisi la nou decat in Bucuresti. Probabil ca veti vedea pe doctorii despre care se scrie pe acest site la Zalau. In orice caz, cred ca ar fi bine sa mearga acolo.

Va impartasesc acestea sperand sa dau o sansa in plus copilasilor vostri, carora le urez multa sanatate.

Mergi la inceput