hipospadias(9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu n-am reusit niciodata sa-l decalotez cand era mai mic,dupa operatie, iar acum mi se pare aiurea sa stau sa-i analizez puta, desi inca nu se rusineaza de mine.
In ce priveste jetul este cu presiune, continuu si subtire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Nici eu nu stiu ce s-a intamplat cu mesajele mele. Eu am pus pe seama faptului ca nu am mai postat de mult pe forum. Cine stie?
Acuma depsre operatie: uretra se termina acuma acolo unde era initial gaura. Si mi se pare ca glandul este desfacut, adik nu este cum era inainte de prima operatie. Mi se pare ca l-au desfacut si l-au lasat asa. El nu mai are nici o portiune din uretra operata. Asa cred eu. Deci copilul meu a suferit 2 interventii de-a moaca. Nu stiu dak va mai aduceti aminte, dar eu am fost tare deznadajduita si suparata dupa operatie. Spuneam ca simt ca s-a gresit. Asa cred si acuma. S-a gresit la prima operatie. Nu stiu ce sa zic mai mult de atat, ca nu sunt specialist, dar instinctul meu de mama imi spune sigur ca s-a gresit si nu pot sa gandesc altfel. As vrea si eu sa aflu noutati despre mamicile care si-au operat copiii la Zalau. Am vb cu sotul si am zis ca dak in vara nu merge treaba nu ne mai jucam si facem un efort si mergem la Zalau.
Mi s-a spus, ca o justificare cred, ca Tudor are cuculetul mic. Si am intrebat ce inseamna asta ca are micropenis si mi s-a raspuns ca nu e vb de asa ceva, ci doar din cauza ca e mic copilul. Dar copiii de 6 luni nu il au mic?
Am rugat-o recent pe o amica de-a mea care are baietel de aceeasi varsta cu Tudor sa-mi arate cuculetul copilului ei si, fara sa exagerez, cuculetul lui tudor era de3 ori mai gros. Deci nu mai cred nici varianta cu cuculetul mic. Dak era sa il opereze pe baietelul respectiv, ce-ar fi spus atunci?
Ma rog, vedem la vara, desi mi se strange inima de pe-acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Roxana, dak tu zici ca nu stai bine cu memoria, atunci inseamna ca eu sunt o cauza pierduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

De dimineata am umblat in listuta, am mai adaugat date( gasite in cap. asta, nu m-am uitat si prin celelalte), aruncati-va si voi un ochi pe-acolo sa vedeti daca am scris bine, eventual spuneti-mi ce n-am stiut eu si mai ales dati-mi datele de nastere ale copiilor.
Acum am vazut ca mi-a aparut aiurea scrise capitolele, am vrut sa le scriu unul dupa altul, sa ocupe loc mai putin si vad ca e tot o nebuneala pe-acolo, nu mai intru acum, maine dupa amiaza de la servici le modific.

Monituta, eu am un nepot de 7 ani si altul de 1 an, care stau pe aceiasi scara cu mine, suntem vecini de palier. Le-am tot studiat putzele, dar unul e mai mare decat Calin iar celalalt mai mic, si nu-mi dau seama prea bine , dar din ce am vazut, Calin are "instrumentul" mai gros , si cred ca decat amandoi, iar ca lungime....chiar nu-mi pot da seama, asa cum am mai zis, nu-s de-o varsta si nu pot compara. Cred ca grosimea e o caracteristica a hs, chiar vorbeam cu Sama zilele trecute si tot asa spunea ca este si la Iannis.
Deci totusi nu cred nici eu ca e de vina marimea ptr reusita operatiei. Nu mai stiu, i-ai facut Pregnyl?

Capsunica, parca tu ai baieti gemeni, e diferenta intre ei, la marime, grosime?





Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

M-apuca nervii, unde-i mesajul meu?
Scrisesem un mesaj, l-am trimis, mi-a dat ca l-am trimis si....mesajul yok!

Scrisesem ca am facut modificari si completari in lista, uitati-va si voi daca am scris bine, mai spuneti-mi ce n-am stiut sa scriu si dati-mi datele de nastere ale copiilor.

Maine dupa amiaza , de la servici, mai intru sa fac modificari, vad ca si capitolele le-am pus aiurea, vroiam sa le pun unul dupa altul, sa ocupe mai putin loc.

Mai scrisesem si altele, dar nu mai scriu acum, ma duc la culcare, tot maine scriu. Sper ca mesajul asta sa-l ia, altfel arunc calculatorul pe geam

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

E culmea, uite mesajul....nu-i mesajul. Acum a aparut. Ce naiba, ca doar nu-s moderata?

Ma rog, asta este,.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Monituta, imi pare rau ca treci prin asta. Daca simti ca este in neregula, de ce nu incerci si un alt doctor? Unii doctori pur si simplu nu se potrivesc pacientului. In cearca sa mergi la Lascar la Floreasca, sau la Voinescu la Bughele, macar pentru o consultatie.

Roxana o sa tin cont de sfatul tau cu liceul. Mie imi place la scoala asta ca este sub balcon , nu traverseaza strazi, doar coboara niste scari de cartier. In plus este in primele 10 din Pitesti, adica destul de buna, in seria lui Adi sunt 7 clase , pe cand alte scoli au doar doua, pentru ca nu sunt solicitate. In plus la liceu va trebui sa-l duca si aduca cineva cel putin in clasa a V-a. In plus sunt sigura ca si acolo tot meditatiile si munca acasa vor fi baza. Mai am timp sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristidogaru spune:

Buna!
O primavara frumoasa va doresc si eu si multa sanatate tuturor.

Am fost la control luni,02.03.2009, dupa ora 14.00, in policlinica. La ora 14.30 a venit dl. Basca si l-a vazut pe Darius.

THEOO, nu stiu cum de nu l-ai gasit pe dl. Basca, dar dupa parerea mea si dl. Andriescu este profesionist.Noi am tinut legatura in permanenta cu dansul, cu el vorbesc cand vin la Bucuresti. Dl. Basca doar il vede (daca este cazul) pe Darius.

Asa. Acum impresiile despre operatie... Este OK, dar are uretra prea subtire........Iar a facut pipi Darius in cabinet, dl. Basca manevra puta si striga la dl Andriescu sa-l vada, dl. Datu a fost "ochit", la fel si o alta mamica care era acolo cu baietelul. Trebuie sa-l tinem sub observatie - jet, lichide multe, Nidoflor pe capul putei la decalotare-de acum incolo trebuie sa-l decalotam singuri si e jale mare (il tinem doua persoane, iar tati "opereaza"). Avea ceva langa uretra, nu stiu ce nu-i placea dlui. Basca la el, ca tot il cauta si nu-i convenea....A umblat si pe capul putei sa mai largeasca uretra...

Cam asta a fost.
Va pup.
Sanatate turuor.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Filofteia, vezi tu, nu stiu cum sa explic. Desi sunt necajita din cauza primei operatii am incredere in dr. Basca si vreau in continuare sa il opereze dansul pe copilul meu. Asa ca in vara tot la el mergem. Sotul meu a zis ca ar fi bine sa il ia in operatie cel putin al 2-lea. El a zis ca a fost asa poate din cauza ca nu era "incalzit". SI vreau sa merg inainte cu echipa asta si din cauza ca, sa zic asa, cunosc copilul. Stiu ce au facut si poate o sa fie bine datat viitoare. Adik nu poate, ci SIGUR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunica07 spune:

Buna. Deocamdata pare ca este bine la Ianis.Jetul destul de gros, fara intreruperi.Am o problema ca nu reusesc sa vad capul putei din cauza pielii.E foarte multa adunata si mi se pare ca se strange, iar eu nu reusesc sa vad gaurica pe unde face pipi.Nu stiu cat e de mare , ce forma are , dar ma gandesc ca atata timp cat are jetul bun stau linistita.
La control probabil mergem pe la sfarsitul lui mai.

Roxana in legatura cu ce ai intrebat, ca si grosime o au la fel, insa ca lungime la Denis o are cam de 2 ori mai lunga. A, si la noi Roxana sa treci zi de nastere 22.03.2009 si cu hs balanic.
Va pupacim.

Irina si Ianis si Denis

Mergi la inceput