hipospadias(9)
Raspunsuri - Pagina 14
roxana c. spune:
Monituta, nu inteleg: tu ai mai scris pe forum, de ce apari ca esti la primul mesaj?
Adica vrei sa spui ca la interventia ptr largirea uretrei a umblat acolo si acum face pipi pe unde facea inainte de operatie? Adica prima operatie a fost degeaba? Sau n-am priceput eu bine?
Ma apuc sa umblu in listuta ori pe seara, ori maine de la servici.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
radusca spune:
Da Roxana si la noi se obisnuieste ca la "mot" copilul sa isi aleaga trei obiecte de pe o tava. Ei bine Radu a ales asa: telefon mobil, foarfec si in final...bani.
Ce rost o avea obiceiul asta nu stiu, cica ar indica profesia pe care el o va avea. Ete na! poate s-o face secretara sa vorbeasca la telefon, toata ziua o taia frunza la caini si ....sa fie platit pentru asta.
Se mai vede la cineva vreun semn in locul fostei gaurici???
Ca sa nu mai spun ca orificiul care il are acum nu e prea...estetic (daca il pot numi asa) am mai scris eu despre asta.
"Abia astept" sa ajungem si noi la control sa vedem ce ne-o mai zice dr. Poate o fi bine.
Roxana unde plecati in vacanta cat si pt ce conditii ati platit avans??
roxana c. spune:
Se vede si la Calin ceva, cred c-o fi vechiul orificiu....nu stiu. Nici nu sta sa ma uit cu atentie, si mi-e teama sa trag de preput in jos prea mult. Mie mi se pare- si sper- ca-i inchis acolo, ma voi uita mai atent, e chestia ca in dormitor unde-l schimb eu in general e si putin mai intunecat si nu "bat" bine.
La ceilalti, vedeti vechiul orificiu, ca mai mi-a intrat un morcovel undeva.... E normal sa se vada?
La Calin e ca un punct, la Radu cum este?
In vacanta plecam la www.duni.bg/main_eng.htm" target="_blank">Duni, la Marina Royal Palace, din 26 iulie. Cu toate ca si ptr asta am un morcov, acum cu timpurile astea...
Ma duc sa imi prind urechile in lista. Cine mai vrea sa fie trecut, sa-mi dea datele.
roxana c. spune:
Am adaugat in lista, am mai completat pe ici-pe colo....din aduceri aminte, nu stiu daca n-am gresit, asa ca trageti-ma de maneca. Acolo unde am lasat loc liber....spuneti-mi voi ce sa scriu ca nu mai stiu.
Acum am vazut ca-s mamici de care nu mai stim nimic de multa vreme: Aliflo, Afibebe, Amironeanu, Flori78, Dana.salo, Try... etc, etc, etc. Sa speram ca-s bine, la fel cele 2 mamici care au operat baietii la Zalau.
Monituta, am memorie din parti, uit de la mana pana la gura, mai rau ca bunica-mea la 90 de ani.
Roxxy, ai mei copii sunt bine, fetele cu scoala( clasa a V-a cea mare si I cea mica), cel mic cu demolarea.....
Tot va spun de copiii mei, ia spuneti-mi si mie daca stiti cum sa o fac pe Oana sa prinda drag de istorie? Sau macar s-o intereseze cat de cat. In sem I a avut o medie de 8 la geografie, 3 medii de 9 ( informatica, tehnologie si muzica), 6 ( sase) la istorie si restul de 10. Materia ei preferata e matematica, iar materia pe care n-o suporta e istoria. Imi spune ca ce-o intereseaza pe ea ce-au facut aia acum tz-spe ani si fie vorba-ntre noi, aceiasi parere o aveam si eu la vremea mea( bine-nteles ca nu i-am spus ei asta), Dar la intrarea in liceu se tine cont de media din clasele V-VIII si e pacat ca din cauza unei materii sa aiba media generala mai scazuta. Tot caut prin librarii enciclopedii, ceva....am gasit ceva pe net dar costa cam multicel, si cum nu pot sa vad cam ce contine....mi-e teama sa nu dau banii aiurea. E vreuna din voi in domeniu, sau stiti vreo carte, enciclopedie, atlas.....ceva care poate s-o intereseze? Adevarul e ca si manualul are lectiile cam...aiurea concepute, iar la clasa are o profesoara care le da niste notite de nu-ntelegi mare lucru.
filofteia spune:
O primavara frumoasa si bebei cu o singura operatie.
In special pentru Nicole mai consulta si alti medici. La noi fiecare a spus altceva, dr. Tranca (cel cu scandalul ) a spus ca operatia este urgenta, a fost primul care l-a consultat la 6 saptamani, ca nu poate urina cum trebuie si ca n-o sa se dezvolte normal. Ceilalti medici, printre care si faimosul dr. Lascar (chirurg plastician) au spus ca trebuie operat dupa 2 ani si ca urineaza corect, nu este o urgenta.
La dr. Basca am ajuns in ultimul moment si a fost singurul care ne-a spus ca incearca (si a si reusit ) o singura operatie. Eu ii sunt recunoscatoare.
Dar tu nu-ti dai seama daca penisul este curbat si unde anume ste gaurica pe care urineaza?
Citat: |
Tot va spun de copiii mei, ia spuneti-mi si mie daca stiti cum sa o fac pe Oana sa prinda drag de istorie? Sau macar s-o intereseze cat de cat. In sem I a avut o medie de 8 la geografie, 3 medii de 9 ( informatica, tehnologie si muzica), 6 ( sase) la istorie si restul de 10. Materia ei preferata e matematica, iar materia pe care n-o suporta e istoria. Imi spune ca ce-o intereseaza pe ea ce-au facut aia acum tz-spe ani si fie vorba-ntre noi, aceiasi parere o aveam si eu la vremea mea( bine-nteles ca nu i-am spus ei asta), Dar la intrarea in liceu se tine cont de media din clasele V-VIII si e pacat ca din cauza unei materii sa aiba media generala mai scazuta. Tot caut prin librarii enciclopedii, ceva....am gasit ceva pe net dar costa cam multicel, si cum nu pot sa vad cam ce contine....mi-e teama sa nu dau banii aiurea. E vreuna din voi in domeniu, sau stiti vreo carte, enciclopedie, atlas.....ceva care poate s-o intereseze? Adevarul e ca si manualul are lectiile cam...aiurea concepute, iar la clasa are o profesoara care le da niste notite de nu-ntelegi mare lucru. |
Nu sunt in domeniu, dar eu nu as cumpara enciclopedie. Sincer n-o s-o faca enciclopedia sa-i placa istoria...totusi pentru ca mediile conteaza la admitere (o prostie , dar asta este) as invata cu ea lectiile din carte...cot la cot. Acum este cam greu asta pentru tine, cu trei copii si serviciu , poate altcineva din familie se poate ocupa... sa-i bage pe gat istoria.
Asta am observat la fiimiu, daca repetam mereu lectiile din carte se descurca muuult mai bine la teste decat daca-l las de capul lui...dar eu am unul singur si doar de clasa a II-a ... ma gandesc cu groaza la clasa a V-a de acum. Mai ales ca am senzatia ca la scoala nu mai fac mare lucru...am inceput sa-i predau eu lectiile, sa fac cu el la matematica in avans, ca invatatoarea multe nu ii invata, dar are niste pretentii la teste... parca da teze.
nicole_mitzu spune:
Filofteia, el face pipi prin gaurica situata la jumatatea penisului, iar penisul in sine nu este curbat , doar pare asa din cauza excesului de piele de deasupra, pentru ca el nu are deloc piele dedesubt...
Pana acum am consultat 4 medici ( neonatologul , medicul pediatru si cei doi doctori din Gr. Alexandrescu ) si doar dr. Zamfirescu a avut rabdarea de a-mi explica ce va face si cum , astfel ca am incredere in dansul ( a zis ca va incerca totul intr-o singura operatie ).
Acum sa vedem ce mai zice la controlul din mai .
roxana c. spune:
Oana a avut o invatatoare....SUPER. Pe Ana am dat-o de 6 ani si jum ca s-o prinda si ea. Oricat m-as chinui sa fiu carcotasa, n-am ce-i reprosa.
Am invatat si eu cu ea la istorie , nu mereu, dar profesoara are un sistem mai ciudat de pus note, are un carnet al ei si la fiecare ora noteaza copiii care au raspuns si cei care n-au raspuns, pune cate o nota, iar la 4 note din caietul ei face o medie pe care o trece in catalog. Deci trebuie sa raspunda corect la toate orele, vrea sa-i faca istorici de talie mondiala. Inclusiv extemporalele le trece tot la ea in caiet si copilul vine acasa cu o nota, iar in catalog are o cu totul alta nota. , ptr ca ii face media cu ce are pana atunci. Mi se pare o prostie, dar asta este, asa cum a spus si diriginta, fiecare profesor e stapan la materia lui. Ca sa nu mai spun ca la muzica are media 9 pe sem I din cauza nu ca n-a stiut vreodata, ci ptr ca n-are voce. Cu aia chiar vreau sa ma intalnesc, sa-i spun ca nu exista pe lumea asta numai privighetori, mai sunt si alte pasarele( unele locuiesc in capetele unor oameni chiar)
Daca n-ar conta media generala din clasele V-VIII m-ar durea undeva, dar sunt scoli unde notele le pun profesorii din burta, si chiar daca iau note mici la testele nationale, ii salta media generala. Si nu mi se pare corect. Si macar daca ar fi profesori exigenti la materiile importante, nu la muzica ( sa nu mai spun de tehnologie, ca materie mai tampita ca acolo nu cred c-am vazut, ii invata de urbanizare, de culoarea camerelor in functie de orientare....niste prostii, si la clasa a V-a, stiu ei de urbanizare si ca sufrageria daca-i orientata catre nord e bine sa fie cu var crem...sau puii mei, nu mai stiu, ca m-au apucat nervii cand invatam cu ea chestiile astea)
Haideti c-am dat-o in altele.
roxana c. spune:
Asta este, sunt si d-astia, destui, din pacate
filofteia spune:
Nicole, eu m-am referit la un dr. de specialitate chirurg/urolog/plastician...oricare face operatii de hipospadias...
Eu am consultat 4 medici de specialitate, din pacate neonatologul si cel de familie nu stiu prea multe despre hipospadias.
Daca Zamfirescu ti-a inspirat incredere mergi la el ...este foarte important sa ai incredere in medic, face parte din "gandul pozitiv".
Apoi ne spui si noua cum a decurs operatia si Roxana il trece pe prima pagina.
Roxana m-am uitat special si inca n-au scos media anilor, reprezinta 50%...era un zvon ca se va da examen, dar cine stie. Pe mine ma bate gandul sa incerce sa dea examen la colegiu in clasa a V-a...parca profesorii aia sunt mai cu picioarele pe pamant.