hipospadias(9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

filofteia,multumesc pt urari.
roxana c, bebe acum este bine dupa tratamentul dat de orl-ist.sper sa o tina asa sa putem si noi in sfarsit sa ne operam. luni ma duc si eu la control la dr basca. ai idee daca nu ma trec pe lista si ma duc asa pe la ora 17 voi putea intra?
parerea mea despre lista de pe prima pagina este sa nu o stergi pt ca este de folos si daca ai timp actualizeaz-o. vezi ce zic si celelalte fete.
nicole_mitzudr zamfirescu a fost primul doctor la care m-am dus cu bebe sa-l vada. dupa el am fost la dr balanescu la recomandarea unei prietene, acum ma duc la dr basca sa-l vada si dansul. daca bebe nu racea era deja operat de dr balanescu. amandoi doctorii mi-au spus si mie ca dupa 1 an se face operatia .inca nu m-am hotarat cine il va opera pe bebe pana nu vad ce zice si dr basca. poate nu-mi place de dansul!intradevar, conteaza prima impresie pe care ti-o face doctorul. si eu sunt la fel, daca nu-mi place de el plec si nu ma mai vede. indiferent de doctorul la care vei merge , eu iti tin pumnii si bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Salutare tuturor.
Roxana sa stii ca nu am abandonat forumul dar eu am mai scris candva ca luna febr va fi pentru mine o luna plina (prima aniversare a lui radu, un proiect de finalizat si de sustinut si multe multe altele)asa ca....am absentat motivat.
Dar acum gata am scapat, vine primavara si odata cu ea si astenia.
Am vazut ca au mai aparut mamici le doresc sanatate multa puilor lor si mult curaj si rabdare lor.

Despre noi....radu a inceput sa meaga in picioare si e prapad dupa el potopul .Dar ca sa ating si problema hs-lui se apropie termenul de mers la control in martie sau in aprilie insa cel mai probabil vom merge in aprilie.
Eu zic ca ar fi bine, dar sunt 2 aspecte ce ma nelinistesc totusi
- in locul vechiului orificiu e un semn ce semana a gaura parca (sper din tot sufletul sa nu fie ceva rau) dar fiind acoperit de preput nu imi pot da seama daca urina scapa pe acolo;
- scrotul lui imi pare cam mic .
Cam asa stau lucrurile pe la noi.

Mergi la inceput

http://ofelicitare.ro/component/option,com_felicitari/Itemid,26/task,FillCard/cardId,492/felicitari,1-Martie/

Mergi la inceput

mesajul anterior il adresez tuturor mamicilor de pe acest forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumim .

La multi ani, dragele mele mamici!!!! sa avem o primavara superba, un an minunat, multa sanatate puisorilor nostri!!!

Nicole, uite o pt tine. Sper ca nu te-a deranjat mesajul meu prea tare.

Citat:
citat din mesajul lui radusca

mesajul anterior il adresez tuturor mamicilor de pe acest forum

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

buna seara mamicilor
gata, mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa merg pe 9 martie la dr.Basca la control in policlinica (poate "sper eu" ne si interneaza, daca considera ca este de operat acum)
si de aceea v-as ruga din suflet, pe voi mamicile care mergeti pe 2 martie la control, daca a-ti putea intreba si pt mine, daca dl dr. este in spital in saptamana 9-13martie (sa nu am surpriza sa vin de la Valcea in Bucuresti degeaba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Radusca, gata, ti-am motivat absenta. Dupa cum spui tu despre Radu...faza cu " dupa el potopul", imi suna cunoscut si daca e ca si Calin....te " incurajez" spunandu-ti ca acum e cumintel, stai sa vezi peste cateva luni
La voi se obisnuieste taiatul motului, cu tava din care sa aleaga el diferite obiecte? Ce-a ales? Si cand a implinit anul? Sa-ti traiasca, sa creasca mare, frumos si destept, si sa fie totul ok.

Theooo, din ce am auzit eu, d-nul dr nu pleaca pana nu termina de vazut toti pacientii. Eu am fost o singura data, de aceea nu-ti pot spune sigur, totusi zic ca vei intra.

Madaelen, la clinica la Diagnosis ai asteptat o ora si jum? Ati intarziat cumva si ati ajuns dupa ora la care fuseserati programati? Am intarziat si noi de 2 ori si asa am patit, dar cand am ajuns la timp am intrat ...poate nu fix la ora programata, dar n-am asteptat mai mult de 15 min.

Bafta tuturor la control, luni.

Cand ma gandesc ca se apropie data cand trebuie sa ajungem si noi pe-acolo....ma ia cu fiori pe sira spinarii. Brrrr!

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am uitat sa va urez o primavara frumoasa, si la fel tot anul, fara probleme de sanatate si sa auzim numai si numai de bine!
Primavara-i anotimpul meu preferat, imi place la nebunie!

Si am doar un raspuns in legatura cu lista, de la Theooo. Va intreb pana-mi raspundeti: O sterg sau o actualizez?

Corina, n-ai mai intrat de multicel, ce mai face Andrei? V-ati hotarat ptr vara asta, unde mergeti? Noi am dat deja avans, e prima data cand dam avansul asa de devreme, sper sa nu luam plasa si sa mai scada preturile. Nawel, voi?

Nu mai tin minte sigur, dar la un moment dat intrase si o mamica- Amironeanu- la vremea aceea bebe era mic - cam in urma cu 1 an, ce-o face, ne mai citeste, o fi operat baietelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!!! Ce zi frumoasa!!!

Eu as zice sa o actualizezi daca ai timp. Poate ne treci si pe noi pe acolo - hs penian, operat la 9 luni.

Ce mai faci, Roxana? Ce fac puii tai?

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Am uitat sa va urez o primavara frumoasa, si la fel tot anul, fara probleme de sanatate si sa auzim numai si numai de bine!
Primavara-i anotimpul meu preferat, imi place la nebunie!

Si am doar un raspuns in legatura cu lista, de la Theooo. Va intreb pana-mi raspundeti: O sterg sau o actualizez?

Corina, n-ai mai intrat de multicel, ce mai face Andrei? V-ati hotarat ptr vara asta, unde mergeti? Noi am dat deja avans, e prima data cand dam avansul asa de devreme, sper sa nu luam plasa si sa mai scada preturile. Nawel, voi?

Nu mai tin minte sigur, dar la un moment dat intrase si o mamica- Amironeanu- la vremea aceea bebe era mic - cam in urma cu 1 an, ce-o face, ne mai citeste, o fi operat baietelul?

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

O primavara frumoasa va doresc dragele mele!!
Imi cer scuze pentru lipsa mea de pe forum. Nu vreau sa par nerecunoscatoare, dar copilasii au crescut si imi solicita atentia. Roxana esti o scumpa si o minunata. NU STIU CUM ITI MAI GASESTI TIMP SA TE GANDESTI LA TOATA LUMEA. Si ai o memorie fantastica!! Ceea ce nu pot sa spun si despre mine. Eu uit de la mana pana la gura. Asa ca sunt si eu pentru pastrarea si actualizarea listei. Datele noastre sunt: Monituta-mama, Tudor-copilul, operatia-21.10.2008 la varsta de 1 an si 1 luna. Noi suntem bine. Adik Tudor urineaza bine acum dupa a 2-a interventie, cea de largire a uretrei. In schimb nu e nici o diferenta aproape fata de starea de dinainte de operatie, in sensul ca la 1-a operatie ni s-a construit portiunea de uretra lipsa si din cauza stenozei, la a 2-a interventie, s-a renuntat la ce s-a construit ca sa poata copilul urina.
Trebuia sa mergem in februarie la control si cand am sunat pe dl. dr. sa facem programare ne-a zis ca e vremea urata si ca nu are rost sa batem atata drum dak se simte bine copilul. Sa sunam dak apar probleme si ca ramane pntru mai-iunie direct la operatie. Dar eu cred ca, mi-am facut parerea asta dupa ce am citit ce au scris mamicile care au fost in februarie in spital, ca ne-a zis sa nu venim si din cauza ca era spitalul in carantina.
Va pup pe toate si va urez sanatate la copii si voua si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!!
Si promit sa nu mai absentez atat de mult.

Mergi la inceput