hipospadias(9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

[quote]citat din mesajul lui filofteia

Eramyse sa-ti traiasca feciorul si sa va bucurati de el.
Pe prima pagina vei gasi multe detalii.
Din ce am inteles de la fete este cam greu sa-l internezi din prima,caci exista o lista de asteptare. Acea faimoasa agenda, care pe vremea mea nu exista.

Buna Filofteia iti multumesc pt urari si te rog sa ma ierti pt ca tocmai acum am vazut ca am omis sa iti multumesc pt urari . Detalile de pe prima pagina imi sunt de foarte mare ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Madaelen sa-ti traiasca Andrei si va tinem pumnii sa fie doar o operatie.

Eramyse ma faci sa rosesc si la muti ani de 7 luni.

Theoo sanatate multa.

CrisAndy, CristiDogaru va tinem pumnii la control sa fie bine.

Roxana pe unde esti???

si restul fetelor care mai dau pe aici.

Linkul dat de CrisAndy este :
http://www.sccc-ga.ro/mcdonald.htm
poate ar fi bine sa fie pus pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_mitzu spune:

Si eu am un baietel in varsta de 7 luni.
In urma cu 3 luni am fost la dr. Basca la Gr. Alexandrescu si ne-a pus diagnosticul de hipospadias penian minor ( adica sa nu se facem griji ca in 2-3 ore rezolva ) si ne-a spus sa revenim in luna ianuarie.
Intre timp pritr-o cunostinta am gasit un alt medic, tot la Gr. Alexandrescu la care am fost astazi.
Dr. Zamfirescu ne-a spus ca uretra se deschide la jumatatea penisului si trebuie prelungita si ca va folosi pielea in exces de deasupra penisului pentru a reface uretra si pentru a-i intrepta organul sexual.
Sunt putin speriata, mai ales ca micutul meu nu pare deranjat de aceasta situatie.
De asemenea mi-a spus ca interventia va avea loc dupa varsta de 1 an, pentru ca se lucreaza foarte greu pe bebelusi.
Sper sa trecem cu bine peste problema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

Buna Madaelen
ai spus ca esti programata pe 2 martie la operatie.Cum ai procedat ,ai fost si l-a vazut d-ul dr. pe baietel si va programat sau te-ai programat telefonic pt interventia chirurgicala?

"La multi ani " si tau Filofteia!

Multa bafta care urmeaza sa se opereze si care merg la control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Sunt pe-aici, v-am citit, doar ca am fost in concediu sapt trecuta si n-am prea avut timp sa scriu.

Nicol, ce chestie, un medic sa-ti spuna ca e bine sa-l operezi dupa 6 luni, pana intr-un an, iar celalalt sa-ti spuna ca peste 1 an, ca sa aiba pe ce lucra. Cel de-al 2-lea dr, ce ti-a spus, se rezolva intr-o singura operatie? ( nimeni nu poate garanta, dar macar a spus ca va incerca?)

Theooo, cum mai e cel mic?

Deci Crisandy si Cristidogaru se vor duce la control luni, Theooo, te duci si tu sau inca nu stii?

Madaelen, tinem pumnii ptr luni, sa fie totul bine si fara niciun fel de complicatii.

Am mai intrebat si mai intreb iar, pana-mi raspunde careva: stie cineva ceva de Alina, Yonacr si Monica din Galati( scuze, nu mai stiu id-ul de pe forum). Dar de Monituta?

Incerc sa pun linkul cu casa Mc Donalds pe prima pagina si incerc s-o sun pe YonaCr, sunt la servici si-mi permit

Am uitat: Theooo, parca tu intrebai cum se intra in policlinica: din ce stiu eu, se face inca de dimineata o lista , n-ai nevoie de programare, nu stiu daca ai nevoie de ceva de la medicul de familie, bine este sa te duci mai tarziu, pe la ora 17, e ceva mai liber, dar acum depinde si de cate persoane vor fi( din ce am inteles eu, cand d-nul dr a fost plecat pe la vreo conferinta sau ceva de genul si a lipsit o perioada, cand revine e super full la consultatii)

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am pus adresa de la spital pe prima pagina, si dupa ce-am pus-o am descoperit ca era deja , ceva mai sus.

Va cer parerea: scriem lista de pe prima pagina cu toti copiii si mamicile, inclusiv cei noi, sau o stergem de tot ? Cum spuneti?

Am vorbit si cu Yonacr, a fost internata cu Alex in spital la Brasov din cauza gatului( a facut frisoane, a chemat salvarea si acum sunt sub tratament) n-au ajuns la Bucuresti, la control. Operatia e ok, arata bine...pana se vor duce la control tot stau cu morcovul

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

roxana, cel de-al doilea medic a spus ca incearca sa faca totul dintr-o singura operatie.
Cel putin cel de-al doilea a stat si mi-a explicat in detaliu care sunt probemele si cum se pot rezolva, ba chiar mi-a facut si desene, pe cand primul doctor a stat doar 5 minute sa vada copilul si sa imi spuna " se rezolva " si atat.
Astept peste 2 luni sa vedem ce ne mai spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

La spital dl profesor Basca nu are timp din pacate sa stea mai mult de 5 minute cu fiecare copil. Eu am fost internata de 2 ori cu baietelul meu si am vazut cu ochii mei ce e pe capul dlui doctor. La Diagnosis in schimb sta si cate 40 de minute cu fiecare pacient. Sper ca nu te super ca ti-am spus toate astea, dar tare nu as vrea sa-ti faci impresia ca e un doctor caruia nu-i pasa de pacienti.
Eu ii voi fi recunoscatoare toata viata pt faptul ca mi-a vindecat baietelul de hipospadias intr-o singura operatie.
Inca o data, sper sa nu te supere postarea mea .

Citat:
citat din mesajul lui nicole_mitzu

roxana, cel de-al doilea medic a spus ca incearca sa faca totul dintr-o singura operatie.
Cel putin cel de-al doilea a stat si mi-a explicat in detaliu care sunt probemele si cum se pot rezolva, ba chiar mi-a facut si desene, pe cand primul doctor a stat doar 5 minute sa vada copilul si sa imi spuna " se rezolva " si atat.
Astept peste 2 luni sa vedem ce ne mai spune.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+

Mergi la inceput

Nici macar nu am vrut sa insinuez ca nu ii pasa de pacienti ci m-am referit la faptul ca nu explica nimic parintilor.
PS. Cristi era ultimul pacient la consultatii in acea seara, deci avea timp sa explice avand in vedere ca nu i se terminase programul de consultatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaelen spune:

Va multumesc pentru incurajari! Asa cum am mai scris am amanat operatia, pentru 2 saptamani. Speram sa ajungem la Bucuresti pe 16 martie. Noi am ajuns la dr. Basca pin Diagnosis. Ne-am programat pe 17 februarie, ne-a vazut si ne-a spus ca incearca sa rezolve printr-o singura operatie. La Diagnosis dr. Basca face consultatii in fiecare marti intre 18 si 20. Problema e ca se asteapta cam mult. Noi am asteptat o ora si jumatate. Pe Andrei l-a obosit foarte tare ziua aceea - drumul dus-intors plus asteptarea la Diagnosis.
Sanatate maxima tuturor si o primavara frumoasa!

Mergi la inceput