IANUARIE- luna reducerilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

In Feeria scrie pe toate geamurile mare reduceri 50% si mic (pana la).La mark&spencer si la geox nu am gasit nici un produs cu 50 sau hai fie de la mine 49%.
La o optica inainte de sarbatori reducere 20% era o pereche de ochelari soare 220 Ron,dupa sarbatori reducere 50% ochelarii s-au ieftinit si ei 270 Ron
cu reducerile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dereducerile din z stiam dar nu am cumparat nimic ca nu prea mai aveam ce. am cumparat insa pt bebe din fox 2 perechi de pantaloni, o flanea, o bluza si 2 veste cu 1 milion jumate si mie un maieu redus de la 1 milion jumate la 300 de mii la zara reducerile incep pe 20. la oysho mai au reduceri faine

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce ma bucur ca am deschis subiectul acesta pt ca am aflat lucruri noi.Abia astept sa merg la Mothercare daca ati zis ca sunt reduceri de 50% pt ca imi plac foarte mult hainutele de la ei dar sunt foarte scumpe.Dupa 20 o sa dau o fuga si la Zara.Ce ti-e si cu reducerile astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Conform legii, soldarile incep in 15 ianuarie. Asta inseamna ca magazinele pot vinde sub pretul de achizitie abia de atunci. Toate reducerile care le vedeti acum se fac din adaosul comercial si asta se poate face oricand in timpul anului. In condtiile in care o firma "mare" ca cele enumerate de voi merge cu adaosuri uneori pana la 600%...au de unde sa scada nitel ca sa atraga cumparatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am fost in shopping city baneasa si au reduceri frumoase mai peste tot.

mi-au atras atentia plazza italia, motivi, orsay, next, oviesse, reserved. haine dragute si reduceri mari.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

site-uri cu reduceri ati gasit?eventual de afara care trimit si in ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Quelle are reduceri, dar catalogul de iarna expira pe 20 ianuarie daca am retinut bine. Mai sunt destul de putine oferte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

De la FOX i-am luat si eu Mirunei niste puloverase f frumoase cu 29 ron, pantaloni cu 50 ron, grosi, frumosi. Eu mi-am luat o rochita-pulover cu 50 ron, pusesm ochii pe ea mai demult si bine am facut ca am asteptat, iar sotul si-a luat o jacheta grosuta, gen geaca, cu doar 60 ron. Merita mers, chiar au reduceri substantiale

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

va rog sa-mi spuneti unde sunt magazinele fox,si daca au si pentru bebei de 1 an lucrusoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Magazin Fox, exclusiv pentru copii, gasesti la Unirea etaj 2, central. Magazin Fox adulti, la etajul 1. Haine sunt de la 0 luni la 5 ani.

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput