IANUARIE- luna reducerilor
Raspunsuri - Pagina 3
mirela.d spune:
Si Miniblu au reduceri. Am vazut niste rochite superbe. Dar, avand in vedere ca eu am baietel, nu am luat decat niste bluzite.
Reducerile nu sunt de 50% cum scriu ei ci doar de vreo 30%. Deocamdata. Ca cine stie ce s-o intampla dupa 15 ianuarie.
codruta_grg spune:
Si eu am luat cu reduceri de la Fox (In Cluj e in incinta hypermarket-ului Real) o geaca de primavara la 49 lei si o rochita cu 29 lei. Aaaa si o umbrela cu 9 lei, asa-i de faina, ca nd se deschide are si urechi de iepuras.
Iar azi i-am luat blugi de la Zara cu 59 lei, redusi de la 99, cam scumpi dar mi-au placut ca erau un denim clasic. Pacat ca nu-mi gasesc si eu o pereche asa. Mi-am cautat si nu am gasit nimik, nimik clasic, totul e ba cu talie joasa, ba cu ruptaciuni pe ei, ba sifonati, (e drept ca am gasit ceva, dar sa dau 3 mil pe o pereche, NUUU)
Am gasit (dar nu am luat ca am ceva asemanator ) si in Hervis ghete de munte, Salomon, la 99 lei, super de faine!
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
pepene spune:
Stie cineva cam cat mai costa prin Bucuresti ( cu reducere ) un costum office de calitate ?
Mersi!
oanamada spune:
Sacou cu fusta la Yokko, super calitate...in jur de 3 mil..sau vreo 4 si juma daca iei fusta, pantalon si sacou..ti le recomand cu multa caldura...eu pana si rochia de cununie (care a fost ceva foarte clasic, gen J.Kennedy) mi-am facut-o la ei!!!
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
pepene spune:
oanamada,
mersi de info, deci astea sunt preturile cu reducere?
p.s. cred ca stiu despre ce rochie vorbesti, super! .
claujro spune:
Am fost eu aseara in Plazza si nimic interesant, preturi mari peste tot. Probabil ca m-am obisnuit cu preturile de pe laredoute...
oanamada spune:
nu, astea sunt preturile fara reducere...nu am fost acum dupa reduceri
cu rochia a fost misto ca mi-au pastrat material si m-am dus si mi-am facut si palarie...o sa-ti trimit o poza pe PM s-o vezi
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
Tecky spune:
Eu am fost azi la mall-ul din Baneasa si au reduceri la Marks & Spencer,i-am luat fetitei mele un set de 5 body-uri cu 39 Ron.Si la Fox sunt super hainele si intradevar sunt si reduceri mari.