IANUARIE- luna reducerilor
Ianuarie este luna reducerilor si m-am gandit sa deschid un subiect unde sa putem posta ce magazine am gasit cu produse reduse.De exemplu magazinul Z-cel al Andreei Esca cu hainute pt copii a avut saptamana aceasta reduceri de 50% la toate produsele dar nu toata lumea a avut acces la aceasta informatie doar clientii fideli au fost anuntati de aceste reduceri prin mailuri sau telefonic.Mie mi-a spus o prietena de aceste reduceri si m-am dus si eu la acest magazin.Pe geam nu era nici un afis ca ar fi reduceri,preturile hainutelor erau nereduse si am auzit la casa cand vanzatoarea ii spunea unei cliente ca saptamana aceasta beneficiaza orice client de reducere 50% din marfa achizitionata.Nu mi s-a parut cinstit ca desi erau reduceri acest lucru sa nu fie facut public.Am beneficiat si eu de reducere in acest magazin desi nu eram o clienta fidela deci reducerile erau pt toata lumea.
Raspunsuri
olim spune:
eu nus tiu cat de legala e aceasta treaba, dar tinand cont ca e in Romania nu ma mai mira nimic.
Poate protectia consumatoului ar face bine sa isi fac treaba indiferent de cine e patronul
la noi este lege regionala si din 7 incep reducerile in mod oficial, anul asta au inceput din 2 oficial, dar inainte de Craciun au fost promotii cu pana la 70% reduceri de pret, alea is oferte nu Reduceri!
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
oanamada spune:
Pai nu e legala! Tocmai de aia nu au pus afise in geam...ca sa faci reduceri exista niste proceduri clare pe care trebuie sa le parcurgi...exista niste hartii pe care trebuie sa le depui hartii care arata clar ce stocuri ai si cum le reduci si etc...e foarte complicat...eu stiu ca am oarecum legatura cu fenomenul...faza este ca nu poti reduce orice ci doar anumite produse care sunt deja pe stoc....ma rog...si mai e o faza...daca te duci inainte de reduceri si te uiti la preturile nereduse vei vedea ca dupa reduceri pretul initial este altul decat cel pe care-l stiai tu...mult mai mare...ca sa aiba de unde reduce...una peste alta...e o facatura, de care numai cei care au legatura cu fenomenul stiu exact ce si cum...legea este complicata si cere niste chestii foarte clare...dar daca nu afiseaza pe geam si face asa...la casa cum spuneti voi...atunci nu-i prinde nimeni decat daca ii toarna cineva...cam asta este...pe scurt.
Reduceri de 80% la Fox Kids (Unirea Etaj 2 central) si sunt pe bune....
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
XIO spune:
Mda , reducerile la noi nu sunt reduceri in majoritatea cazurilor.
Vezi afisul mare cu "-50%", intri in magazin si dai de aceleasi preturi.
Ba chiar acum cand a fost Noaptea reducerilor la mall s-a us cineva sa cumpere o bluza care costa 90 de lei in mod normal , vede ca e eticheta de reducere si cand colo ce credeti?
bluza era la reducere cu 120 de lei
Asta mi se pare culmea grosolaniei , sa pui pret mai mare cand e redus.
Si cand imi amintesc de Canada si America ma apuca plansul, acolo legea e lege chiar si prin magazine.....
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
cristi_2003 spune:
eu am primit sms de la nichita ca au reduceri de 70%
o fusta costa parca 80 de lei - redusa (si-a dat al meu ochii peste cap - cica astea nu-s usor de facut?)
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
elyanne spune:
Aseara am trecut prin dreptul mag. Unirea... si una dintre reclamele de pe magazin era al Fox... ca's 80% reduceri... n-am fost in magazin... deci nu stiu daca asta-i situatia si la fata locului...
Surioara mi-a zis ca si la Debenhams sunt reduceri...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
cristi_2003 spune:
scrie 80 % la fox
ieri mi-am luat o bluza redusa de la 129 la 99.9 de la ei
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
oanamada spune:
Fetelor, la Fox baby (magazinul este deschis de curand...au separat copiii de adulti ca inainte era in Foxul pentru adulti) chiar sunt in jur de 80%. I-am luat Catincai 3 rochite, o pereche de pantaloni de stofa, un dres si o bluzita cu 150 ron....zic eu ca e binisor la banii astia...si sunt frumoase foc!
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
elyanne spune:
Si mie imi plac lucruile de la Fox pt. pici ... trebe mers si vazut
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
anymony spune:
Prostii de reduceri...
Am colindat si noi aseara Iulius Mall, cica reduceri...hm...la zara erau redusi pantaloni cica de la 120 ron la 79..ce reducere e asta...
la Fox e drept reducer pe bune...erau si inainte de anul nou...eu mi-am luat un sarafan super redus de la 90 la 45, si fii-mii o rochita ff faina cu 39.
la Bershka si la Pull and bear erau chiar faine reducerile..tricouri la 27-35 lei. aveai ce alege, de vara mai mult...
si la meli melo reduceri 50% la bijuterii si la posete...si super marfa.
Nicolest spune:
Am fost azi la Z mai reduceri doar 30% dar nu se mai gasesc cine stie ce hainute. Am luat cateva hainute totusi dar am cumparat de la Mothercare eu au 50%.