Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 96
ADRIANKA spune:
Fetelor, eu am votat de 3 ori: Romania, Moldova si Grecia de pe acelasi telefon, si m-au lasat
..................................................................................................................................................................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Eu sunt licuriciul, sunt un ciob de stea
si vin cu speranta, luminand mereu calea ta...
monica-elizabet spune:
nemtii au scris aiurea despre noi in presa asa ca am boala pe ei oricat de sexos e...poponici
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mihutza11 spune:
eu prevad Uk, Portugalia,Franta, Grecia, Turcia.. printre primele.. desi personal prefer Bosnia Herzegovina si nu mai stiu acum..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
elvie spune:
Pauza de cafea si tigara,Votati care puteti ,hai Moldova ,hai Romania
Mai Portugalia mai este in concurs ,ca nu am vazut-o in seara asta ,dar imi amintesc ca mi-au placut in semifinale.
Pe voi nu va sperie tipa din Suedia?
roxana c. spune:
V-am urmarit doar, acum de-abia scriu.
Mi-a placut Norvegia cel mai mult, si cantecul si tipul, apoi Suedia. Cantecul Elenei nu m-a impresionat prea tare, dar sper sa iasa in primele 10.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
DarkBendis spune:
OK... votat de pe 4 telefoane
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
monica-elizabet spune:
da e femeie? tipa din Suedia?
gata STOP VOT
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
soricica spune:
a fost si portugalia in seaa asta, parca la inceput.
mie mi-a placut suedeza .
hai romania