Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 95
lalala13 spune:
franta, portugalia, islanda,grecia, azerbajian, moldova, estonia, finlanda, uk,spania
a..si finalnda a avut show-ul de la sistem, numai ca pe noi nu ne-au lasat atunci...
my somebody....
danyce spune:
Gata, am descoperit numerele, dar nu pot suna, am trimis 4 sms-uri de pe 4 telefoane diferite
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
dana_lucia spune:
Noi am votat Romania si Portugalia.
Elena a avut emotii si mi s-a parut putin mai slab decit marti dar desigur ca am votat cu ea!
monica70 spune:
Mie mi-a placut Norvegia,Croatia,Bosnia,Finlanda,Irlanda,Moldova,Portugalia ... Si Elena noastra ca e frumoasa,finutza,super sexoasa .Melodia e asa si-asa,placuta ... dansatoarele ok.
Am remarcat ca cele mai jenante pe cea din Ucraina,pe turcoaica si cam toate celelalte care au cantat pe ritmuri orientale.Exceptie Azerbaidjan (sigur nu scrisei corect ) Nu prea-s genul meu orientalele. La sexosi ii pun pe neamt si pe grec .
Patricia imi place in general cum canta, dar nu prea avea ce cauta aici.
Acu-i acu!
Sper sa fie Elena noastra printre primii
MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
dana_lucia spune:
Danyce la mine a mers sa sun din prima! Am dat si sms-uri de pe toate mobilele din casa!
danyce spune:
am si sunat, de pe fix...ca normal ca nu puteam si suna de pe mobil daca am votat o data prin sms
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
croco21 spune:
Buna, am intrat si eu la spartul targului. Eu prevad asa: 1 Norvegia, 2 Franta, 3 Moldova, de fapt astea sunt preferintele mele. Elena noastra nu mi-a placut nici acum, nici la finala din Romania dar sper sa iasa in primele 10.
Andrei
dana d spune:
Intreb si io, de ce ii zice camera verde la sala asta mov unde stau concurentii?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA