Epoca noastra sau Quo vadis homo sapiens sapiens?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionicanu afirm ca ne intoarcem intr-o epoca a barbatului feminizat
Razboinicii lui Stefan cel Mare erau metrosexuali ori cum? Ori dacii, ori poate vikingii? Epoca matriarhala nu are a face cu barbatii balai dati cu gel si epilati pe piept:)Nu cred ca e epoca produselor cosmetice, in conditiile in care mai mult de jumatate din oamenii planetei sunt la limita saraciei nu cred ca mofturile unora aduc trasatura dominanta a intregii epoci. Care aveau bani se ingrijeau si inainte.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Epoca de piatra, a bronzului, a fierului, ... a otelului (revolutia industriala si toate cele, productia de otel era indicatorul economic no 1 in prima jumatate a secolului XX).Acum: epoca siliciului. PC, Internet, TV, camere digitale, toate se bazeaza pe circuite integrate cu cipuri de siliciu.Urmeaza epoca carbonului: inginerie genetica, omg, biocircuite, nanotehnologii, procesoarele moleculare si DNA computing.
Da foarte probabil.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Sincer? Epoca PET-urilor si a pungilor din plastic...Ca tot vorbim de materiale, nu?poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
haha pe asta nu o citisem..da ai dreptate, trist dar adevarat. ori poate fi epoca poluarii, a gazelor nocive produse de oameni.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

vikinga,ma refeream la barbatii din imperiul roman.
Ai sa razi dar oamenii saraci consuma foarte multe produse cosmetice.
Am spus epoca frumosului deoarece blue eyes cauta un raspuns copilului ei de 9 ani,de ce sa o bagam deja in mizerii precum poluare si alte epoci precum siliconul,computerul si nebunia.
eu asa i-asi fi raspuns teen-ager-ei mele .
Acum ,sincer, cati oameni pe planeta asta au computer si internet acasa si cati dintre ei au produse cosmetice de igiena corporala?
In costa rica aveam o dadaca pt bebe care, se spala pe dinti de trei ori pe zi,facea doua dusuri si se dadea cu crema plus era imbracata de credeai cel putin ca traieste intr-un condominio de lux.
din nefericire traia intr-o fajela la margina orasului sub un acoperis facut din butoaie de produse toxice.

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Citat:
citat din mesajul lui ionica

nu afirm ca ne intoarcem intr-o epoca a barbatului feminizat

Razboinicii lui Stefan cel Mare erau metrosexuali ori cum? Ori dacii, ori poate vikingii?
Epoca matriarhala nu are a face cu barbatii balai dati cu gel si epilati pe piept:)
Nu cred ca e epoca produselor cosmetice, in conditiile in care mai mult de jumatate din oamenii planetei sunt la limita saraciei nu cred ca mofturile unora aduc trasatura dominanta a intregii epoci. Care aveau bani se ingrijeau si inainte.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Rufus ,stiai ca vacile produc cel mai mult bioxid de carbon numai pentru faptul ca trag parturi?

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Sincer? Epoca PET-urilor si a pungilor din plastic...
Ca tot vorbim de materiale, nu?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

haha pe asta nu o citisem..da ai dreptate, trist dar adevarat. ori poate fi epoca poluarii, a gazelor nocive produse de oameni.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
Rufus ,stiai ca vacile produc cel mai mult bioxid de carbon numai pentru faptul ca trag parturi?

Cel mai mult dintre cine? Dintre mamifere? Dintre paricopitate? Mai mult ca o eruptie vulcanica?
Esti sigura ca nu e vorba de metan? In cazul asta crezi ca emit mai mult decat Putin?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Cel mai mult dintre cine? Dintre mamifere? Dintre paricopitate? Mai mult ca o eruptie vulcanica?
Esti sigura ca nu e vorba de metan? In cazul asta crezi ca emit mai mult decat Putin?

Stirea citita de mine e www.newscientist.com/article/mg20026873.100-how-kangaroo-burgers-could-save-the-planet.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Xeno, biblia dupa Al Gore nu s-a modificat inca? de cand cu scaderea pretului petrolului, metanul si fratii lui din benzina si motorina nu mai sunt dau buba global warming, carbunii sunt la moda anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Odata cu raspunsul Laurei cred ca ceea ce traim acuma va fi numit Intunericism: Epoca in care oamenii stiau cate nimic din toate.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Nu stiam!
Le iertam, totusi, pe langa parturi, tot pe gaura aia iese si cel mai bun ingrasamant...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput